Как добавки с капсимакс на прах работят за отслабване

Приемането на добавки с капсимакс на прах може да бъде вашият отговор за загуба на тегло. Самият прах се състои от капсаицин, който допринася за намаляване на теглото. Извлечен от червените люти чушки, капсимаксът на прах има горещо усещане, което е отговорно за изгарянето на ненужни мазнини и въглехидрати в организма. Приемането на добавки с капсимакс на прах за увеличаване на метаболизма ви е един от най-ефективните начини да отслабнете. Вашият метаболизъм е фактор, който може да ви накара да отслабнете много по-ефективно, отколкото да отидете на нискокалорична диета. Така че, когато искате да отслабнете, трябва винаги да търсите различни начини как да увеличите метаболизма си. Това ще направи вашата диета за отслабване много по-лесно.

Разликата между capsicum и capsimax прах

Capsicum може да бъде мощен, но capsimax прах захващат силата на capsicum и го комбинират с други натурални съставки, за да увеличат още повече загубата на тегло. Повечето добавки с капсимакс на прах са силно концентрирана патентована смес от екстракт от каписиум, кофеин, пиперин и витамин В3. Всяка от тези съставки бе внимателно подбрана за потенциала си за изгаряне на мазнини по време на физическа активност и почивка. Всъщност, някои източници предполагат, че само с капсикум тялото може да изгори калории до 10 пъти по-бързо от нормалното. С добавянето на другите съставки тези резултати са още по-значими. Ето кратка разбивка на други съставки, които могат да отидат заедно с капсимакс на прах за подпомагане на загуба на тегло:

  • Кофеинът.

Кофеинът е най-често известен със свойствата си за повишаване на енергията, но може да увеличи и термогенезата. И тъй като кофеинът е добре известен потискащ апетита, можете по-добре да контролирате приема на храна за успех в загубата на тегло.

  • пиперин.

Пиперинът е алкалоид, който се намира естествено в черен пипер. Някои проучвания показват, че пиперинът насърчава загубата на тегло, като блокира образуването на нови мастни клетки. Пиперинът може също да помогне на тялото да абсорбира други съставки по-бързо, като ги прави по-достъпни за използване и увеличавайки възможностите за изгаряне на мазнините.

  • Витамин В3.

Витамин B3, известен също като ниацин, отдавна е известно, че насърчава здравословния метаболизъм. Хранителната добавка също помага на тялото да използва храната и другите добавки, които консумирате по-ефективно. Когато се комбинират с екстракт от капсуми, тези допълнителни три съставки пакетират мощен удар за всяка загуба на тегло на интелигентната диета, включена в теб.

Последни мисли за добавките с капсимакс на прах

Въпреки, че capsicum е мощна съставка, капсимаксът може би най-добре се възприема като подобрена версия, тъй като другите съставки в сместа поддържат неговите способности, а пиперинът е особено ценно включване, защото е вероятно да ги подобри. Въпреки това, ние винаги се стремим да подчертаем факта, че наличието на добра съставка не винаги гарантира мощен продукт. Направете повече изследвания, преди да решите кои добавки за отслабване с капсимакс на прах да купите. Много производители на хапчета за отслабване възпрепятстват способностите на добрите съставки, като ги разреждат с такива с по-малко качество и / или правят други грешки по време на процеса на смесване. Ето защо винаги трябва да търсите редица други фактори, включително обратна връзка с клиентите, при оценяването на хапчетата за отслабване. Кликнете върху банера по-долу, за да се запознаете с най-добрите добавки, съдържащи капсимакс на прах.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>