Могат ли мъжете и жените да използват глоди за либидо

Goji плодове се препоръчват от здравните специалисти, за да ви помогне да изглеждате и да се чувствате млади. Можете дори да използвате goji плодове за либидо. Goji Berry е много богата на бета-каротин, много по-висока от другите плодове. Като такива, goji плодове могат да ви помогнат да изглеждате и да се чувствате млади. Те са като кулинарната версия на извора на младостта. Клиничните тестове също доказват, че goji плодовете помагат за понижаване на лошия холестерол. И те показват потенциал за лечение на метаболитния синдром, предшественик на еректилната дисфункция.

Значението на здравословния сексуален стремеж

Здравословно сексуално шофиране подобрява качеството на живота ви. Здравословен сексуален живот е също толкова важен, колкото и други аспекти на живота ви. В стремежа ни да живеем балансиран живот твърде често сексът не се отчита в уравнението. Имаме тенденция да се фокусираме върху кариерата, бизнеса, финансите и ежедневните списъци със задачи. С толкова много неща, които се случват всеки ден, е лесно да оставим нашия любовен живот на задната горелка, да пренебрегваме нашите партньори и дори нашите собствени нужди. Предлагаме ви да опитате да използвате гайди плодове за либидо. Бобовете трябва да работят, за да подобрят сексуалното ви шофиране.

Афродизиаковата сила на goji плодове за либидо

Goji плодове също са известни като wolfberries. И те се наричат ​​”щастливи плодове” в Китай, където там се пазят афродизиаковите сили. В китайската медицина, goji berry се прилага за укрепване на надбъбречната система, която се смята за център на сексуалната енергия. Афродизиазният статус на плодовете дори е намерил своето място в една древна китайска поговорка. Това предупреждава мъжете, които се отдалечават от своите любовници: “Този, който пътува на хиляда километра от дома си, не трябва да яде goji.”

Goji плодове и тестостерон

Тестостеронът е важен за сексуалното шофиране както при мъжете, така и при жените. В Азия е добре известно, че плодовете от годжи увеличават нивото на тестостерон, което стимулира сексуалното шофиране. Можете наистина да разчитате на goji berbers за либидото, защото те са източник на антиоксиданти, подобряват настроението и издръжливостта, които са важни за една страхотна сексуална способност. Goji плодове притежават способността да се подобри човешкото либидо. В азиатските страни тези плодове традиционно се използват като сексуален тоник, което спомага за подобряване на сексуалното шофиране както при жените, така и при мъжете. С напредването на възрастта нивото на тестостерона – мъжкият полов хормон, намалява, намалявайки сексуалното шофиране. Приемането на goji плодове увеличава нивата на тестостерон, секретиран особено при мъжете, като по този начин подобрява сексуалното им шофиране.

заключение

Ползите от goji плодове за либидото са неоспорими, защото тези плодове отдавна се считат за афродизиак в Китай и още проучвания започват да потвърждават тези твърдения. Според едно съвременно проучване някои съставки в goji berries регулират освобождаването на половите хормони, повишават хормоналните нива и подобряват качеството и количеството на спермата. Goji плодове наистина са супер плодове. Въпреки че горските плодове са най-известни със своята антиоксидантна активност, те съдържат и впечатляващ брой витамини и минерали. Четвърт чаша гайди плодове дори съдържа 11 основни витамини и 22 следи от минерали, които включват калий, цинк, желязо, мед и рибофлавин. Също така съдържа 8 полизахариди, основен източник на диетични фибри. С толкова високи нива на витамини, минерали и фибри, не е изненадващо, че много здравни практикуващи препоръчват на своите клиенти да използват goji плодове за либидо. Голяма част от продуктите от горски плодове са на разположение и може да бъде трудно да се определи кои от тях са с най-добро качество. Ако искате да търсите продукт, който е сертифициран като естествен и устойчив източник, кликнете върху банера по-долу.

Goji Berry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>