Как за лечение на симптомите на разширяването на простатата

Тежестта на симптомите на разширяването на простатата при хората варира, но симптомите са склонни постепенно да се влошават с времето, ако не се лекуват правилно. Увеличаването на простатата – наричана още доброкачествена хиперплазия на простатата – е често срещано състояние, тъй като мъжете остаряват. Това състояние е често срещано при мъжете над 50 години. До 60-годишна възраст над половината от мъжете имат увеличение на простатата; на възраст 85 години, броят им се покачва до 90%. Ако започнете да правите досадно пътуване до банята всяка вечер, понякога веднъж или два пъти през нощта, това може да е първият признак за увеличена простата. Други симптоми на уголемяване на простатата могат да включват проблеми при стартиране на поток от урина и изтичане. И подобно на сивата коса, увеличената простата е естествен страничен продукт от застаряването. Проблемът е, че нощните бани стават все по-чести – и в крайна сметка преминават през дневната рутина.

Причините за разширяването на простатата

Действителната причина за разширяването на простатата е неизвестна. Факторите, свързани със стареенето и промените в клетките на тестисите, могат да играят роля в растежа на жлезата, както и на нивата на тестостерон. Мъжете, чиито тестиси са отстранени в ранна възраст (например, в резултат на рак на тестисите), не развиват разширяването на простатата. Също така, ако тестисите се отстраняват след като мъжът развие простатата, простатата започва да се свива. Някои факти за разширяването на простатата:

 • Вероятността от развитие на увеличена простата се увеличава с възрастта.
 • Увеличаването на простатата е толкова често срещано явление, че всички мъже ще имат увеличена простата, ако живеят достатъчно дълго.
 • Малко количество увеличение на простатата е налице при много мъже на възраст над 40 години. Повече от 90% от мъжете на възраст над 80 години имат това състояние.
 • Не са идентифицирани рискови фактори, освен наличието на нормално функциониращи тестиси.

Често срещаните симптоми на разширяване на простатата

Увеличаването на простатата влияе директно върху способността на мъжа да уринира. Най-честите симптоми на разширяването на простатата включват:

 • Честа или спешна нужда от уриниране.
 • Повишена честота на уриниране през нощта.
 • Трудност при започване на уриниране.
 • Слаб поток от урина или поток, който спира и започва.
 • Дриблиране в края на уринирането.
 • Невъзможност за напълно изпразване на пикочния мехур.

Увеличаването на простатата също може да предизвика сексуални проблеми. Тежестта на всеки сексуален проблем варира в зависимост от състоянието на простатата. Някои често срещани сексуални проблеми са:

 • Проблеми при поддържане на ерекция.
 • Еректилна дисфункция.
 • Намалено либидо.
 • Намалено сексуално удовлетворение.

Лечението на симптомите на разширяването на простатата

Редица лечения могат да облекчат симптомите на разширяването на простатата – лекарства, минимално инвазивни процедури в кабинета и операция. Ние обаче сме тук, за да ви предложим нещо различно, а именно ProstaSURE. ProstaSURE не е лекарство, но е естествена хранителна добавка, специално разработена за подпомагане на здравословната функция на мъжката простата без странични ефекти. Този продукт предотвратява и облекчава общите симптоми на уголемяване на простатата, като често уриниране, затруднено започване на уриниране и слаб поток на урина. Подобрява кръвообращението и ограничава растежа на патогенния микроорганизъм в простатата. ProstaSURE се състои от жизнено богатство от различни активни съставки, които работят в унисон, за да подпомогнат укрепването на простатата. Основната съставка е чистият екстракт от чесън, който е почистваща и ободряваща същност, известна със своите бактериални свойства. Тази хранителна добавка се прилага с цял набор от хранителни микроелементи под формата на полезни витамини и минерали. Те помагат за поддържане на храненето и осигуряват вътрешни ползи за вашата система. Започнете първата си стъпка за лечение на симптомите на разширяването на простатата с ProstaSURE, като кликнете върху банера по-долу.

Prostasure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>