Лесни стъпки как да направите чернодробно почистване

Един от основните начини, по който тялото се освобождава от токсините, е през черния дроб. И в тази статия ще ви кажем как да направите черния дроб естествено. Здравето и благосъстоянието на всеки човек зависи от това колко добре тялото им премахва и пречиства токсините. С излагане на токсини за околната среда, токсични продукти за грижа за тялото и преработени храни, повечето хора се нуждаят от сериозна детоксикация! Тъй като тялото се отървава от токсините през черния дроб, трябва да се научи как да правите чернодробно прочистване!

Признаци, че се нуждаете от почистване на черния дроб

Помислете си за времето в живота си, когато се почувствахте най-здравословен. Как се сравнява текущото ви състояние? Ако се чувствате значително по-малко жизнени, това може да е знак, че черният дроб се нуждае от известна подкрепа или че вашата диета и начин на живот се нуждаят от основен ремонт. Това също означава, че трябва да се научите как да правите чернодробно почистване. Ето някои признаци, че черният дроб се нуждае от почистване:

 • Често страдате от захар.
 • Винаги сте уморени.
 • Често сте запек.
 • Имате сезонни алергии.
 • Ядете здравословно, но не се чувствате здрави.
 • Кожата ви не е чиста.
 • Вашата кожа е сърбеж.
 • Имате болки в ставите.
 • Имате наднормено тегло.
 • Чувствителни сте към химикали, миризми или лекарства.
 • Имате лоша миризма на тяло.
 • Вие сте стресирани или тревожни.
 • Резистентни сте към загуба на тегло.
 • Имате чести промени в настроението.
 • Имате лош дъх.
 • Изпитвате чести газове и подуване на корема.

Как да направите чернодробно почистване естествено

Почистването на черния дроб е едно от най-добрите неща, които можете да направите за себе си от здравна гледна точка. Без този орган, тялото ви ще се отдаде на токсини отдавна. Погрижете се за черния дроб, за да може той да се грижи за вас. И тук са 7 естествени начина как да се направи чернодробно почистване:

 1. Пазете приема на захар на 20-30 грама или по-малко на ден (това не включва въглехидрати от здрави източници като зеленчуци, накиснати зърна, сурови млечни продукти и други).
 2. Намерете начини да намалите стреса си и да забавите темпото си. Не забравяйте, че почистването е парасимпатичен процес, така че ако сте на път през цялото време и сте под прекалено голям стрес, това ще затрудни черния дроб и другите органи на детоксикацията да вършат работата си.
 3. Направете пакет от рициново масло над черния дроб 3-4 пъти седмично. Пакетите с рициново масло са лек и ефективен начин за намаляване на черния дроб и лимфната система. Това обаче не се препоръчва, ако имате контрол на раждаемостта, по време на менструация или при бременност или кърмене.
 4. Пуснете гнева и практикувайте прошка. Нищо не претоварва черния дроб като неразрешен гняв. Говорете с съветник или терапевт, някой, на когото имате доверие в местната църква, или с приятел, който ще ви помогне да преминете през този процес.
 5. Яжте здравословни мазнини от животински източници всеки ден, за да осигурите на организма много жизненоважни хранителни вещества, които да поддържат черния дроб. Някои от добрите източници са: масло, топено масло, лой, патешки мазнини, яйца на паша и сурово мляко.
 6. Пийте малка чаша цвекло квас първото нещо всяка сутрин. Този тоник е страхотен за черния дроб и е много лесен за приготвяне.
 7. Ходете или правете други леки упражнения като пилатес или йога, за да намалите нивата на кортизол и стрес, за да намалите стреса върху черния дроб.

Как да направите чернодробно почистване с добавка

Със сигурност можете да добавите добавка към вашата програма за почистване. Ние препоръчваме чернодробна добавка като Liver Support Plus за подпомагане на токсичното промиване и отстраняването на отпадъците. Всички съставки на Liver Support Plus са естествени и научно доказани. Те включват:

 • Цвекло – Този компонент е отговорен за инхибиране на токсините да достигат до черния дроб, за да се гарантира, че няма повече вредни ефекти, причинени в тялото ви.
 • Бял трън – Това е предназначено да предпази черния дроб от химикали и всяка друга форма на вредни токсини, присъстващи в алкохолите за обновен черен дроб.
 • Бял равнец – това е полезно за подобряване на правилното функциониране на панкреаса за здравословен процес на храносмилане и подобрява кръвообращението за подобряване на работата на черния дроб.
 • Екстракт от артишок – Използва се за транспортиране на жлъчката през черния дроб, за да се предотврати махмурлукът и паренето на стомаха за по-добър работещ човек.

Liver Support Plus съдържа 60 капсули във всяка бутилка, което е еквивалентно на 1-месечна доставка. Трябва само да приемате по 2 капсули дневно. За по-подробна инструкция как да направите чернодробно почистване с Liver Support Plus, кликнете по-долу.

Liver Support

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>