Лесни и естествени начини за намаляване на размера на гърдите

Няма грешка с големи гърди. Въпреки това, големите гърди могат да попречат на ежедневието. Тази статия ще ви каже как да намалите размера на гърдите естествено. Гърдите идват в широка гама от форми и размери. Няма право или грешно. За някои хора обаче големите гърди могат да попаднат в пътя на ежедневието. Има някои доказателства, че големите размери на чашки за сутиени са свързани с болка в рамото и шията. Хората също могат да искат да намалят размера на гърдите за козметични или психологически причини. В тази статия разглеждаме редица естествени методи, които хората могат да опитат, които могат да намалят размера на гърдите или вида на гърдите.

Някои фактори, които могат да засегнат размера на гърдите

Размерът на гърдите ви се определя от редица фактори. Те са изброени по-долу:

 • Генетика: Вашите гени играят основна роля при определяне на формата и размера на гърдите ви, като влияят на нивата на хормоните, които засягат тъканта на гърдата.
 • Вашето тегло: Независимо от това колко големи или малки са гърдите ви, голяма част от тъканите на гърдите са съставени от мазнини. По този начин, размерът на гърдите ви може да се промени, ако се случи да спечелите или да отслабнете.
 • Вашата възраст: С напредването на възрастта, лигаментите, които държат гърдите ви заедно, могат да се износят, което води до свиване на гърдите.
 • Кърмене: Поради флуктуации в хормоните, гърдите са склонни да набъбват, докато кърмите и се изпускат, когато спрете да го правите.

Сега, когато сте добре запознати с различните фактори, които са отговорни за формата и размера на гърдите ви, нека погледнем някои естествени начини, които могат да ви помогнат да намалите размера на гърдите.

Как да намалим размера на гърдите естествено

 • Диета.

Гърдите са съставени предимно от мастни тъкани плюс жлези, които се натрупват в гръдните мускули, за да оформят гърдите. Следователно, отпадането на мазнините в тялото също спомага за намаляване на размера на гърдите. Диета изпълнява важна роля в намаляването на теглото. Ако искате да намалите размера на гърдите си, тогава се аклиматизирайте на навика за здравословна диета. Стойте далеч от мастни храни, подобни на червено месо, сирене, сметана и пържени храни. На негово място се влагат плодове, риба и зеленчуци във вашата диета, които са хранителни плюс нискокалорични.

 • Ленено семе.

Ленните семена са храни с омега-3 мастни киселини, които спомагат за намаляване на нивата на естроген в организма. Повишеното ниво на естрогена е една от причините за увеличените гърди на гърба. Освен това, ленените семена помагат да се отървете от вредните токсини като на тялото. Ето как да намалите размера на гърдите естествено с лененото семе:

 1. Поставете 1 супена лъжица смлени ленени семена в чаша гореща вода.
 2. Гълтайте го веднъж дневно.
 3. Още един избор е да получавате 1 до 2 супени лъжици масло от ленено семе всеки ден.
 • Упражнения.

Има многобройни упражнения, които акцентират върху гръдните мускули и спомагат за намаляване на мастните гърди. Всичко това действа върху гръдните мускули, освен това намалява размера на гърдите, докато отпада общото тегло на тялото.

 1. джогинг.
 2. Плуване
 3. Изкачи се по стълбите.
 4. Натиснете възходи.
 • облекло.

Ако се интересувате само да намалите външния вид на гърдите си, можете да изберете да носите добре облечени дрехи. Инвестирайте в подходящо оборудван сутиен, който осигурява подкрепа и покритие на гърдите. Също така, носенето на по-тъмни цветове и проследяване на деколтетата на ризата ви могат да откъснат вниманието от вашия бюст.

Допълнителни съвети за намаляване на размера на гърдите

Ето допълнителни съвети за намаляване на размера на гърдите:

 • Яжте по-малки количества храна по-често, вместо да се придържате към диета с едно хранене на ден.
 • Добре подбраните сутиени винаги са ключът за предотвратяване на увисване, което прави гърдите да изглеждат по-големи поне с размер.
 • Намалете приема на алкохол и откажете пушенето.
 • Практикувайте йога, за да затегнете гръдните мускули и да приближите размера до целта си.

Сега, когато знаете как естествено да намалите размера на гърдите, да работите върху целта си, няма кой да ви спре! А за допълнителна информация как да постигнете здравословен размер на гърдата, не се колебайте да кликнете върху банера по-долу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>