Капсикум екстракт добавки за отслабване

Добавяне на нещо горещо и пикантно към вашата диета, като добавки от екстракт от паприка, преди тренировката ви може да оптимизира изгарянето на калориите. Capsicum идва от червени люти чушки; това е, което им придава пикантния си вкус. Малките нива на паприка могат да се намерят и в червен пипер, който се използва за ароматизиране на по-малко пикантни храни като кетчуп, сирене и салати. Добавките от екстракт от Capsicum се предлагат предимно в капсули, така че все още можете да се наслаждавате на ползите от capsicum, въпреки че не харесвате пикантни храни.

Какво е капсикум?

Капсикумите, също известни като чушки, са вид растение, което е родно на континентите на Северна и Южна Америка, където се отглеждат от години. Има много различни разновидности на чушки, от чушки до пикантни люти чушки. Естествените химикали в чушки са били обект на задълбочени изследвания и са получили забележително внимание през последните години. По-голямата част от изследваните се съсредоточиха върху способността на capsicums да подкрепят управлението на теглото. В резултат на това производителите са обединили усилията си с водещи доставчици, за да осигурят висококачествени добавки от екстракт от чушки, които запазват всички качества в удобна, лесна за преглъщане форма на капсули.

Как работят добавките на екстракт от чушки?

Capsicum е името на тропическите пиперки, които се срещат по света, включително екстрактът от кайен, халапени и други чушки. Този екстракт е по-известен като капсаицин, и това е причината за топлината, която изпитвате, когато ядете гореща чушка. Но това не е всичко. Екстрактът от Capsicum е известен и с лечебните свойства, както и със свойствата си на загуба на тегло, и се използва от години като добавка към диетите. Но какво прави? Виждате ли, семейството на чили пипер е богато на „капсаиноиди“, които имат особена способност: те стимулират метаболизма, намаляват калориите и изгарят мазнините в тялото. Екстрактът се използва като подправка завинаги, но термогенните свойства на чушките могат да помогнат за намаляване на апетита и изгаряне на мазнините. Ето как.

  • Когато ядете термогенна храна, като чушки, тя предизвиква повишаване на температурата на сърцето.
  • Когато температурата в сърцето ви се повиши, метаболизмът ви се повишава.
  • Когато ядете други храни, термогенните храни помагат на тялото ви да усвоява другите храни по-ефективно и да ускори движенията на червата.

Помисли за това. Започвате да се потите повече, когато ядете нещо, което е горещо. Вашият адреналин също се увеличава, като ви дава повече енергия. Повече енергия обикновено се равнява на по-висок метаболизъм, който ви помага да отслабнете. Това е причината, поради която трябва да се консумират добавки от екстракт от паприка, особено ако не ядете много пикантни храни.

Capsiplex: най-добрият начин да отслабнете

Съдържащ естествени съставки, Capsiplex е още едно чудо, което ви помага да постигнете умния облик, за който мечтаете. Таблетките Capsiplex могат да се разглеждат като добавки за екстракт от пресен пипер, тъй като те съдържат голямо количество капсик, форма на екстракт от лют пипер. Това може да звучи малко странно да се използва capsicum в хранителна добавка, но изследванията са доказали ефективността на този capsicum, който е бил използван в продължение на повече от 30 години и е популярно използван като част от диета планове. Някои хора смятат, че Capsiplex е обикновен екстракт от капсик на прах, предоставен под формата на хапче, но в действителност екстрактът преминава през сложен химически процес и накрая се предлага като висококачествен продукт за отслабване. Capsiplex дори съдържа други полезни натурални съставки. Всички съставки работят хармонично, за да подкрепят процеса на отслабване по бърз, здравословен и безопасен начин. Ако имате нужда, можете да кликнете директно върху банера по-долу, за да закупите Capsiplex.

Capsiplex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>