Кето диета ползи за вашето здраве

В повечето научни изследвания, кето диетата доказва своята стойност като здрава и полезна. Прочетете в тази статия, за да научите ползите от кето диетата за здравето. Диета Кето всъщност е спорна от десетилетия. Някои хора твърдят, че тази диета повишава холестерола и причинява сърдечни заболявания поради високото съдържание на мазнини. Въпреки това, в повечето научни изследвания, кето диета е доказано здрави и полезни. А кето диета не само причинява повече загуба на тегло, но също води до значителни подобрения в повечето рискови фактори за сърдечни заболявания – включително холестерол. Тук са 6 доказани кето диети ползи за здравето.

Невероятните ползи от диетата на кето

Определено има повече от един начин да следвате кето диета. Технически, яденето на сирене, затворено в салами, е кетогенно, но това очевидно не е идеално. Начинът, по който го виждаме, следвайки кето диетата, е изключително полезен предимно за неговите противовъзпалителни и митохондриални стимулиращи ползи. За да се осигури максимална полза от кето диетата, ние препоръчваме кето диета, която е богата на здравословни мазнини, чисти произхождащи протеини и тонове богати на антиоксиданти зеленчуци и билки. Комбинацията от наводняване на тялото с хранителни вещества, заедно с кето диета е мястото, където тя наистина става терапевтична.

  • Помага при загуба на тегло.

Отнема повече работа за превръщането на мазнините в енергия, отколкото е необходимо, за да се превърнат въглехидратите в енергия. Поради това, кето диета може да помогне за ускоряване на загуба на тегло. И тъй като диетата е богата на протеини, тя не ви оставя гладна, както и другите диети.

  • Може да помогне за намаляване на риска от рак.

Кето диетата наскоро беше изследвана много за това как тя може да помогне за предотвратяване или дори лечение на някои видове рак. Кето диетата може да бъде подходящо допълнително лечение за химиотерапия и радиация при хора с рак. Това се дължи на факта, че това би предизвикало повече оксидативен стрес в раковите клетки, отколкото в нормалните клетки. И тъй като кето диетата намалява високата кръвна захар, тя може да намали инсулиновите усложнения, които могат да бъдат свързани с някои видове рак.

  • Подобрява здравето на сърцето.

Когато кето диетата се следва по здравословен начин, има някои доказателства, че диетата може да подобри здравето на сърцето чрез намаляване на холестерола. Едно проучване установи, че високите нива на холестерол значително се повишават при тези, които следват кето диетата. Лошият холестерол намаля значително.

  • Подобрява умствената яснота и острота.

Друга полза, която вероятно ще забележите, когато следвате кето диета е, че мозъкът ви се чувства по-остър. Неврологичното възпаление е коварно и е свързано с депресия, тревожност и лоша когнитивна функция. Възпалението е винаги в тялото. Някои от тях са изгодни, но твърде бързо става проблем. Въпреки че има много стратегии за борба с ненужното възпаление, кето диетата е мощен инструмент, който трябва да имате. Тази полза прави кетото полезно при неврологични нарушения, както и като цяло подобрява умствената работа.

  • Увеличава енергията.

Вашето тяло може да съхранява толкова много гликоген и затова трябва постоянно да зареждате, ако искате да поддържате енергийните си нива. Въпреки това, тялото ви вече има много мазнини, за да работи и може да съхранява повече мазнини, така че в кетоза има източник на енергия, който никога няма да свърши. Това означава, че ще намерите повече енергия през целия ден. Можете ли да си представите свят, в който не се чувствате, че трябва да подремвате след обяд? Това е удивителната истина за кето диетата.

  • Помага за борба с диабет тип 2.

Хората, които страдат от диабет тип 2, страдат от повишено производство на инсулин. Тъй като кето диетата премахва захарите от диетата, тя помага да се намалят нивата на кръвната захар и може ефективно да обърне диабет тип 2. Проучванията показват, че придържането към кето диета може да намали ключовите маркери, които са свързани с диабет тип 2.

Заключителни думи

Кето диетата ползи за здравето са реални. А кето диета може да подобри здравето си по много начини. Намаляването на възпалението и подобряването на митохондриалната енергия могат драстично да подобрят живота ви и да намалят риска от придобиване на много хронични заболявания. Ако търсите добавка, която може да помогне за насърчаване на метаболитно състояние на кетоза, поддържане на здравословни нива на енергия и поддържане на контрол на теглото, тогава това, от което имате нужда, е KetoDiet. KetoDiet е висококачествена натурална добавка, която съдържа ключови кетогенни съставки, като малинов кетон, ябълков оцет, африканско манго, зелено кафе, гарциния cambogia и зелен чай. Всички тези съставки спомагат за предизвикване на метаболитно състояние на кетоза, поддържат естествения контрол на теглото и поддържат здравословния метаболизъм. Ако искате да започнете кето диета, кликнете върху банера по-долу, за да получите всичко необходимо, за да приложите кето диетата с помощта на добавка KetoDiet за максимални ползи.

Keto Diet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>