Как да получите добра цена за суроватъчен протеин за висококачествена добавка

Някои хора могат да прекарат допълнителни пари, за да получите добро качество на добавката за суроватъчен протеин. Сега можете да видите как да се получи добра цена за суроватъчен протеин.

Разбира се, че не е наред, но ако можем да получим добра цена за суроватъчен протеин добавка, защо ние трябва да вземе скъп продукт.

Whey е, оставаща след млякото е пресечено и напрегна течността. Това е страничен продукт от производството на сирене или казеин и има няколко търговски цели. Сладки суроватка се произвежда по време на изготвянето на видове сирище на твърди сирена като Чедар или швейцарско сирене. Киселина суроватка (известен също като кисел суроватка) е страничен продукт, произведен по време на изготвянето на киселинни видове млечни продукти като сирене или обтегнати кисело мляко.

Суроватъчен протеин формула за бодибилдинг

Суроватъчен протеин (получени от суроватка) често се продава като хранителна добавка. Тези добавки са особено популярни в областта на спорта по културизъм. В Швейцария, където производството на сирене е важна индустрия, суроватка се използва като основа за газирани безалкохолни напитки, като например Rivella и Montino. В Исландия, течен суроватка се продава като Mysa.

Суроватка е основната съставка в повечето протеинови прахове, които се използват предимно от атлети за получаване на необходимите количества от протеин на дневна база. Суроватъчен протеин има висока степен на левцин, един от трите разклонена верига аминокиселини, което го прави идеален за растежа и възстановяването на мускулите. От краве мляко, както и извара се обработват и по-късно, направени в сирене, суроватката се подлага на дълга път да се превърне в прах, който изпълва всеки контейнер. След това суроватката се пастьоризира, като всеки мляко, за да се гарантира, че няма вредни бактерии се размножават в течността. Той се нагрява до 70-80 ° Целзий докато кипи и след това се охлажда обратно до 4 °.

Изследванията показват, че този процес на използване на екстремни температури елиминира 99.7% от бактерии. След това суроватката трябва да се филтрува, и така се зарежда в масивна мрежа от керамични филтри и неръждаема стомана турбини. Тези машини работят, за да се отделят лактозата както и мазнини, оставяйки течност на 90% суроватъчен протеин. Следващата стъпка е втвърдяване на белтъка.

Течността се поставя в масивна сушилня, която използва горещ въздух, последвано от студен въздух, за да се отдели цялото количество вода от суроватката, оставяйки сухо твърдо вещество. На последно място, пасатор високоскоростна смесва новосформираната прах с вкусове като ванилия или какао, за да маскират варовита и понякога горчивия вкус. Този краен продукт често се смесва с мляко или вода и се консумира за бързо сервиране на 10-40 грама протеин

Защо трябва да се ImpactWheyProtein?

В ImpactWheyProtein не е само горивото на голям плътен мускулни глави. Не ни разбирайте погрешно, ако сте се качествени тренировки и да се придържа към диета, пълна с чисти белтъчини, fiber- и богати на витамини зеленчуци и плодове, както и добро качество на въглехидрати, и все още не виждаме резултатите, които искате, суроватка протеин ще ви помогне да получите по-добри резултати. Все пак, това не е единствената причина тя трябва да бъде част от ежедневието. Ние свива най-добрите ползи за здравето шест сгушени във вашата вана на суроватка.

Как да получите добра цена за суроватъчен протеин добавка

Въпреки че цената за ImpactWheyProtein добавка не се различават съществено, промо от мястото си купувате или таксата за доставка може да бъде различна. Закупуването на ImpactWheyProtein от официалния сайт може да ви даде много промо или продажба на суроватъчен протеин продукт. Те също имат стандарт на върха на доставка, така че не е нужно да прекарват много разходи за това. Вижте, това, което чака. Щракнете върху тази връзка, за да ви предам в официалния сайт на ImpactWheyProtein.

Pure Whey Protein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>