Как да се справим с ерекционните проблеми след 40

Около 40 години около 40% от мъжете казват, че имат проблеми с ерекцията. За щастие, има начини да се справите с проблемите с ерекцията след 40. Проблемите с ерекцията в средната възраст са също толкова естествени за процеса на стареене, колкото промяната на слуха, зрението или физическата сила. Макар че е важно да се разбере защо повечето мъже над 40 години изпитват някаква форма на ерекция, по-важно е да се разбере, че проблемите с ерекцията след 40-годишна възраст могат да бъдат управлявани.

Тайните за справяне с ерекционните проблеми след 40

Превръщането на 40 може да бъде изпълнено с безпокойство по всякакви причини. Тези първи сиви косми могат да поникнат и внезапно старите ви колани просто не изглеждат повече. Добавете към това вашия списък със загриженост за средна възраст: нарастващия риск от проблеми с ерекцията, или трудности с или ерекция. Едно голямо проучване установи, че 4% от мъжете, които развиват проблеми с ерекцията са имали първите си пристъпи с този разочароващ проблем на възраст между 40 и 49 години. Въпреки това, след 50, заплахата от еректилна дисфункция рязко нараства. Всъщност около трима мъже, които са преминали 50-годишна възраст, имат проблеми в спалнята. Добрата новина? Същото проучване установи, че мъжете са значително по-малко склонни да имат проблеми с ерекцията, ако работят редовно, поддържат здравословно тегло, избягват тютюна и запазват приема на алкохол до минимум (две питиета на ден, ако изпиете изобщо алкохол, трябва бъде лимит). Така че не приемайте проблеми с ерекцията след 40 като неизбежност. Говорете с Вашия лекар, ако имате проблеми с получаването или поддържането на ерекция.

Проблеми с ерекцията след 40: какво можете да направите, за да управлявате

В един до пет случая на проблеми с ерекцията след 40 г., простият начин на живот може да осигури необходимия лифт. Упражнение, правилна диета, опаковане на цигарите, наблюдение на холестерола и контролиране на хронични заболявания като диабет и хипертония могат да помогнат на проблема да се грижи за себе си. Ако проблемът с ерекцията разруши сексуалния ви живот, не го оставяйте да ви свали. Следните промени в начина на живот ще ви помогнат да запазите сексуалния си живот страхотно дори след 40 години:

  • Намалете стреса: Упражнявайте се, посещавайте психиатър, вземете треньор за живота, направете пътуване, организирайте живота си – или направете каквото е необходимо, за да намалите нивата на стрес.
  • Спрете пушенето: Тъй като пушенето намалява притока на кръв, отказването може да има значителен ефект.
  • Не прекалявайте с алкохола: Алкохолът и наркотиците за отдих не само могат да причинят проблеми с ерекцията, но и да са отговорни за намаляване на сексуалното желание.
  • Загуба на тегло: Затлъстяването се свързва с множество усложнения като високо кръвно налягане. Това само добавя, че мъжете с наднормено тегло са по-склонни да развият проблеми с ерекцията.
  • Управлявайте лекарствата си: Ако проблемите Ви с ерекцията са свързани с Вашето хронично лечение, Вашият лекар трябва да може да намери комбинация, която да подхожда на Вашия сексуален живот.

Вземете добавка

Добрата новина е, че проблемите с ерекцията след 40 са лечими. Дори ако състоянието не отговаря на психологически интервенции или подобрения в начина на живот, безброй мъже са намерили нуждата от пикап в мъжките добавки. Има многобройни добавки, но MaleExtra ще бъде значителен пробив в лечението на проблеми с ерекцията. Резултатите говорят сами за себе си, 83% от мъжете могат да се насладят на секса отново в рамките на няколко седмици от приемането на MaleExtra. Мъжкият екстра е натурална мъжка добавка. Той е специално формулиран, за да повиши сексуалното Ви представяне чрез увеличаване на размера и издръжливостта на ерекцията. Висококачествените съставки осигуряват на MaleExtra максимални резултати. Оптималното съотношение на естествените съставки е научно подкрепено, за да осигури мощни резултати.

Заключителни думи

Ерекцията и сексуалният контакт всъщност не са най-важните неща във връзката. Най-важното нещо е любовта. Последните изследвания показват, че по-възрастните двойки, които остават щастливо сексуални, развиват любовта си далеч от полов акт. Въпреки това, ако все още сте много загрижени за проблеми с ерекцията след 40, използвайте MaleExtra като решение. Обещаваме, че тази мъжка добавка няма да ви разочарова. Кликнете върху банера по-долу, за да получите инструкции стъпка по стъпка как да се възползвате максимално от MaleExtra.

Male Extra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>