Куркума добавки странични ефекти и безопасност, да вземат за здраве

При вземането на добавка, трябва да знаете мнения и странични ефекти. Каква е потенциалната Куркумата добавки страничен ефект?

Куркумата, основната подправка в къри, е може би най-мощната билка на планетата по борба и потенциално обръщане болестта. Тя има толкова много лечебни свойства, които в момента там са били 6,235 рецензирани статии, публикувани доказване на ползите от куркума и една от известен с лечебните си съединения куркумин. Ли това, куркума наистина работят? Има ли потенциал страничен ефект от приема на това куркума добавка?

Как безопасно е куркума?

Има много клинични проучвания с използване куркума и куркумин за различни нарушения и не е имало значителен страничен ефект се съобщава. В действителност, поради профил на безопасност, се счита, че куркума или куркумин може да бъде добър нетоксична алтернатива на НСПВС, анти-артритни лекарства и др Благодарение на уникалната си профил на безопасност, куркума може дори да противодействат на странични ефекти от лекарства и лечение на рак.

Има ли прекалено много куркума имат странични ефекти?

Както куркума и куркумин, неговата основна активна съставка, обикновено се считат за безопасни и без сериозни странични ефекти. И все пак, някои хора могат да изпитат странични ефекти, когато ги взема в големи дози, тъй като добавки. Някои куркума прахове могат също да бъдат с високо съдържание на олово, тежък метал, който е особено токсичен за нервната система.

Ако куркума е безопасно, защо ми се изправи странични ефекти?

Някои няколко фактора може да се дължи на които човек може да се изправи странични ефекти на куркума.

Доза: Високи дози куркума са по-склонни да причинят странични ефекти от ниска доза.

Форма: Куркума добавки са по-склонни да предизвика нежелани реакции, отколкото подправка.

Време: Някои странични ефекти като стомашен дискомфорт са преходни, така че няма да се изправи пред това в дългосрочен план. Въпреки това, в дългосрочен план използването на високи дози добавки могат да бъдат вредни.

Време на вземане куркума: Не е определен час от приема на куркума. Въпреки това, ако го приемате на празен стомах или близо до момента на вземането лекарства, които биха могли да се изправят странични ефекти.

Качество: Винаги изберат топ добавка марка куркума или органична куркума, за да се избегне рискът от замърсяване с тежки метали и фалшификация.

Най-добър безопасно куркума, за да

Най-добрият куркума, за да е TurmericPlus. В TurmericPlus идва от всички естествени съставки, клинично одобрени от FDA. Това е направено за оригиналност безопасно използване. Въпреки това, обърнете внимание на приема на дозата. Вие трябва да направите, тъй като информацията за бутилката. Сега, можете да си купите най-TurmericPlus само на официалния уебсайт за да се избегне фалшива. Кликнете върху линка тук, за да ви пренасочи към официалния сайт на упълномощен TurmericPlus. 

Turmeric Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>