Къде да купя глюкоманан добавки за отслабване, за да се избегнат фалшиви продукти

Ние ще споделя информацията за това къде да купя глюкоманан добавка за отслабване. Вие така, нека прочете информацията сега.

Глюкоманан е водоразтворим, диетични фибри, които в контекста на нискокалоричен хранителен режим, допринася за загуба на тегло, което го прави идеален за добавка, когато се съкращава на калории. Този ефект се постига, когато три 1 g дози са взети на ден всеки с 1-2 чаши вода преди хранене. В допълнение към това, глюкоманан също допринася за поддържане на нормални нива на холестерола в кръвта, когато 4 грама се приема ежедневно.  

Как работи?

Глюкоманан може да работи в стомаха и червата чрез абсорбиране на вода за образуване на обемисти влакна, който третира запек. Тя може също да се забави абсорбцията на захар и холестерола в червата, което помага да се контролира нивата на захарта при диабет, както и намаляване на нивата на холестерола.

Как глюкоманан помогне със загуба на тегло?

Глюкомананът е водоразтворим фибри. Подобно на други разтворими фибри, се смята за насърчаване на загуба на тегло чрез няколко механизма: Той е с много ниско съдържание на калории, отнема пространство в стомаха и насърчава чувство на пълнота (ситост), намаляване на приема на храна при последващо храна, тя закъснения изпразването на стомаха, което допринася за повишена ситост. Подобно на други разтворими фибри, намалява абсорбцията на протеини и мазнини. Той също така се храни приятелските бактерии в червата, които се превръщат в късоверижни мастни киселини като бутират, показани за предпазване от натрупване на мазнини в някои изследвания на животни. Хранене на приятелските бактерии в червата, може да има и други предимства, както и някои проучвания показват връзка между променените бактерии в червата и телесно тегло.

Природата начин премия билков

Глюкоманан (Amorphophallus коняк) е източник на диетични фибри от корена на растението коняк. Той е отлично допълнение към програма разумно загуба на тегло. Здраве и дълголетие чрез лечебната сила на природата, която е това, какво означава да се доверят на Leaf. Нашата Глюкоманан корен е внимателно отглежда, тествани и произведени за сертифицирани стандарти за качество. Вземете 3 капсули с пълна чаша вода около 20 минути преди хранене.

Има ли наистина работа?

Проучване механизми винаги е интересно, но това, което наистина искам да знам е, ако тези неща води до реални паунда загуба. За щастие, ние имаме няколко рандомизирани контролирани проучвания върху глюкоманан. Тези видове изследвания са “златен стандарт” за научни експерименти при хора. В най-голямата, 176 здрави хора с наднормено тегло са били рандомизирани да преглъщат или добавка с глюкоманан, или плацебо (сляпо хапче), а на нискокалорична диета. Три различни глюкоманан добавки са тествани, с различни дози. Някои също имаха други влакна, добавени към тях.

Къде да купя глюкоманан добавки за отслабване

Закупуването добавка хапчета глюкоманан е лесно. Можете да си купите добил Col SlimFizz на официалния сайт. Кликнете върху връзките точно тук, за да посетите официалния сайт на SlimFizz. Разбира се, вие ще намерите подходящата Глюкоманан добавка за загуба на тегло.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>