Как да приемате глюкоманан добавка да отслабна значително

Тук ще ви покажем как да се глюкоманан добавка. Тази добавка е била много популярна и днес.

Въпреки това, вие трябва да знаете как да го направим ефективно. Така че, нека да прочетете информация за глюкоманан добавка на първо място.

С разположение толкова много хранителни добавки, може да получите огромно, че да, която е най-добрата да използвате. Наличието на множество опции може да бъде от полза в някои аспекти, но недостатъците на това са объркването, което може да се получи като резултат. Докато някои хора нямат нищо против да приемате добавки, които са направени в лабораториите, други хора, а не искате да се откажете за всички естествени вещества, за да им помогне да управлявате теглото си. Има комфорт вещества, които се произвеждат от Земята. Глюкоманан е такова вещество, че някои хора са се обърнали към тях за помощ при намирането на вътрешната, по-тънък себе си, че те се борят, за да се види на света.

История на глюкоманан

Няма недостиг на катастрофата диети и хапчета за отслабване, когато става въпрос за загуба на тегло бързо и лесно. Фирми дори се мъчим естествени добавки, които те твърдят, ще помогне стопи паунда, като тази, наречена Глюкоманан. Той е разтворим във вода фибри изработен от грудкови (подземен стеблото) от азиатски растението известен като коняк. Хората го приемат, защото това забавя храносмилането и забавя абсорбцията на глюкоза от червата. Тази добавка също поглъща много вода, така че тя набъбва в стомаха си, което ви дава пълен чувство. Тъй като това е естествено, хората мислят, че е здравословен и безопасен.

Как да приемате глюкоманан

Има доста начини да получите GM в една диета. На първо място, коняк брашно (известен още като GM прах) е достъпно от различни търговци. Все пак, това не е никак евтино, около $ 18 USD / 500 грама. На второ място, Shirataki (или shiratake) юфка, които можете да намерите в азиатските магазини за хранителни стоки, могат да бъдат използвани в традиционните източноазиатски ястия или като паста заместител. Изплакнете юфка от първия, тъй като те имат фънки миризма, когато за първи извън пакета.

Можете също така да опитате коняк гел (това нарязва на малки парченца и сервирайте с потапяне сос), но тя може да бъде придобит вкус / текстура. Трето, ние по принцип не препоръчвам ГМ хапчета, но един канадски продукт, който не е лошо е PGX, което е най-вече GM заедно с натриев алгинат, и уви, ксантан (и различни стабилизатори). Четвърто, ако можете да получите GM хапчета, поп капсулите отворен и ги разтвори в малко вода на първо място, или ги смесва в някои течни храни. Отново, не забравяйте да се пие много вода с GM и / или се разтвори добре в течност преди поглъщането.

Глюкоманан съставки и дозиране

Препоръчително е да се приема по 1 грам Глюкоманан три пъти дневно, за да има някакъв ефект за контрол на теглото. Потребителите са информирани, за да се възползвам от тази добавка, 15 минути преди хранене и с 1-2 чаши вода (сума не са посочени). Важно е да се вземат с вода, защото в противен случай, тя може да се превърне в опасност от задушаване. Глюкоманан е неговата собствена вещество и не се състои от нищо друго.

Къде трябва да купите?

Най-добрата добавка глюкоманан препоръчваме е добил Col SlimFizz. Важно е да се отбележи, където трябва да си купите оригинален SlimFizz. Единственият надеждното място за закупуване на SlimFizz е само на официалния сайт. Да, можете да посетите официалния сайт на производителя SlimFizz чрез връзката тук. Тя ще ви пренасочи към официалния сайт бързо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>