Как да се справим с страничните ефекти на Виагра

Виагра е безопасна за употреба в умерени количества. Въпреки това, вероятно има редица неблагоприятни странични ефекти на Виагра, за да бъдете наясно. Виагра е една от най-противоречивите и широко дискутирани фармацевтични лекарства, които са достигнали пазара през последните 30 години. Хората най-често използват виагра за лечение на еректилна дисфункция. Но след като се съобщава за редица странични ефекти на Виагра, е важно да се консултирате с лекар преди да вземете хапчетата. Преди да приемете Viagra, кажете на Вашия лекар, ако: t

 • Имате или сте имали проблеми със сърцето, като сърдечен удар, неправилен пулс, стенокардия, болка в гърдите, стесняване на аортната клапа или сърдечна недостатъчност.
 • Имали са сърдечна операция през последните 6 месеца.
 • Имате белодробна хипертония.
 • Имали инсулт.
 • Имате ниско кръвно налягане или високо кръвно налягане, което не се контролира.
 • Имате деформирана форма на пениса.
 • Имали ерекция, продължила повече от 4 часа.
 • Имате проблеми с кръвните клетки като сърповидно-клетъчна анемия, множествен миелом или левкемия.
 • Имате ретинит пигментоза, рядко генетично заболяване на очите.
 • някога са имали тежка загуба на зрението, включително проблем с очите.
 • Имате проблеми с кървенето.
 • Имали или сте имали стомашни язви.
 • Имате проблеми с черния дроб.
 • Имате проблеми с бъбреците или имате бъбречна диализа.
 • Имате други медицински състояния.

Също така информирайте Вашия лекар за всички лекарства, които приемате, включително лекарства, отпускани по лекарско предписание и лекарства, витамини и билкови добавки. Това е най-мъдрият начин да се избегнат страничните ефекти на Виагра.

Как за лечение на Виагра странични ефекти

По-долу са най-честите странични ефекти на Виагра и начините за справяне с тях:

 • Главоболие: Вашите стандартни болкоуспокояващи лекарства, като например аспирин или тиленол, трябва да са достатъчни, за да свършат работата. Не се опитвайте да увеличавате приема на кофеин, за да се отървете от главоболието. Вместо това пийте много вода, за да избегнете дехидратация.
 • Промиване: Ако лицето ви се изчерви или всъщност изглежда червено, нанесете хладка тъкан върху кожата си. Можете също да се преместите в по-хладна стая, за да се опитате да се отпуснете. Ако пулсът ви започне да се състезава, опитайте медитация, за да забавите пулса си.
 • Разстроен стомах: Както при главоболието, лекарствата, които се продават без рецепта, вероятно ще бъдат всичко, от което се нуждаете, за да успокоите стомаха. За киселини, опитайте да приемате антиациди, но внимавайте да не прекалявате. Антиацидите могат да причинят диария или запек, а някои съдържат много сол. Ако имате хронично бъбречно заболяване, не приемайте антиациди с магнезий.
 • Чувствителност към светлина или замъглено виждане: Носете слънчеви очила, когато сте навън, и избягвайте ярки светлини. Не карайте автомобил, ако имате проблеми със зрението. Ако нежеланите лекарствени реакции са тежки или ако са леки, но не изчезват след няколко часа, говорете с Вашия лекар за намаляване на дозата Виагра.

Междувременно, тук са рядко докладваните Виагра странични ефекти:

 • Ерекция, която няма да изчезне (приапизъм). Ако имате ерекция, която трае повече от 4 часа, незабавно потърсете медицинска помощ. Ако не се лекува веднага, приапизмът може трайно да увреди пениса.
 • Внезапна загуба на зрението в едното или и двете очи. Внезапна загуба на зрението в едното или и двете очи може да бъде признак на сериозен проблем с очите, наречен неартеритна предна исхемична оптична невропатия. Спрете приема на Виагра и веднага се обадете на вашия лекар, ако имате внезапна загуба на зрението.
 • Влошаване на слуха или загуба на слуха. Някои хора също могат да звънят в ушите си (шум в ушите) или световъртеж. Ако имате тези симптоми, спрете приема на Виагра и се свържете с лекар веднага.

MaleExtra: най-добрата алтернатива на Виагра

Виагра е търсена от огромно количество мъже през последното десетилетие. Техните реклами са буквално навсякъде и говорят с мъже. Това, което мъжете не са знаели, консумират прекалено много виагра може да доведе до толерантност. Тялото вече няма да бъде засегнато от него поради синтетичния си механизъм на действие. Тук не свършва, прекомерната консумация на Виагра ще доведе до истинска еректилна дисфункция при млади мъже, но този път трайно увреждане! За щастие, науката се обедини с новия подход за увеличаване на сексуалното представяне, но само с естествени начини. Това означава да работите с тялото, за да се развиете от само себе си и да имате по-добър сексуален стимул и оргазъм. MaleExtra е една от водещите природни алтернативи на пазара през последните 9 години. От 2009 г. новият механизъм се определя от производителите на MaleExtra, за увеличаване на притока на кръв към пениса. По време на ерекцията тъканите в пениса се пълнят с кръв. Колкото повече кръв са тези тъкани, толкова по-голям и по-силен става пенисът. И оргазмът става умопоглъщащ. Досега това звучи доста подобно на това, което Виагра всъщност прави, само с една основна разлика. MaleExtra се основава на натурални съставки. Това означава напълно безопасно при продължително използване без странични ефекти. Сега трябва да се чудите къде да купите MaleExtra? Е, не забравяйте да закупите оригиналния MaleExtra само от официалния сайт.

Male Extra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>