Как да стигнем колагенови хапчета ползи за максимално увеличаване на вашето здраве

Колагенът ги доказва, да се превърне в прекрасен анти-стареене и здравето добавка. Това ще покаже на колаген хапчета ползи за увеличаване на вашето здраве.

Идеята зад хранителни добавки, наричани още диетични или хранителни добавки, е да достави хранителни вещества, които не могат да бъдат приети в достатъчни количества. Хранителни добавки могат да бъдат витамини, минерали, аминокиселини, мастни киселини, и други вещества, доставени под формата на хапчета, таблетки, капсули, течности, и т.н.

Какво е колаген?

Колагенът е трудно, неразтворим и влакнести протеин, който съставлява една трета от протеина в човешкото тяло. В повечето колагени, молекулите са опаковани заедно да образуват много подобни дълги тънки фибрили.

Според MediLexicon, колаген включва семейство на генетично различни молекули, всички от които имат уникален тройна спирала конфигурация на трите полипептидни субединици, известни като алфа-вериги.

Всяка верига съдържа около 1000 аминокиселини, и обикновено разполага аминокиселинна последователност, състояща се от глицин, пролин, и хидроксипролин. Има много различни видове колаген, най-малко 16 видове, но 80-90% от колагени в тялото принадлежат към типа I, II и III. Колагените в човешкото тяло, са силни и гъвкави. Тип I колагенови фибрили са особено опън и са по-силни от стомана, на грам.

Колагенът и ползите от него

Има различни колагенови хапчета ползи за тялото си, са:

храносмилателната помощ

Колагенът успокоява и лекува стомашно-чревния тракт и помага за ремонт на слизестата обвивка на. Той също така помага съборят протеини и мазнини от храни, което ги прави по-лесно за организма за храносмилане.

За да помогне на храносмилането, преди хранене, добавете 1 лъжичка на колагеновите пептиди (Виж ТУК), за да си напитка. Това ще увеличи абсорбция протеин и производство на солна киселина. Тя също така ще ви помогне да излекува вашата храносмилателния тракт.

Програмата за отслабване

Колагенът е чудесен източник на протеини и осигурява 18 грама протеин на 2 лъжички! Проучванията показват, че колагенови пептиди консумирани на закуска са 40% по-пресищане от други протеини (като суроватка или соя) и корелират с 20% намаление на приема на храна на обяд.

добавка Грижа за кожата

Някои лекари се отнасят за колаген като нов продукт против стареене на века и аз трябва да се съглася! Тя осигурява сближаване, еластичност и регенерация на кожата. Колагенът се състои главно от аминокиселините глицин, пролин, аланин и хидроксипролина. Тези конкретни аминокиселини са показани за намаляване на признаците на стареене. Клинични изследвания показват, че ProtocolCollagen насърчава по-млад вид на кожата, подобрява нивото на влажност на кожата, подобрява гладкостта на кожата, подобрява признаците на дълбоки бръчки и подобрява еластичността на кожата.

Въвеждане ProtocolCollagen хапчета

В ProtocolCollagen използва само хидролизиран колаген, което означава, че е по същество е предварително усвоява, така че храносмилателната система отнема по-малко време и енергия да се съборят протеина и затова той се абсорбира в кръвния поток много бързо. С напредване на възрастта тялото ни има тенденция да се произвеждат по-малко колаген причинява загуба на еластичността на кожата и намалява подвижността на ставите.

До 45-годишна възраст, нивото ни колаген е намалял с около 30 процента. В ProtocolCollagen използват говежди колаген, тъй като е така, подобен на човешкия колаген и много хора в индустрията за красота са прегърнали използването му за намаляване на бръчките и фините линии.

Къде е най-доброто място, за да получите ProtocolCollagen хапчета?

Още колаген добавки могат да бъдат заредени в много големи магазини или показани в списъка на онлайн аптека продукт. Въпреки това, не всички на този продукт дава потенциален ефект. За да се избегне по-нататъшно проблем като че, закупуване на ProtocolCollagen в официалния магазин е най-добрият начин. Освен това, ефективността и лесен начин, официалният магазин също така гарантира на продукта и предлагат връщане, ако продуктът не прави сте доволни. И така, какво чакате? Щракнете върху тази връзка, за да ви отведе до официалния сайт. 

Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>