Как да се избегне Глюкоманан добавка страничен ефект

Има ли потенциал Глюкоманан добавка страничен ефект? Прегледите ще покажат отговорът на вземане глюкоманан добавка.

През последните десетилетия, глюкоманан е въведена в Съединените щати и европейските пазари като хранителна добавка и хранителна добавка. Какво е глюкоманан? Това е полезно, разтворим и ферментация диетични фибри, получени от корена на растението коняк, който е роден в Азия.

Бързо напред до наши дни и научни проучвания са показали, че допълването с коняк глюкоманан могат значително по-нисък холестерол в плазмата, подобряване на метаболизма на въглехидратите, насърчават изхождането и насърчаване на здравословен дебелото черво.

Има ли наистина работа?

Проучване механизми винаги е интересно, но това, което наистина искам да знам е, ако тези неща води до реални паунда загуба.

За щастие, ние имаме няколко рандомизирани контролирани проучвания върху глюкоманан. Тези видове изследвания са златен стандарт на научни експерименти при хора.

В най-голямата, 176 здрави хора с наднормено тегло са били рандомизирани да преглъщат или добавка с глюкоманан или плацебо (сляпо хапче), докато на нискокалорична диета

употреби

Глюкоманан е изследван за неговите ефекти върху намаляване на теглото, диабет, запек, холестерол, рак на белия дроб, и атопични заболявания, както и използването му като пребиотик. Въпреки това, налице е липса на адекватно оразмерени качествени клинични проучвания в подкрепа на тези цели.

Специални предпазни мерки и предупреждения

Бременност и кърмене: Няма достатъчно надеждна информация за безопасността на вземане глюкоманан, ако сте бременна или кърмите. Останете на безопасно страна и да се избегне употребата.

Диабет: Глюкоманан може да взаимодейства с контрол на кръвната захар. Следене на кръвната захар внимателно, ако имате диабет и използвайте глюкоманан.

Хирургия: Глюкоманан може да попречи на контрол на кръвната захар по време и след операцията. Спрете да използвате глюкоманан поне 2 седмици преди планова операция.

Възможни странични ефекти

Glucomannan, както и други видове разтворими фибри, може да причини стомашно-чревни странични ефекти, когато внезапно увеличаване на размера консумират. Те могат да включват подуване, стомашни болки, редки изпражнения, метеоризъм и диария. Докато диария може да бъде страничен ефект, това не означава, глюкоманан е ефективен за лечение на запек. Изследване, публикувано в Clinical Nutrition през август 2011 г. установи, че глюкоманан не е от полза за лечение на функционална констипация при деца.

Как да се избегнат страничните ефекти

За да се избегнат нежеланите лекарствени реакции, трябва да прочетете предупреждението и предупреждения; тя ще ви помогне да се намалят страничните ефекти. Освен това трябва да изберете правилната добавка глюкоманан. Тестваният препоръчва добавка е SlimFizz. Това е родом от глюкоманан и други естествени съставки. Трябва да купите този SlimFizz на официалния сайт. Можете да изберете продукта, като кликнете върху реда връзка тук. Тя ще ви пренасочи към официалния сайт на SlimFizz като най-доброто допълнение глюкоманан. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>