Кленбутерол странични ефекти да се избегне

Кленбутерол странични ефекти са дозозависими, въпреки че повечето потребители смятат, че те са склонни към разрешаване с продължителна употреба. Препоръчва се повишено внимание при използване на кленбутерол с други агонисти на адренергичните рецептори, тъй като страничните ефекти могат да бъдат кумулативни.

Как да приемате кленбутерол

Кленбутерол трябва да се започне с доза от 20mcg. По-високи дози могат да се използват след оценяване на поносимостта, но е необходимо повишено внимание при по-високи дози, дължащи се на силата на лекарството. Човек не трябва да консумира повече от 120mcg на ден. Повечето кленбутерол трябва да се приема след полунощ, за да се позволи някакъв метаболизъм преди сън през нощта (въпреки че все още ще бъде нарушен).

Преобладаващите странични ефекти на Кленбутерол и как да ги избегнете

Подобно на много от съединенията, които спортистите използват за повишаване на производителността, страничните ефекти на Кленбутерол могат и се случват. Някои Кленбутерол странични ефекти са леки и да си отиде самостоятелно с течение на времето, но други могат да станат невероятно досаден или медицински сериозно. Ето някои от най-разпространените странични ефекти на Кленбутерол и стъпките, които можете да предприемете, за да ги избегнете:

  • Тревога и тревожност.

Най-добрият начин да ги отблъскате е да започнете с ниска доза. По този начин можете да тествате толерантността си, докато постепенно увеличавате дозата, което ви позволява да откриете точката, в която трептенията са поносими и ползите са очевидни. Повече от 80% от хората, които изпитват тези симптоми в предната част на цикъла, казват, че си отиват сами след няколко дни.

  • Безсъние.

Експертите препоръчват сън по време на цикъла. Някои добри избори включват продукти, съдържащи дифенхидрамин или доксиламин сукцинат, въпреки че за много хора добавката на мелатонин между 2 mg и 10 mg, взети един час преди лягане, прави трика, без да ги кара да се чувстват гроги на следващата сутрин.

  • Мускулни крампи.

Някои спортисти никога не изпитват мускулни крампи на всички, докато използват кленбутерол, но други твърдят, че са изтощителни. Казано по-просто, кленбутерол спира черния дроб от производството на таурин, вещество, което помага на мускулите да задържат азота. Без достатъчно азот, не могат да се образуват протеини и да се установят спазми и мускулна умора.

  • Сърцебиене и други проблеми.

Един от най-добрите начини да се избегне аритмия и сърцебиене е да се допълни със съединение, наречено калиев глюконат, или к-глюконат, всеки ден от цикъла. Калият не само регулира сърдечния ви ритъм, но и помага да се регулира притока на кръв, за да се предотврати високото кръвно налягане, което често води до увеличени мускули на сърцето.

Кленбутерол: естествена алтернатива на кленбутерол

Кленбутрол е добавка, която съдържа само безопасни и естествени съставки. Той замества стероидния наркотик кленбутерол. Кленбутрол осигурява много сходни ползи без никакви рискове за здравето. Той работи ефективно при загуба на тегло и изгаряне на мазнините. С способността си да намалява калорийния дефицит в тялото, кленбутрол намалява апетита и желанието за храна. Кленбутрол също ускорява скоростта на метаболизма ви и подобрява загубата на тегло. Той съдържа B-витамини и гарциния Камбоджа, което ви дава сметка дори за най-малката храна, която имате. Можете да използвате кленбутрол като метаболизатор преди тренировка или метаболизатор след хранене. Силно се препоръчва да се вземе Кленбутрол, за да се избегнат страничните ефекти на Кленбутерол. Този натурален продукт можете да получите директно от сайта на Crazybulk.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>