Крем против бръчки за жени

При толкова много възможности на пазара, изборът на най-добрия крем против бръчки за жени е доста мамут задачи. Отминаха дните, когато грижата за лицето ви беше просто за пръскане на малко студена вода по лицето ви и може би добавяне на клечка овлажнител. По дяволите, дори не е толкова просто като почистване и тонизиране. Днешната грижа за кожата се състои от лабиринт от думи, за които повечето хора никога не са чували: пептиди, ретинол, гликолова киселина. Малко е преодолимо Тогава има много марки и за какво са специализирани. Някои са естествени, други – против бръчки и шепа, срещу замърсяване.

Какви съставки на крем против бръчки са най-добри за жените?

С възможно най-много различни кремове против бръчки на пазара, може да е трудно да се ориентирате по пътеката за красота с увереност. Има толкова много съставки против бръчки – някои от тях са също толкова трудни за произнасяне (напр. Хидрокси киселини), колкото и за дешифриране – че е трудно да се разбере кои са подходящи за вашата кожа. Помолихме дерматолози, преподаватели по грижа за кожата и естетици, които да ни помогнат да разберем как 6 от най-популярните съставки в продуктите за грижа за кожата спомагат за предотвратяване на бръчки.

Чести съставки в кремовете против бръчки за жени

Кремовете против бръчки за жени често са овлажнители с активни съставки, които предлагат допълнителни предимства. Тези добавени съставки са предназначени за намаляване на фините линии и бръчки. Ефективността на тези продукти зависи отчасти от активните съставки. Ето общи съставки, които могат да доведат до известно подобрение във външния вид на кожата ви.

 1. Пептиди: Пептидите стават все по-популярни съставки за грижа за кожата против стареене. Пептидите са къси вериги от аминокиселини, градивните елементи на протеините. Повечето пептидни кремове са създадени да стимулират колагена за намаляване на появата на бръчки.
 2. Хидрокси киселини: Хидрокси киселини като гликолова киселина помагат да ексфолира мъртвите клетки от повърхността на кожата. Показано е също, че стимулират колагена и намаляват появата на линии и бръчки.
 3. Зелен чай: Зеленият чай има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Ползите от стареене на зеления чай се приписват на полифенолите, вид флавоноиди, намиращи се в растенията. Проучванията показват, че зеленият чай може да намали увреждането на слънцето, да предпази кожата от рак и да намали разпадането на колаген.
 4. Биотин: Витамин Н, по-известен като биотин, е част от групата на витамини от В-комплекс. Симптомите на дефицит на биотин включват загуба на коса, суха люспеста кожа и напукване в ъглите на устата. Биотинът помага на клетките да достигнат своя пълен цикъл на растеж, насърчавайки по-силна коса, кожа и нокти.
 5. Витамин С: Витамин С е антиоксидант, който неутрализира щетите от свободните радикали и спомага за допълване на ефекта от слънцезащитния крем.
 6. Витамин Е: Витамин Е е силата, когато става въпрос за промяна на вида на увреждането на кожата, което води до сухота, разрушаване на колаген и фини линии и бръчки. Витаминът неутрализира вредните за клетките свободни радикали, които се задействат от фактори на околната среда като излагане на слънце.

Ефективен ли е кремът против бръчки за жени?

Кремът против бръчки за жени е ефективен на определени нива. Тъй като кремът се прилага локално, неговата ефективност е ограничена до външните слоеве на кожата. Кремът не може да влезе в по-дълбоки кожни слоеве, тъй като молекулите са твърде големи. Ако искате решение против бръчки за жени, което може да се справи с кожни проблеми отвътре-навън, тогава трябва да вземете добавка за колаген. Не всички колагенни добавки са равни. За най-добри резултати вземете Pure Collagen на Proto-col с Verisol® – уникална смес от чист хидролизиран колаген тип I и III. За разлика от колагена като цяло, Verisol® е специфичен състав на колагенови пептиди с отлична бионаличност, оптимизиран да поддържа красотата отвътре. Verisol® стимулира фибробластите в дермата, за да увеличи синтеза на колаген, еластин и протеокликани. Всички те са от жизненоважно значение за балансиране на общите състояния на кожата. Резултатите са по-гладка, еластична и по-добре хидратирана кожа и накрая значително намаляване на бръчките. Ежедневната употреба на Pure Collagen на Proto-col като част от балансираната диета може:

 • Съдейства за намаляване на появата на фини линии и бръчки.
 • Подкрепя хидратацията и еластичността на кожата.
 • Подпомага образуването на колаген.
 • Поддържайте поддържането на структурата на кожата.
 • Подкрепете зарастване на рани, изграждане на тъкани и възстановяване.
 • Подпомагайте здравословния растеж на косата и ноктите.

Интересувате ли да пробвате Pure Collagen на Proto-col? Чувствайте се свободни да отидете на официалния уебсайт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>