Как една жена може да увеличи естествено плодовитостта си

Как жената може да увеличи плодовитостта си? Тази статия ще обсъди естествените методи за увеличаване на плодовитостта при жените. Много генетични и екологични фактори могат да повлияят на фертилитета при жените. Възможно е обаче да се увеличат шансовете за успешна бременност с помощта на естествени методи. Намаляването на стреса и упражненията са важните начини, по които жената може да повиши своята плодовитост. Има и няколко лечения за плодовитост за жените.

Как една жена може да увеличи плодовитостта си с естествени начини

Как една жена може да увеличи плодовитостта си и да забременее? Има много неща, които трябва да направите, за да увеличите шанса за бременност. По-долу разглеждаме някои ефективни естествени методи.

  • Управление на стреса.

Опитвате се да забременеете може да бъде стресиращо. Направете всичко възможно, за да управлявате и намалявате напрежението и безпокойството. Опитайте техники за релаксация като медитация, акупунктура или йога.

  • Упражнение.

Уверете се, че упражнявате 3 до 4 пъти седмично. Аеробните упражнения са от съществено значение, защото спомагат за кръвообращението и подобряват капацитета на белите дробове. Включването на упражнения за поддържане на теглото ви помага да спечелите мускулната сила и да намалите теглото си по-лесно, докато йога упражненията ви помагат да работите върху стойката и баланса. Всичко това допринася за по-здравословното ви състояние, което увеличава шансовете ви да забременеете.

  • Поддържайте здравословно тегло.

Уверете се, че не сте с поднормено тегло или с наднормено тегло, ще поддържате баланса на репродуктивния цикъл. Проверете своя индекс на телесна маса; класирането от 19 до 24 показва здравословно тегло. Всичко над този обхват трябва да се обсъди с вашия доставчик на здравни услуги.

  • Прекратете пушенето.

За максимално здраве, за да сте готови за бременност, всъщност трябва да елиминирате не само пушенето, но и алкохола, кофеина, наркотиците за отдих и опасните химикали.

Как една жена може да повиши плодовитостта си: да се съсредоточи върху диета за плодовитост

Как жената може да увеличи плодовитостта си? Може би задавате този въпрос, защото искате да знаете как се случва бременността, но най-вероятно искате да знаете как да забременеете естествено. Вероятно търсите най-бързия и лесен начин да забременеете без намеса. Е, няма съмнение, че ние сме точно това, което ядем. Няма друг начин, по който клетките и тъканите на нашето тяло да могат да бъдат попълнени, освен от това, което ядем и пием, а попълването е великият закон на живота. На първо място, диетата е най-важната първа стъпка в прехода към здравословен начин на живот. Всичко, което ядем, прави нашите клетки и тъкани на нашето тяло. Това включва яйцеклетките, яйчниците, матката, хормоните и бебето. Препоръчваме ви да смените източниците на протеини, като замените животинските протеини с източници на растителни протеини, като варени сушени зърна и ядки. Когато 5% от общите калории, които се консумират, идват от растителен протеин вместо животно, рискът от овулаторно безплодие намалява с повече от 50%. Също така добавяйте млечни продукти с високо съдържание на мазнини, защото колкото по-нискомаслени млечни продукти консумирате, толкова по-голям е рискът от овулаторно безплодие. Опитайте се да замените една нискомаслена млечна порция на ден с една високомаслена порция, например чаша пълномаслено мляко.

Прочетете PregnancyMiracle

По-пълни и всеобхватни отговори на въпроса “как една жена може да увеличи нейната плодовитост” може да се намери в книгата “PregnancyMiracle” на Лиза Олсън. С много лечения на безплодието там тези дни PregnancyMiracle е помогнала на десетки хиляди жени в над 127 страни да забременеят естествено и сега да станат горди майки. Най-добрата половина е, че жените са го направили без медикаменти и рискова операция или някакви странични ефекти, което се дължи на цялостната китайска система, представена в PregnancyMiracle. PregnancyMiracle е 279-странична книга, която се състои от лесна и ефективна 5-степенна холистична и древна китайска система. Тази книга за бременност има илюстрации и диаграми, за да се гарантира, че всичко е лесно за проследяване и разбиране. Същността на петте стъпки, представени в книгата, са следните:

  • Постигане на баланс и хармония.
  • Диета, добавки и премахване на токсините от тялото.
  • Акупунктура за лечение на цялото ви тяло.
  • Детоксикация на тялото – Една седмична програма за драстично повишаване на Вашите нива на плодовитост.
  • Ориенталски упражнения и техники за драстично увеличаване на вероятността да забременеете.

Посетете официалния сайт на PregnancyMiracle, за да започнете пътуването си до по-висока плодовитост и здравословна бременност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>