Как естествено да се излекуват ерекционните проблеми

Нови изследвания показват, че може да сте в състояние да лекувате ерекционни проблеми естествено без медикаменти. Мъжете с проблеми с ерекцията могат да изпитат някои или всички от тези постоянни симптоми:

  • Намалено сексуално желание.
  • Проблеми с ерекцията.
  • Проблеми при поддържане на ерекция.

Проблемът с ерекцията е голямо предизвикателство за много мъже днес, независимо от тяхната възраст. Тъй като проблемите с ерекцията могат да бъдат причинени от много фактори: здравословно състояние, емоционални проблеми или проблеми в отношенията, някои видове медикаменти, тютюнопушене, наркотици и алкохол, са възможни проблеми с ерекцията. Въпреки че възможностите за лечение на проблеми с ерекцията могат да включват медикаменти и хирургическа намеса, има и ефективни начини за естествено излекуване на проблемите с ерекцията.

Какво представлява проблемът с ерекцията?

Проблемът с ерекцията обикновено се нарича импотентност. Това е състояние, при което мъжът не може да постигне или да поддържа ерекция по време на сексуално представяне. Симптомите могат също да включват намалено сексуално желание или либидо. Вашият лекар вероятно ще ви диагностицира с проблем с ерекцията, ако състоянието продължава повече от няколко седмици или месеци. Проблемите с ерекцията засягат около 30 милиона мъже в Съединените щати. Стандартните лечебни проблеми с ерекцията включват рецептурни лекарства, вакуумни помпи, импланти и хирургия, но много мъже предпочитат естествени варианти. Изследванията показват, че някои естествени варианти могат да облекчат симптомите на ерекцията. Прочетете, за да научите как да излекувате естествено проблемите с ерекцията.

3 начина да излекувате естествено проблемите с ерекцията

Ако страдате от проблеми с ерекцията, не бъдете толкова твърди за себе си, тъй като ерекционните проблеми почти винаги могат да бъдат облекчени от лечението, без да се налага да разчитате на виагра или други лекарства. Независимо дали страдате от проблеми с ерекцията, или се надявате да предотвратите това състояние, ето три съвета за естествено излекуване на проблемите с ерекцията, без страничните ефекти на малкото синьо хапче.

  • Проблеми с ерекцията при третиране с лук.

Лукът се счита за ефективен афродизиак и един от най-добрите подобрители на либидото, но неговите свойства не са общоизвестни. Вземете бял лук, обелете го, смажете и след това запържете в масло. Тази смес може да се приема ежедневно с лъжица мед, но се уверете, че тази смес се консумира, когато стомахът ви е празен най-малко два часа. Това лекарство помага за лечение на преждевременна еякулация, импотентност и неволна загуба на сперма по време на сън или друг път. Също така, натопете праха от черен грам в сок от лук в продължение на седем дни и след това изсушете сместа. Тази смес е силен афродизиак и може да се приема ежедневно за подобряване на сексуалната активност.

  • Проблеми с ерекцията при лечение с морков.

Морковите се считат за ценни при лечението на импотенцията. Вземете 150 грама моркови, ситно нарязани с половин варено яйце и една супена лъжица мед. Вземете тази смес веднъж дневно в продължение на месец или два месеца. Хората, които обикновено са напрегнати и страдат от сексуални разстройства, могат да намерят облекчение, тъй като това домашно лекарство увеличава сексуалната издръжливост.

  • Лечение на проблеми с ерекцията с помощта на дамски пръсти.

Дамският пръст се счита за забележителен тоник за подобряване на сексуалната сила. Вземете 5 до 10 грама корен на прахта от този зеленчук с чаша мляко и две чаени лъжички смляно месо (бонбона захар) дневно. Редовната употреба на тази рецепта помага за възстановяването на сексуалната жизненост.

Промени в начина на живот

Някои дейности или липса на активност могат да повлияят на ерекционните проблеми, така че докато се опитвате да излекувате естествено проблемите с ерекцията, човек трябва да обмисли възможността за някои промени в начина на живот:

  • Редовно упражняване: Редовните упражнения са доказали своята ефективност за подобряване на цялостното здраве. За проблеми с ерекцията, подобреното кръвно налягане, притока на кръв и общите ползи за здравето могат драстично да намалят риска от възникване или развитие на проблеми с ерекцията.
  • Хранене на здравословна храна: По подобен начин за упражнения, яденето на питателна храна може да помогне за намаляване на риска от сърдечни заболявания, запушени артерии и диабет, които са известни рискови фактори за проблеми с ерекцията.
  • Прекратяване на тютюнопушенето и намаляване на приема на алкохол: И двете дейности водят до редица потенциални рискове за здравето, включително проблеми с ерекцията. Намаляването или елиминирането на тези дейности може да помогне за спиране на проблеми с ерекцията.
  • Намаляване на стреса: Човек може да има проблеми със сексуалното представяне, ако е прекомерно подчертан. Стресът може да дойде от различни обстоятелства, включително работа, финанси и проблеми в отношенията. Намирането на начини за справяне с тези проблеми може да помогне за намаляване на стреса и може да облекчи проблемите с ерекцията.

Подобно на много медицински състояния, не е задължително само едно средство за лечение или намаляване на симптомите на проблеми с ерекцията. За мъже, които искат да избегнат употребата на медикаменти, съществуват редица промени в начина на живот, които могат да бъдат изпробвани на първо място, последвани от някои потенциални средства за естествено лечение на проблеми с ерекцията. Щракнете върху банера по-долу, ако искате да откриете други естествени начини за лечение на проблеми с ерекцията.

Male Extra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>