Лечение на затлъстяване без операция

Много хора са опитвали конвенционални методи за отслабване, но намират липса на резултати. Ще бъде ли по-добър вариант лечението на затлъстяването без операция? Една трета от американските възрастни са с наднормено тегло. Много от тях са опитвали традиционните методи за отслабване и са разочаровани от липсата на резултати. Възможно е те да търсят по-добро решение, но не отговарят на изискванията за или искат операция. Лечението на затлъстяване без операция е привлекателна възможност за тези, които не искат да се подложат на операция, но все още търсят опция за отслабване.

Нехирургични опции за отслабване

Много терапевти и клиники предлагат различни форми на лечение на затлъстяването без операция. За хора, които предпочитат да избягват под ножа, нехирургичната загуба на тегло и намирането на безопасна, неинвазивна процедура за отслабване е особено привлекателна. Следват два примера за налични нехирургични процедури за отслабване:

 • Accordian процедура.

Това се смята за една от така наречените нехирургични процедури за отслабване, тъй като включва поставяне на тръба надолу по гърлото на пациента, а не рязане през корема. След това хирургът продължава да шие плисета в стомаха на човека, като намалява капацитета на органа и го прави да изглежда като акордиан! Бихме поставили под въпрос, обаче как този конкретен метод може да се счита за нехирургична процедура за отслабване; за нас изглежда агресивно.

 • AspireAssist.

По време на тази “хирургическа” процедура за отслабване хирургът използва ендоскоп, за да вкара тръба в стомаха на пациента. Тръбата е свързана към външен порт, прикрепен към кожата. Около 20-30 минути след хранене човекът трябва да намери тоалетна, да свърже устройството с порта и да включи вентила, който започва процеса на “аспирация”. Десет минути по-късно около 30% от съдържанието на стомаха ще бъде изсмукано, което е начинът, по който се постига загуба на тегло. Някои от неприятните странични ефекти включват случайно нарушено храносмилане, гадене, повръщане, запек и диария, кървене, рани от вътрешната страна на стомаха, пневмония, а в отделни случаи дори смърт.

Най-доброто лечение на затлъстяването без операция

Ако искате напълно безопасно лечение на затлъстяване без операция, която осигурява постоянни резултати, тогава не търсете повече от участие в комбинация от диета, промяна на поведението и упражнения.

Диетична модификация

Една диета трябва значително да ограничи приема на калории, но да поддържате храненето си. Диетите, ограничаващи калориите, се разделят на две основни категории.

 • Нискокалоричните диети се планират индивидуално да включват 500 до 1000 калории на ден по-малко, отколкото изгаряте.
 • Много нискокалоричните диети обикновено ограничават приема на 400 до 800 калории на ден и включват високопротеини, нискомаслени течности.

 Модификация на поведението

Целта на терапията за промяна на поведението е да промените навиците си на хранене и упражнения за насърчаване на загубата на тегло. Примерите включват:

 • Поставяне на реалистични цели за отслабване – краткосрочни и дългосрочни.
 • Записване на диета и модели на упражнения в дневник.
 • Награждаване на конкретни действия, като например упражнения за по-дълго време или по-малко хранене на определен вид храна.
 • Приемане на реалистични убеждения за загуба на тегло и образ на тялото.

Диета и промяна на поведението ще определят крайния ви успех.

Упражнение

Упражнението значително увеличава шанса за дългосрочна загуба на тегло. Той е ключов компонент за всяка дългосрочна програма за управление на теглото, особено хирургия за отслабване. Започването на тренировъчна програма може да бъде смущаващо, ако сте болезнено затлъстели. Но следващите стратегии могат да ви помогнат да започнете да тренирате и могат да бъдат включени в ежедневието ви.

 • Паркирайте колата си в далечния край на паркингите и преминете през тях. Ходенето се счита за една от най-ефективните форми на упражнение. Можете да започнете бавно и да се натрупвате с течение на времето.
 • Карайте велосипед за упражнения.
 • Плувайте или участвайте във водна аеробика с ниско въздействие.
 • Вземете стълбите вместо асансьора.
 • Разходете се бързо пет минути сутрин и пет минути следобед.

добавки

Добавките също са важна част от лечението на затлъстяването без операция, но много от тях могат да имат странични ефекти. PhenQ е една от най-добрите добавки, често препоръчвани от сертифицирани здравни специалисти. Това е натурален продукт, който ще помогне за насочване на всички аспекти на лечението на загуба на тегло и затлъстяване. С PhenQ, вие подтискате апетита си, той спомага за ускоряване на метаболизма ви и блокира производството на мазнини. Можете също така да подобрите общата си енергия с PhenQ. Това означава, че имате повече енергия, за да отидете във фитнеса, да се разхождате или да бъдете по-продуктивни като цяло. Накратко, това естествено лечение за затлъстяване ви предлага всички различни аспекти, които може да ви трябват, за да ви помогне да отслабнете по здравословен и отговорен начин. PhenQ е продукт, който е тестван широко. Ако искате да знаете какви велики натурални съставки се използват, за да направите PhenQ, посетете официалния уебсайт или кликнете върху банера по-долу.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>