Как да се избегнат страничните ефекти на Stanozolol

Станозололът не е най-опасният наркотик на планетата, но не е най-приятелският страничен ефект. Научете тук как да избягвате страничните ефекти на Stanozolol. Станозолол е синтетичен анаболен стероид, получен от тестостерон. Също така споменати от търговското му име Winstrol, стеноидът Stanozolol се счита за по-безопасен вариант от други стероиди и неговото използване е позволено от FDA.

Употребата на Станозолол

Станозолол попада в лекарствената класификация на анаболните стероиди – лекарства, направени да имитират ефекта на мъжките хормони в организма. Тези хормони, тестостерон и дихидротестерон увеличават синтеза на протеини в клетките, което води до по-бързо натрупване на клетъчна тъкан. Тези лекарства някога са били използвани изключително от спортисти и културисти. Въпреки това, хората, които не са доволни от сегашната си форма на тялото днес, са по-склонни да се обърнат към тези лекарства, за да подобрят възприемането им.

Странични ефекти на Stanozolol

Станозолол не е това, което бихме нарекли много опасен анаболен стероид по отношение на неговите странични ефекти, но трябва да се знае, че той може да предизвика няколко много негативни реакции, ако не сте внимателни, когато го използвате. Много от тези странични ефекти са свързани с индивидуални генетични вариации и генетични отговори. Това важи и за нестероидните съединения. Често срещаните нежелани реакции от Станозолол включват:

  • Ново или влошаващо се акне.
  • Затруднено спи.
  • Главоболие.
  • Промени в сексуалното желание.
  • Гадене.
  • Повръщане.
  • Промени в цвета на кожата.
  • Подуване на глезена.

Избягвайте страничните ефекти на Stanozolol

Въпреки че можете да намерите Stanozolol за продажба на различни места като фитнес или местни аптеки, важно е да получите стероида от надеждни доставчици, за да избегнете здравни проблеми, свързани с фалшификати. Вие също трябва да приемате Станозолол в правилната доза. Оптималната доза за мъжете е 40-100mgs всеки ден, а за жените – 5-15mgs на ден. Въпреки това, жените фитнес конкуренти и тялото строители могат да увеличат дозата до 20mgs на ден. Дозировката е същата, независимо дали стероидът се инжектира или приема през устата. Пероралният стероид има полуживот от 8-9 часа, докато инжекционната форма остава активна 36-48 часа. Станозолол е също един от най-суровите лекарства на черния дроб и е по-токсичен от Оксандролон (Anavar), но малко по-малко токсичен от метандростенолон (Dianabol). За да се противодейства на страничните ефекти на Stanozolol върху черния дроб, потребителите могат да преустановят употребата. Това позволява на чернодробната активност да се върне към нормалното, като не оставя трайни проблеми.

Като се има предвид алтернативата на Станозолол

Станозолол е вид безопасен анаболен стероид, но този стероид не е напълно свободен от странични ефекти. Употребата на Станозолол е свързана с нежелани реакции, много от които са свързани с дозата. Потребителите трябва да бъдат поставени на възможно най-ниската ефективна доза, за да се сведат до минимум страничните ефекти. Най-добрият начин да се избегнат страничните ефекти на Stanozolol е да се търси алтернатива. Станозолол алтернатива, от която се нуждаете е тази, направена от естествени съставки, които са безопасни и законни. За щастие, този вид натурална алтернатива на Станозолол се предлага на официалния сайт на Crazybulk.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>