Къде да си купите евтин TurmericPlus за вашето здраво тяло

Куркумата дава много предимства като намаляване на кръвното налягане и загуба на тегло. Къде е да си купите евтин TurmericPlus да запази здравето си тяло?

В САЩ, куркума е най-известен като подправка. Той е един от основните компоненти на къри на прах. В Индия и други части на Азия, куркума се използва за лечение на много заболявания. Смята се, да има противовъзпалително, антиоксидант, и може би дори противоракови свойства.

Най- питателна вътре куркума

Куркумата е подправка, която идва от растението куркума. Той обикновено се използва в азиатската храна. Вероятно знаете, куркума като основна подправка в къри. Той разполага с топла, горчив вкус и често се използва за ароматизиране или цвят къри на прах, горчици, масло, и сирена. Въпреки това, в основата на куркума също се използва широко, за да е лекарство. Той съдържа жълт цвят химикал, наречен куркумин, който често се използва за цветни храни и козметика.

Куркуминът, вещество в куркума, може да помогне за намаляване на възпалението. Няколко проучвания показват, че може да облекчи симптомите на остеоартрит и ревматоиден артрит, като болка и възпаление. Други съединения в куркума могат също да бъдат лекарствени.

В лабораторни тестове, куркумин сякаш блокира растежа на някои видове тумори. Едно изследване показва, че екстракт от куркума, съдържащи куркумин може в някои случаи. Тя може да се стабилизира рак на дебелото че не бе подкрепено от други лечения. Въпреки това, са необходими повече изследвания

Ползите от куркума

Анти-депресанти

Списанието за фототерапия Research публикува резултатите от едно невероятно, иновативна проучване през миналата година. Изследването се 60 доброволци, диагностицирани с голям депресивен епизод (MDD), като маниакална депресия, и разделяне на групата да се определи как пациенти, лекувани с куркумин представиха срещу флуоксетин (Prozac) и как комбинация от двете. Това бе не само открива, че всички пациенти толерират куркумин добре, но те открили куркумин е толкова ефективен, колкото Прозак в управлението на депресия.

Анти- възпалителни

Въпреки остра (краткосрочно) възпаление е от полза, може да стане основен проблем, когато е хронична (дългосрочна) и неподходящо разположени срещу тялото собствени тъкани. Оказва се, че куркумин е силно противовъзпалително, е толкова силен, че да съответства на ефективността на някои противовъзпалителни лекарства куркумин блокове NF-кВ, молекула, която се движи в ядрата на клетките и се превръща на гени, свързани с възпаление. NF-Смята се, че играят важна роля в много хронични заболявания.

Къде да купя Евтини TurmericPlus

Лесно е да се намери куркума екстракт на пазара. Можете да го закупите на пазара, в магазина или в магазините на наркотици. голям Универсалният магазин, грижи за, както и останалите, които също продават куркума добавки в тази сергия. Въпреки това, никой не може да гарантира качеството на продукта. Трябва да се обърне внимание на това. По този начин, купуват куркума добавка в този официален уебсайт е добър съвет. Следвайте тази връзка, за да ви донесе там и можете да си купите евтин екстракт куркума в добро състояние. 

Turmeric Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>