Контролите за контрол на раждаемостта и хапчетата за мазнини се повлияват взаимно

Някои хора използват хапчета за контрол на раждаемостта и мазнините на горелката по едно и също време, защото се интересуват от загуба на тегло. Въпреки това, те също се притесняват, че хапчетата по някакъв начин могат да възпрепятстват контрола върху раждаемостта (правейки го неефективен) или да причинят странични ефекти. Някои от хапчетата за отслабване са докладвани от клиентите, че могат да повлияят на контрола върху раждаемостта, докато някои са считани за безопасни. Тъй като няма изпитвания на FDA за всички хапчета за отслабване, опитът на потребителите често е най-добрата налична информация.

Как хранителните добавки влияят върху ефикасността на контрола върху раждаемостта

Това не е дискусия, която често е имала или дори е размишлявала, но може би е трябвало да бъде такава. Знаете ли, че има хранителни добавки, които действително могат да повлияят на ефективността на контрола върху раждаемостта? Това, което може да причини смущението е, ако хапчетата за контрол на раждаемостта и хапчетата за мазнини и двете се метаболизират от черния дроб, защото увеличава способността на черния дроб да разгражда естроген, като по този начин намалява нивото на естроген и по този начин има риск от намалена ефективност. И тъй като тази теория е свързана и с двата начина, някои контроли за раждане могат да повлияят и на ефективността на хапчетата за изгаряне на мазнини.

Как безопасно да комбинирате противозачатъчни и мазнини горелка хапчета

Смесването на контрола на раждаемостта и хапчетата за изгаряне на мазнини може да звучи като доста опасно нещо, което трябва да направите. Това обаче може да се направи сравнително безопасно и няма да има никакви проблеми, ако знаете какво правите. Една от основните притеснения на много хора е дали е безопасна или не. Противно на общоприетото схващане, смесването както на противозачатъчните, така и на хапчетата за изгаряне на мазнини може често да е съвсем наред. Разбира се, безопасното смесване на двете е нещо, което трябва да бъде разследвано, преди да го направите. Ето няколко съвета как безопасно да смесите противозачатъчните таблетки и хапчетата за изгаряне на мазнините, без да оказвате отрицателно въздействие върху тялото си:

  • Винаги четете инструкциите на етикетите.

Започнете, като внимавате да прочетете етикета на избраните от Вас хапчета. Много хапчета ще дадат ясни указания дали да ги смесвате или не с други хапчета изобщо, въпреки че някои хапчета ще дадат много неясни инструкции и ще останете озадачени, както преди, за това дали е или не безопасно да ги смесва. Ако етикетът налага хапчето да се приема с други хапчета без странични ефекти, тогава трябва да сте добре. Ако се казва друго, трябва да спазвате указанията.

  • Свържете се с Вашия лекар.

Преди дори да обмислите смесването на хапчетата за контрол на раждаемостта с хапчета за отслабване, трябва да се свържете с Вашия лекар. Дори ако хапчетата обясняват, че е безопасно да ги смесвате с други хапчета, все пак трябва да проверите това с Вашия лекар. Това е важно, тъй като, както бе споменато по-горе, някои хапчета се оказват неефективни, когато се смесват с други хапчета или могат да доведат до сериозни странични ефекти. Вашият лекар ще може да ви посъветва кои видове хапчета за контрол на раждаемостта и хапчета за отслабване всъщност са безопасни за смесване.

  • Вземете противозачатъчни таблетки и хапчета за изгаряне на мазнините.

Едно ключово предложение от редица лекари е да вземете хапчето за контрол на раждаемостта до три часа след приемането на хапчето за отслабване. За да сте на сигурно място, можете да опитате това. Това трябва да работи добре при намаляване на взаимодействието на ключовите елементи в двете хапчета в организма, като по този начин се намаляват и всички нежелани реакции (и по-често страничните ефекти, които може да получите).

Долния ред

Използването на хапчета за контрол на раждаемостта понякога може да доведе до допълнително увеличаване на теглото, което може да бъде тревожно за някои жени. Това увеличаване на теглото може да се дължи на редица причини, като липса на сън, стрес или упражняване твърде малко. Изборът на подходящо хапче за изгаряне на мазнини, упражняване ежедневно и хранене на балансирана диета е ключът към предотвратяване на това нежелано наддаване на тегло. Ако искате да намерите повече информация за това как да контролирате раждането си и същевременно да поддържате идеалното си тегло, кликнете върху банера по-долу.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>