Как да се избегнат страничните ефекти на Anadrol

Вече не е тайна, че Anadrol може да доведе до опасни странични ефекти. Тук ще се научим да разпознаваме страничните ефекти на Anadrol и как да ги избегнем. Anadrol (оксиметолон) е андрогенно-андроген перорално активен стероид. Използва се в таблетна форма, за разлика от много други стероиди, които се инжектират в тялото. Въпреки че основната функция на Anadrol е да увеличи червените кръвни клетки, тя е широко използвана от културисти за увеличаване на силата и мускулите.

Какво може да направи Анапорол

Този законен стероид се възхищава за повишаване на нивото на агресия и насърчаване на задържането на азот и синтеза на протеини. Anadrol се счита за най-силния перорален стероид на разположение в сектора и има изключителната способност да подобрява разнообразието на червените кръвни клетки, за да съответства на мускулите на тялото, накисвайки повече кислород. Тези подобрения помагат на потребителите на Anadrol да постигнат огромна издръжливост и подобрения в производителността в бързо време. Приемането на Anadrol ще бъде интересна идея за професионални спортисти, които се подготвят за сравнително конкурентно събитие.

5 известни Anadrol странични ефекти, които трябва да се избягват

В категорията на стероидите, Anadrol е старата, която е проектирана през 1960-те години. Основната индикация е за анемични пациенти, които не могат да произведат достатъчно количество червени кръвни клетки. В крайна сметка, съединението започва да се използва като добавка за изграждане на мускули, заради уникалната му характеристика за увеличаване на силата и издръжливостта в мускулите. Anadrol работи мощно в организма, за съжаление, Anadrol странични ефекти са също много вредни, както накратко обясни по-долу.

  • Увреждане на съединителната тъкан.

Вашите мускули получават 10-15 килограма маса в рамките на един месец, което е много от вашите съединителни тъкани за обработка. Резултатът е отлепване на мускулите, което може да бъде възстановено само чрез хирургични процедури.

  • Задържане на вода.

Това не е водата във вашите бъбреци или други органи, а под кожата. Anadrol причинява масивна задържане на вода в кожата, която не може да се види, защото на вашата дефиниция на мускулите, и ще изглежда overstuffed или мастни.

  • гинекомастия.

Anadrol увеличава броя на червените кръвни клетки, като по този начин също повишава степента на секреция на естроген. Естрогенът причинява гинекомастия, която представлява уголемяване на гръдния кош и му придава вид на гърдите. Състоянието е кошмар за мъжете, където усещате нежност и болка в гърдите.

  • Увреждане на черния дроб.

Дозата на Anadrol е по-висока от много други анаболни стероиди, поради което увеличава чернодробната токсичност. Продължителната употреба може също да причини цироза на черния дроб.

  • Хормонален дисбаланс.

Anadrol е отговорен за някои хормонален дисбаланс в човешкото тяло, който се появява като прекомерна телесна коса, акне, изключително мазна кожа и някои други неприятни условия.

Научете се как да избягвате страничните ефекти на Anadrol

За да се избегнат страничните ефекти на Anadrol, можете да започнете малък като вземете само 50mgs от стероида в началния етап. Ще усетите изключително добри печалби, когато правите това. След това можете бавно да натрупате дозата до 100mgs за още по-добри печалби. Опитайте се да не надвишавате 150 mg доза на стероида на ден, защото тази доза е абсурдно висока; Anadrol странични ефекти ще се търкаля и стероид ще започне да прави повече щети, отколкото добро за вас! За тези, които не искат да се справят с Anadrol странични ефекти на всички, най-добрият им вариант не е като стероид. Вместо това, те могат да използват висококачествени натурални добавки, които могат да доставят същите ползи, които предлага Anadrol, но без странични ефекти. И такива добавки могат да бъдат намерени само в Crazybulk.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>