Кето диета и ябълков оцет: ползите

Всеки, който се интересува от естествено здраве, знае за кето диетата и ябълковия оцет. Тук ще научите как да използвате ябълков оцет на кето диета. С експлозията на кето диетата, хората винаги търсят начини за подобряване на кетозата, за да увеличат ползите от нея. Има най-малко 4 начина в използването на ябълков оцет на кето диета. Ябълковият оцет има значителни ползи за здравето, които могат да бъдат приложени към всеки начин на живот. Този древен тоник е изключително полезен за подобряване на стабилността на кръвната захар и поддържането на кетоновото производство в организма. Прочетете, за да научите повече за кето диета и ябълков оцет.

ябълков оцет

Ябълковият оцет е оцет от ябълки, захар и мая. Обикновено, сладката, кисела и леко сладка течност е използвана за печене и готвене за вкус и киселинност, но ползите за здравето са приемането на диета от буря. Кето диета и ябълков оцет може да върви заедно в хармония. Има много проучвания за разкриване на всички предимства на пиенето на ябълков оцет на кето диета. Оцетната киселина в ябълковия оцет може да помогне за поддържане на ниско ниво на кръвната захар при пациенти с диабет тип 2, подтискане на апетита, помощ при загуба на тегло и повишаване на качеството на здравето.

Връзката на кето диета и ябълков оцет

Както кето диета, така и ябълков оцет влияят върху изгарянето на мазнините. На кето диета, вие трябва да намали въглехидратите и натоварване на мазнини, за да отидат в състояние, наречено кетоза, където тялото ви всъщност започва изгаряне на мазнини за енергия, вместо на въглехидрати. Връзката на ябълковия оцет с изгарянето на мазнини е доста солидна. Проучване от 2009 г. показа, че на клетъчно ниво, оцетът действително се е насочил към гените за изгаряне на мазнини. Друго проучване от 2009 г. установи, че приемането на 15 милилитра ябълков оцет на ден в продължение на три месеца намалява скромно телесното тегло и коремалните мазнини при 175 затлъстели японски възрастни. Ябълковият оцет наистина може да ви помогне да изгаряте повече мазнини. Това е магическа горелка за хората. Това е добре да консумирате ябълков оцет на кето диета. Въпреки че ябълката е с високо съдържание на въглехидрати (което не е позволено в кето диетата), след като тя се превърне в киселина, тя вече не е въглехидрат. Така че ябълковият оцет е кето-приятелски.

Как да използвате ябълков оцет на кето диета

Както казахме преди, кето диетата и ябълковият оцет могат да вървят хармонично. Ако не сте свикнали да използвате ябълков оцет и имате нужда от идеи как да я включите в кето диетата си, ето някои популярни кето-приятелски приложения за ябълков оцет:

  • Направете напитка „детоксикация“.

Някои хора обичат да добавят супена лъжица ябълков оцет на чаша вода сутрин. Това ще спомогне за стимулиране на храносмилането. За по-интересен вкус можете да добавите други ароматизирани богати на антиоксиданти съставки като канела, джинджифил, куркума или лимонов сок.

  • Добавете ги към салатни превръзки.

Ябълковият оцет има мек и сладък вкус, който се съчетава с много салатни превръзки. Нефилтрираният сорт ябълков оцет, който съдържа „майката“, има по-сложен вкус, който вероятно ще откриете съблазнителен.

  • Използвайте я за маринати.

Мариниране на пиле и риба с кисели съставки не само извлича ароматите, но и омекотява месото. Ябълковият оцет може да бъде добър заместител на лимонов сок за марината от морски дарове и е особено добър заместител на кето лимон с по-малко въглехидрати.

  • Добавете я към пържени картофи.

Сладко-киселите сосове обикновено включват оцет като съставка. Можете да замените оризовия оцет с ябълков оцет в тези рецепти.

Най-добра кетогенна добавка с ябълков оцет на пазара

За да помогнете за започване на кетоза и за поддържане на здравословен метаболизъм, е добре да се вземе кетогенна добавка. Досега KetoDiet е най-препоръчителната добавка, която трябва да се използва на кето диета. Този продукт съдържа ключови кетогенни съставки, които включват ябълков оцет. Ябълковият оцет, съдържащ се в формулата KetoDiet, е жизненоважна съставка за подпомагане на естествената загуба на тегло. Не само ябълковият оцет помага за насърчаването на здравословен метаболизъм, но също така може да помогне за намаляване на скоростта, с която захарите и мазнините се съхраняват като мастни клетки в тялото. Оцетната киселина, присъстваща в ябълковия оцет, също помага за превръщането на захарите в гликоген, който се използва като енергия. Други полезни съставки в KetoDiet са малинов кетон, африканско манго, зелено кафе, гарциния cambogia и зелен чай. Всички те са естествени. Има много добри причини да се вземе KetoDiet. Отидете на официалния сайт на KetoDiet, за да научите повече за ползите от тази кетогенна добавка.

Keto Diet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>