Кои са най-добрите добавки за мускулна печалба?

Опитвате ли се да изграждате мускули, но не виждате резултати? Прочетете, за да разберете най-добрите добавки за мускулна печалба! Трябва да бъдат изпълнени три основни критерия за максимален мускулен прираст:

 • Хранете повече калории, отколкото изгаряте.
 • Консумирането на повече протеини, отколкото се разгражда.
 • Програма за упражнения, която е предизвикателство за вашите мускули.

Въпреки че е възможно да се изпълнят всички тези критерии, без да се приемат хранителни добавки, някои добавки могат да ви помогнат да постигнете целите си. Има най-добрите добавки за мускулна печалба, които придружават вашата здравословна диета и тренировъчна програма.

Най-добрите добавки за мускулна печалба

Елитните физики се изграждат чрез упорито обучение и преди всичко с сериозно хранене. Добавките са само черешката на тортата. Но когато обучението и храненето ви са заключени, тези четири добавки, подкрепени от науката, определено могат да ви помогнат да получите новата си физика по-бързо, да повишите качеството на тренировките и да ви помогне да се възстановите. Тези три неща определено могат да ви помогнат да получите мускули. Ето всичко, което трябва да знаете!

 • Кофеинът.

Кофеинът обикновено се намира в по-голямата част от добавките за отслабване днес. Това е стимулант, оставяйки хората по-бдителни и фокусирани и намаляващи слабостта. Приемът на кофеин улеснява физическите упражнения. Въпреки това, кофеинът намалява глада и увеличава изгарянето на мазнините чрез подобряване на термогенезата.

 • Хром пиколинат.

Хром пиколинат е естествен минерал, който обикновено се среща в месото, пълнозърнестите храни и зеленчуците. Различните проучвания свързват хром със захарното желание и ограничаването на въглехидратите, което означава, че става по-лесно да се поддържат здрави нива на кръвната захар. Едно изследване показва, че храната с въглехидрати и други захари се поглъщат и съхраняват като енергия. Гладът за захар може да спре, ако в клетките ви има достатъчно захар. В клиничните проучвания е показано, че хромът осигурява на клетките максимални нива на захар, като по този начин подобрява усилията за намаляване на теглото и намалява апетита към захари и въглехидрати. Едно проучване показва, че хората със стрес и депресия изпитват по-ниска нужда от въглехидрати и апетит, когато се допълват с хром.

 • L-карнитин фурамарат.

L-карнитин фурмарат е известна и естествена форма на аминокиселината L-карнитин. Той се намира естествено в червено месо, зелени зеленчуци, ядки и помага на организма да използва съхранените мазнини, превръщайки ги в енергия. Това означава, че L-карнитинът не само ви помага с изгаряне на мазнини, но и с производството на енергия.

 • Nopal.

Nopal е основно кактус, който е пълен с фибри, използван за подобряване на контрола на глада. Той също е богат източник на аминокиселини, което означава, че ще имате енергия, докато губите тегло. В допълнение, nopal ви помага да елиминирате токсините.

PhenQ: една от най-добрите добавки за мускулна печалба

PhenQ е уникална хранителна добавка, която предлага бързи резултати за хората, които искат да отслабнат, изгарят мазнините, повишат енергията, потискат апетита и дори изграждат мускули. Тайната на този продукт са клинично изпитани съставки, които работят в синергия, за да осигурят най-добри ефекти. Всички съставки са напълно естествени, но всеки е доказано, че е мощен за загуба на тегло в клинични проучвания и изследвания. PhenQ съдържа кофеин, хром пиколинат, L-карнитин фурмарат, нопал и други мощни съставки. Този продукт е чудесна комбинация от наука и природа! Ето предимствата:

 • Загуба на тегло средно 2-4lbs на седмица.
 • Стимулира обмяната на веществата.
 • Увеличава изгарянето на мазнините.
 • Потиска апетита.
 • Увеличава енергийните нива.
 • Намалява физическата умора.
 • Увеличава термогенезата.
 • Възстановява умствената бдителност.
 • Увеличава производителността.
 • Няма опасни странични ефекти.

С всички големи ползи, които предлага, PhenQ може наистина да се разглежда като една от най-добрите добавки за мускулна печалба. Тази хранителна добавка може да бъде промяна на живота за всички хора, които желаят загуба на тегло, мускулна печалба и идеално тяло. За да знаете как да вземете PhenQ хапче, посетете официалния сайт за информация.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>