Как да получите отстъпка TurmericPlus: надежден сайт, за да си купите

Понякога добавки дилър дава скъпа цена за turmericplus. Ето, вие ще получите отстъпка TurmericPlus сериозно.

Повече от просто една кухня подправки, куркума, и основната му съединение куркумин отдавна проведе важно място в билкови уелнес традиции. Куркума / куркумин добавки: Доставяне на растителна основа антиоксиданти, известни като curcuminoids, подкрепа свободен радикал борба с антиоксидантна активност, са на разположение в стандартизирани форми и подобрена с черен пипер екстракт.

Какво е куркума?

Куркумата е Rhizomatous тревисто многогодишно растение (Curcuma Longa) на семейството на джинджифил, Zingiberaceae. Той е роден в Южна Азия, което изисква температури между 20 и 30 ° C (68 и 86 ° F) и значително количество годишни валежи да се гради. Растенията се събират ежегодно за своите коренища и се размножават от някои от тези коренища и през следващия сезон.

Когато не се използва пресен, коренища се варят в продължение на около 30-45 минути и след това се сушат в гореща фурна, след което се смила в дълбок-оранжево-жълт прах често се използва като оцветител и ароматизатор в кухни на Бангладеш, Индия , Индонезия, Иран и пакистански кухня, особено за къри, както и за боядисване.

Храненето вътре куркума

Заводът за куркума, или Curcuma Longa, е билка, тясно свързана с джинджифил. Тя се отглежда в тропически климат в цяла Азия със своите подложки, които доставят аромата и пигмент на растението. Подложките, които растат под земята, но са по-стебло от истински корен може да бъде раздробен на паста, или изсушени и смлени на прах.

Куркума съдържа бета-каротин, аскорбинова киселина (витамин С), калций, флавоноиди, фибри, желязо, ниацин, калий, цинк и други хранителни вещества. Въпреки това, на химическото вещество в куркумата свързана най-силно изтъквани последици за здравето е куркумин.

Най-големите предимства на куркума

Все повече доказателства сочат, че куркумата може да помогне за защита срещу болестта на Алцхаймер. Основната съставка на куркума, куркумин, изглежда блокират прогресирането на болестта на Алцхаймер при мишки. Изследванията на индийски население, чиято диета е богата на куркума, показват, че цените на болестта на Алцхаймер са много ниски в тези групи. Необходими са още изследвания, за да се потвърди или опровергае ефективността на куркума за превенция на Алцхаймер.

В куркумин намерени в куркума може да предотврати окисляването на холестерола, намаляване на развитието на атеросклероза, и защита срещу инфаркт и инсулт.

Къде можете да получите отстъпка TurmericPlus

Куркума е наличен в прахообразна форма при умерена подправка и в таблетки и капсули като лекарствени екстракти. Трябва да бъде обозначен като стандартизиран екстракт от куркума или съединението, куркумин.

Както куркума екстракт става много популярен в последно време, можете да си купите почти във всеки голям магазин или в аптеката в близост до вашия квартал. Голям магазин и онлайн магазин ви даде различни марка на куркума екстракт. Дори и продуктът е различна; понякога цената е много скъпо. За да получите отстъпка и оригиналния turmericplus, можете да го закупите в официалния магазин. Просто кликнете на тази връзка.

Turmeric Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>