Как да се използва екстракт от capsicum за изгаряне на мазнини

Capsicum е вид растение, което има термогенни свойства. Поради тази причина можете да използвате екстракт от capsicum за изгаряне на мазнини. В действителност, екстракт от capsicum значително се превърна в обща съставка в билкови хапчета за отслабване. Много експерти по диета препоръчват на клиентите си с наднормено тегло да вземат екстракт от паприка за изгаряне на мазнините. Заедно с упражненията и здравословната диета екстрактът от паприка може да се използва за намаляване на телесното тегло и подобряване на мобилизацията на мазнините в тялото.

чушле

Capsicum е латинското наименование за някои сортове пипер. Всички чушки съдържат известно количество капсаицин, което придава на пикантния вкус пикантните пиперки, а сладките и пикантните чушки могат да ви помогнат да изгорите мазнините в тялото и да отслабнете. Според проучване, публикувано през 2006 г., консумацията на паприка редовно в продължение на две седмици доведе до намалено телесно тегло и по-малко натрупване на мазнини в тялото. Проучването използва червената капсула, сладката, която е ненаситен пипер. Заключението е, че този сладък червен капсик може да окаже благотворно влияние поради реакциите на симпатиковата нервна система.

Ефективността на екстракта от паприка за изгаряне на мазнини

Проучванията показват, че капсицинът и техният естествен капсаицин – химикалът, който придава на чушките си подправки – може да ви помогне да изгаряте мазнините и да отслабнете. Екстрактът от Capsicum насърчава изгарянето на мазнините по два основни начина.

  • Първо, той насърчава отделянето на мазнини от съхранението в процес, наречен липолиза. Капсаицинът активира липазата, която разгражда мазнините, така че можем да я използваме като гориво. След като мазнината се освободи от съхранение в мастната ни тъкан и се освободи в кръвния поток, тя циркулира в кръвния поток, докато може да се използва като енергия.

Така че, капсаицинът може да ни помогне да изгаряме мазнините по-ефективно, отколкото само с диета и физически упражнения. Това е една от основните предимства на екстракта от паприка за изгаряне на мазнините. Когато използваме мазнини като енергиен източник вместо въглехидрати, това води до повече загуба на тегло и инч.

  • Капсикумите и съдържащият се в тях капсаицин също насърчават термогенезата. Капсаицинът в горещите чушки прави телата ни топлина отвътре навън. Но телата ни обичат да стоят на много специфична температура. Така че, когато ядем пипер (или добавка от capsicum), която издига температурата на нашата основна температура, нашият метаболизъм се вдига в прекаленото ускорение, за да се охлади тялото обратно.

По-бързият метаболизъм означава повече изгорени калории и по-бърза загуба на тегло. Така че, насърчаването на термогенезата е друга причина, поради която хората често използват екстракт от паприка за изгаряне на мазнини. Много естествени мазнини горелки съдържат тази мощна съставка за повишаване на изгарянето на мазнини естествено.

Можете ли да използвате екстракт от capsicum за изгаряне на мазнини?

Така че, може ли да използвате екстракт от capsicum за изгаряне на мазнини? Определено можете! Capsicum може да стимулира отделянето на мазнини от клетките и да стимулира изгарянето на мазнините. Въпреки това, все още трябва да следвате здравословна диета и редовно да тренирате. Комбинация от правилните храни, адекватна активност и ефективна добавка остава ключът към постигането на целите на загубата на тегло и състава на тялото. При намирането на ефективни добавки не всички продукти се създават еднакви. Capsiplex, например, е станал все по-популярен като желана форма на екстракт от паприка за изгаряне на мазнини. Capsiplex е добавка за изгаряне на мазнини, която съдържа екстракт от capsicum. Съдържа и други съставки: кофеин, ниацин (витамин В) и пиперин (намира се в черен пипер). В резултат на това тя е 100% естествена. Екстрактът от капсули в капсулите Capsiplex стимулира метаболизма, така че изгаряме повече калории и по този начин намаляваме телесните мазнини. Как да приемате Capsiplex? Е, трябва само да вземете едно хапче на ден сутрин с чаша вода, или за най-добри резултати, 30-60 минути преди тренировка. Не се притеснявайте за дразнене на стомаха, защото Capsiplex използва специално покритие, предназначено да издържи киселинността на стомаха. В резултат на това екстрактът от паприка заобикаля стомаха, където може да предизвика дразнене и вместо това се освобождава директно в червата, където не се усеща дискомфорт. Искате ли да научите повече за Capsiplex? Просто кликнете върху банера по-долу.

Capsiplex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>