Лечение на затлъстяване с добавки

Лекарствата, отпускани с рецепта, могат да лекуват затлъстяването, но те носят много странични ефекти. Днес е време да се обмисли лечението на затлъстяването с добавки. Почти 80 милиона американски възрастни са с наднормено тегло, като процентът е най-висок при възрастни между 40 и 59 години. Социално-икономическият статус също е свързан със затлъстяването. По-ниските доходи и потенциално по-ниските нива на образование са свързани с по-голям риск от наднормено тегло. Разходите за здравето на затлъстяването са оценени на 178 милиарда долара през 2008 г. Въпреки че за лечение на затлъстяване са одобрени нови лекарства с рецепта, продължават да съществуват опасения за тяхната дългосрочна безопасност и ефикасност. В резултат на това много пациенти с наднормено тегло или затлъстяване обикновено обмислят лечение с наднормено тегло с добавки.

Какви са добавки за отслабване и какво правят

Доказаните начини за лечение на затлъстяването са хранене на здравословни храни, рязане на калории и физическа активност. Но извършването на тези промени в начина на живот не е лесно, така че може да се запитате дали приемането на хранителна добавка, която се насърчава за отслабване, може да помогне. Повечето добавки за отслабване работят чрез блокиране на абсорбцията на мазнини или въглехидрати, ограничаване на апетита или ускоряване на метаболизма ви. Има научни доказателства, че добавките за отслабване работят. Ако мислите за лечение със затлъстяване с добавки, първо говорете с вашия доставчик на здравни услуги, за да получите най-добрите съвети.

Съставките в добавките за отслабване

Добавките за отслабване съдържат много съставки – като билки, фибри и минерали – в различни количества и в много комбинации. Продадени във форми като капсули, таблетки, течности и прахове, някои продукти имат десетки съставки. Повечето продукти съдържат повече от една съставка и съставките могат да работят по различен начин, когато се смесват. За да знаете дали добавката за отслабване може да помогне на хората да отслабят безопасно и да я задържат, големите групи хора трябва да бъдат изследвани дълго време.

Лечение на затлъстяване с добавки: помислете за PhenQ

Когато говорим за лечение на затлъстяване с добавки, това ще ни накара да участваме в дейностите по избор на най-добрите добавки. Има много добавки, насърчавани за загуба на тегло, но сега искаме специално да препоръчаме PhenQ. Този пост обаче изобщо не е реклама, а само обективен поглед. PhenQ е 100% натурална добавка за загуба на тегло. Според научни изследвания и свидетелства от клиенти, PhenQ вече е помогнал на повече от 190 000 души да губят тегло! Добавката не се нуждае от рецепта за закупуване и е направена като алтернатива на някои лекарства, които показват различни странични ефекти. От друга страна, PhenQ почти няма странични ефекти и осигурява невероятни резултати за загуба на тегло. PhenQ съдържа само естествени съставки, които го правят един вид добавка за загуба на тегло. Ето списъка на натуралните съставки в PhenQ:

  • Алфа-липоева киселина: антиоксидант, произведен от организма, който има за цел да трансформира глюкозата в енергия.
  • Цистеин: аминокиселина, която помага за синтеза на мастни киселини.
  • Магнезий: микроелемент, участващ в почти 300 метаболитни реакции, протичащи в нашето тяло.
  • Капсимакс прах: уникална комбинация от capsicum, piperine, кофеин и ниацин (витамин B3).
  • Хром пиколинат: съществен минерал, който помага за регулирането на кръвната захар и има положителен ефект върху метаболизма на въглехидратите (захарта).
  • Кофеин: действа като енергиен бустер, който подобрява физическата работоспособност и увеличава изгарянето на калориите в тялото!
  • Калциев карбонат: той не просто прави чудеса за костите ви, но също така е добър в премахването на съхранените мазнини. Научните изследвания показват, че калциевият карбонат може да обезкуражи организма да произвежда нови мастни клетки.
  • Нопал: богати на фибри кактус, който контролира апетита ви и е пълен с аминокиселини. Той се използва и за промиване на излишните течности в тялото ви.
  • L-карнитин: един от най-добрите добавки, които трябва да се вземат, когато активно се опитвате да отслабнете и имате редовно упражнение.

PhenQ е наистина ефективен

Загуба на тегло, разбира се, варира от един човек на друг, тъй като зависи от много фактори. Това лечение не дава лъжливи обещания и не твърди, че ще загубите 10 паунда на седмица. Но първите резултати ще се появят след два месеца лечение. Ефективността на PhenQ е научно доказана от няколко клинични теста. Пациенти, приемащи PhenQ, и пациенти, приемащи плацебо, са сравнени. Тестът показа ясна разлика в ефективността на хората, които приемат PhenQ. Хората, които приемат PhenQ не само са загубили тегло, но са станали по-енергични, по-малко уморени, в по-добро настроение и мотивацията им се е върнала. В заключение, PhenQ е страхотен продукт, който трябва да бъде включен във всяко лечение на затлъстяването с добавки. За да разберете как правилно да приемате PhenQ за лечение на затлъстяването, посетете официалния уебсайт.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>