Кандида и чревно почистване

Кандида и чревно почистване, има ли някаква връзка? Да, има. Ако имате кандида, нашата препоръка е почистване на червата. На първо място, вероятно си струва да обсъдим накратко какво представлява инфекцията с кандида. Candida е гъбичка, която се среща често в нормалната флора на устата, кожата, чревния тракт и влагалището, което може да стане клинично инфекциозно при хора с нарушена имунна система. Имайте предвид, че никога не можете напълно да се отървете от кандида. Той присъства във всички, винаги. Това, което искате да направите обаче, е да затворите растежа на кандидата – да го върнете обратно към нормалните нива – и да изградите имунната си система, така че да остане там. За да направите това, обикновено препоръчваме почистване на червата. Кандида и чревно почистване са две неща, които трябва да запомните.

Справяне с Кандида и чревно почистване

Има много различни начини за почистване. Всъщност има почиствания, предназначени за черния дроб, бъбреците, жлъчния мехур и др. Ако започнете лечението с кандида с почистване, трябва да се съсредоточите върху облекчаването на стреса върху храносмилателната ви система и детоксикационните пътища. Прочистването трябва също да помогне за физическото премахване на някои от кандидовите колонии и биофилми, вероятно в допълнение към някои стари фекални вещества, които се намират в червата. Проектирането на добро почистване означава придържане към здравословни, питателни храни, които не принуждават храносмилателната ви система да работи прекалено усилено. Препоръчваме да се консумирате предимно салати и зеленчуци по време на почистването. Някои хора избират по-строга интерпретация и следват напълно течна диета през цялото време на почистването, но това не е наистина необходимо. За повечето страдащи от кандида, най-подходящият метод е да се изрежат труднодостъпните храни. Можете да следвате тази почистваща диета от 3 до 7 дни.

Как да се направи чревно почистване: храни, които трябва да се избягват

Справянето с Кандида и чревното почистване не е лесно, но се надяваме, че няма да се откажете. На първо място, намали захарта. Това включва много салатни превръзки и подправки и дори натурални подсладители като мед, кокосова захар и агаве. Това може да бъде трудна корекция, дори и да не забравяте приема на захар, напълно да елиминирате захарта и да ви остави със силно желание и чувство за раздразнение. Когато се борите с кандида, също така е много важно да се намалят въглехидратите. Трябва да знаете, че въглехидратите са гориво за кандида. Ако не изрязвате въглехидрати, може да отнеме повече време, за да контролирате симптомите на кандидата. Това е предизвикателна промяна в начина на живот, но можете да го направите!

Храни за ядене

На този етап може да се чудите какво можете да ядете. Най-често трябва да ядете салати, задушени зеленчуци и някои яйца за протеини. Някои плодове са разрешени, но само много нискокачествени плодове като авокадо лимон, лайм и маслини. Също така може да искате да разгледате сок от алое вера, който традиционно се използва за облекчаване на храносмилателните проблеми, леко насърчава растежа на приятелски бактерии и успокоява раздразнените тъкани в чревния тракт. Чрез използването на тези съставки, с разнообразие от билки, подправки, масла и други съставки за готвене, можете да приготвите някои вкусни ястия, които опаковат сериозен хранителен удар. Те ще бъдат лесни и за храносмилателната ви система и ще започнат процеса на излекуване на чревната мембрана и възстановяване на баланса на чревната ви флора.

Чревни почистващи ползи

Ползите от чревните очиствания не се ограничават само до борбата с кандида, но също и с тези:

 • Отслабване.
 • Намалено подуване.
 • Повишена енергия.
 • Подобрена когнитивна функция.
 • Регулирано храносмилателно здраве.
 • Подобряване на състоянието на микроелементите.
 • По-ясна кожа.
 • Вагинално здраве.
 • Намалено възпаление.
 • Подобрени автоимунни симптоми.
 • И още!

След като се справите с кандида и чревния препарат за няколко дни, тялото ви бързо ще се приспособи към нов, по-здравословен хранителен план. И вие ще се чувствате освежени, леки и здрави. След това бързо ще можете да преминете към основния план за диета кандида. Кликнете върху банера по-долу, ако искате да знаете за плана за диета с кандида.

Candida Support

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>