Как да се избегне TurmericPlus страничен ефект настъпва потенциално

TurmericPlus все още може да има ограничение за известно състояние. В тази статия ще ви даде съвети за предотвратяване на TurmericPlus страничен ефект.

Въпреки неговото използване в готвенето в продължение на няколко хиляди години, куркума продължава да изненадва изследователите от гледна точка на неговото широко ползи за здравето. Докато веднъж фокусира върху противовъзпалителни ползи, намалява риска от рак, както и подкрепа на детоксикация, изследвания върху куркума прием вече включват техния потенциал за подобряване на когнитивната функция, кръвната захар баланс и бъбречната функция, както и намаляване на степента на тежест, свързана с определен форми на артрит и някои нарушения в храносмилането.

Какво е TurmericPlus?

е Rhizomatous тревисто многогодишно растение (Curcuma Longa) на семейството на джинджифил, Zingiberaceae. Той е роден в Южна Азия, което изисква температури между 20 и 30 ° C (68 и 86 ° F) и значително количество годишни валежи да се гради. Растенията се събират ежегодно за своите коренища и размножени от някои от тези коренища и през следващия сезон.

Когато не се използва пресен, коренища се варят в продължение на около 30-45 минути и след това се сушат в гореща фурна, след което се смила в дълбок-оранжево-жълт прах често се използва като оцветител и ароматизатор в кухни на Бангладеш, Индия , Индонезия, Иран и пакистански кухня, особено за къри, както и за боядисване.

Тази подправка съдържа активно вещество, наречено куркумин, което му придава подписването му ярко жълт цвят. В допълнение, куркумин може да има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Д-р Оз също предполага, че куркума помага за изчистване на мозъка запушване протеини, които могат да бъдат ефективни в намаляването на риска от болестта на Алцхаймер. От загуба на тегло, понижено кръвно налягане, и когнитивни ползи, TurmericPlus е всички физически формула на Bioperine и куркума екстракт.

Страничен ефект на TurmericPlus

Жлъчния мехур. В Националния здравен институт препоръчва избягване на куркума, ако в момента имате проблеми с жлъчния мехур. Ако имате камъни в жлъчката или запушване на жлъчните пътища, куркума може да причини състоянието Ви се влошава.

Бременност. Куркумата трябва да се избягва по време на бременност. Според Националния здравен институт, куркума може да стимулира матката или насърчаване на менструацията. NIH също препоръчва да не го приема по време на кърмене.

Стомашни усложнения. Намеса в антиацидни лекарства е възможно страничен ефект от куркума, според Университета на Мериленд Медицински център. Куркума може да доведе до повишена стомашна киселина, ако се приема с антиацидни лекарства като Tagamet, Pepcid, ЗАНТАК, Nexium или Prevacid.

Въпреки, че изследванията показват, куркума може да бъде ефективен за лечение на разстроен стомах, той може да влоши стомашен рефлукс. Ако имате гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ), обърнете внимание на това как куркума ви засяга. Спрете да приемате лекарството, ако се появят нежелани ефекти, като влошаване на кипене.

Препоръка доза да консумират TurmericPlus

Какво е подходяща доза, за да се избегнат страничните ефекти на куркума? Според медицинската общност, за 2,000mg е максималният размер на стандартизиран куркума куркумин трябва да вземете на day.According на Университета на Мериленд Медицински център, не е препоръчителна доза за деца. За възрастни, общото препоръчителна доза е 400-600mg на стандартизиран куркумин прах 1-3 пъти на ден.

Националните здравни институти показват, можете да вземете до 500 mg до 4 пъти на day.According към Университета на Мериленд Медицински център, не е препоръчителна доза за деца. За възрастни, общото препоръчителна доза е 400-600mg на стандартизиран куркумин прах 1-3 пъти на ден. Националните здравни институти показват, можете да вземете до 500 mg до 4 пъти на ден.

Най-добрият начин за закупуване на TurmericPlus

Информацията в тази статия, не означава да ви накара да се страхува в отнема TurmericPlus. Почти всички лекарства (или дори храна) имат този страничен ефект, от тази информация, ние ще ви даде предложение и също предупреждават за все още се получи най-добър резултат за TurmericPlus. Така че не се страхувайте, продължавайте да отнема TurmericPlus чрез закупуване на този линк по-долу.

Turmeric Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>