Как да се направи почистване на дебелото черво за загуба на тегло

Практиката на почистване на дебелото черво за загуба на тегло се превърна в една от най-добрите здравни тенденции в цял свят. И всъщност това е положителна тенденция! Били ли сте някога започнали диета, упражняване и живот по-здравословен начин на живот, но все още не виждате резултати в теглото си? Е, изглежда, че трябва да опитате двоеточие чистя за отслабване. Едно от най-добрите ползи за здравето при чистенето на дебелото черво е бързото намаляване на теглото, което се случва естествено. Токсините в организма, които ви предпазват от лесно отслабване, ще бъдат премахнати от детоксикационната формула и тялото ви ще може да отслабне от само себе си!

Невероятните ползи от почистването на дебелото черво

Има невероятни ползи от почистване на дебелото черво. Почистването на дебелото черво не само ще ви помогне да загубите няколко килограма, но и да подобрите цялостното си здраве. Когато правите очистване на дебелото черво за отслабване, след това отново да възстановите микробиомера си с добър пробиотик, ще измиете всички останали стари отпадъци и ще подобрите храносмилателното ви здраве. Ще се преборите с обичайните заболявания, ще имате много повече енергия и най-добре ще увеличите метаболизма си, за да изгаряте мазнини и да хвърлите повече килограми. Поглъщането на витамини, минерали и хранителни вещества ще се покачи и ще почувствате разликата – няма да се почувствате непрекъснато. Настроенията ви ще бъдат по-добре и паметта ви ще бъде по-остра. Не е ли време да изчистите всички стари отпадъци от тялото си и да започнете да се чувствате по-добре и да изгаряте мазнини?

Как да се направи почистване на дебелото черво за загуба на тегло

Както вече казахме, почистването на дебелото черво работи не само за отслабване, но и за цялостно подобряване на здравето. Измиването на токсините осигурява по-добро храносмилане и усвояване на хранителните вещества. Ето стъпките за почистване на дебелото черво за загуба на тегло:

  • Балансирана диета.

o Откачете деня си с детоксикационни напитки. Имате детоксикация на празен стомах. Можете също така да започнете деня си, като пиете топла вода. o Никога не прескачайте закуската. Можете да имате богати на протеини и протеини храни като кафяв хляб, яйца, мляко, плодов сок, овес, пшенични люспи и др. o За обяд имаме въглехидратна или нишестена диета. Можете да ядете пълнозърнест хляб и пилешки / гъби / зеленчукови сандвичи. o Плодов сок, кисело мляко, мътеница, салати, супи и др. ще бъде идеално за вас. Отделете от пържени и мазни храни. o Ако се чувствате гладни след обяд, можете да закусите на всеки плод. o За вечеря яжте храни с високо съдържание на фибри. Опитайте се да ядете малки порции. Също така, яжте преди 8 часа.

  • Дръжте се хидратирани.

Много е важно да се държите хидратирани. Опитайте се да изпиете достатъчно вода. Можете също да пиете плодови сокове или да детоксирате водата. Детокс водите се правят лесно у дома и можете лесно да ги носите навсякъде с вас. Уверете се, че не добавяте захар или изкуствени подсладители. Ако искате да добавите изкуствени подсладители, добавете в малки количества.

  • Добавки за почистване на дебелото черво.

Добавките за почистване на дебелото черво могат да се приемат перорално или ректално. Те се предлагат на пазара. Винаги трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди да вземете решение за приемане на някоя от тях.

Безопасността на почистването на дебелото черво за отслабване

Въпреки че обичайните процедури за почистване на дебелото черво ви помагат да отслабнете, те могат да носят рискове. В няколко случая почистването на дебелото черво причинява перфорация на червата, инфекции и дехидратация. Процедурата за почистване на дебелото черво за загуба на тегло може да не е подходяща за хора с бъбречни заболявания, сърдечни заболявания и други хронични медицински проблеми. Обсъдете рисковете от почистването на дебелото черво с лекар, за да определите дали това е безопасен избор за Вас. Можете също да потърсите повече информация за безопасен метод за почистване на дебелото черво, като кликнете върху банера по-долу.

Detox Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>