Как за лечение на симптоми на еректилна дисфункция

Симптомите на еректилната дисфункция могат да се различават от човек на човек. Човек може да получи ерекция за кратки периоди от време, докато друг човек изобщо не може да постигне ерекция. Независимо от това, ключът към възстановяване от еректилна дисфункция е да се разпознаят ранните предупредителни признаци и симптоми и бързо да се получи помощ. Не чакайте да говорите с Вашия лекар за това, което преживявате. Има възможности за лечение. Вашият лекар ще изключи дали симптомите на еректилната дисфункция се дължат на основно медицинско състояние и ще обсъдят подходящия начин на действие и следващите стъпки за вас.

6 общи симптоми на еректилна дисфункция

Шестте най-често срещани симптоми на еректилна дисфункция са:

  1. Затруднено получаване на ерекция.
  2. По-меки ерекции.
  3. Ерекция, която не трае достатъчно дълго за “задоволителен” секс.
  4. Промяна на ъгъла на ерекцията.
  5. По-малко ерекции на обиколките.
  6. Намалена чувствителност на пениса.

Еректилната дисфункция не е просто невъзможност за постигане на ерекция. Често пъти мъжете могат да получат ерекция и все още страдат от някои от симптомите на еректилна дисфункция. Еректилната дисфункция е повече за неспособността да се получи и поддържа ерекция, която е достатъчно силна, за да има “задоволителен” пол. Удовлетвореността е ключовата дума в това определение. И тя обхваща много.

Какво причинява еректилна дисфункция?

Много различни фактори, влияещи върху васкуларната система, нервната система и ендокринната система могат да причинят или да допринесат за еректилна дисфункция. Въпреки че има по-голяма вероятност да развиете еректилна дисфункция, докато застарявате, стареенето не причинява еректилна дисфункция. Еректилната дисфункция може да се лекува на всяка възраст. Мъжете с диабет са два до три пъти по-склонни да развиват симптоми на еректилна дисфункция, отколкото мъжете, които нямат диабет. Еректилната дисфункция може също да бъде страничен ефект на много общи лекарства, като лекарства за кръвно налягане, антиандрогени и антидепресанти. Психологическите или емоционалните фактори могат да влошат еректилната дисфункция. Може да развиете еректилна дисфункция, ако имате страх от сексуален неуспех, тревожност, депресия, ниско самочувствие и стрес.

Третиране на симптомите на еректилната дисфункция

Няма никакво лечение за еректилна дисфункция. Причините за симптомите на еректилната дисфункция се променят, което означава, че може да се наложи да разработите подход с много начини към вашия план за лечение. Работете с Вашия лекар, за да предложите най-доброто лечение за Вас. Възможните симптоми на еректилна дисфункция включват:

  • Промени в начина на живот. Отслабнете, упражнявайте редовно, управлявайте медицинските си състояния, спрете да пушите и избягвайте алкохола и незаконните наркотици.
  • консултации. Потърсете лечение за тревожност, депресия и други проблеми, свързани с психичното здраве. Ако имате затруднения в отношенията, помислете за съвети за двойки.
  • Предписани лекарства. Ако е необходимо, Вашият лекар може да предпише перорални лекарства като Cialis и Levitra. Обсъдете всички притеснения или здравословни условия, които имате с Вашия лекар, преди да приемате лекарства за еректилна дисфункция.
  • Приемане на добавки. Доказано е, че някои добавки лекуват симптомите на еректилна дисфункция. Не забравяйте да получите висококачествени добавки, направени от натурални съставки, които няма да изложат на риск вашето здраве.

Ако страдате от еректилна дисфункция, има помощ. Не чакайте повече да обсъждате симптомите и притесненията си с Вашия лекар, за да разберете причината за Вашата еректилна дисфункция. След това се насочете към възможностите за лечение, които ще ви накарат да се чувствате отново на старото си аз. Щракнете върху банера по-долу, ако искате да получите повече информация за лечението на еректилна дисфункция.

Male Extra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>