Как да получите бързо отслабване за 30 дни

Много е възможно да получите бързо отслабване за 30 дни чрез оптимизиране на тези три фактора: диета, упражнения и режим на добавка. За много хора отслабването може да бъде невероятно предизвикателно. Това не само изисква диета и промени в начина на живот, но също така изисква доста търпение. За щастие, използването на комбинация от доказани стратегии може да опрости и да ускори загубата на тегло. Ето най-добрите начини за бързо отслабване за 30 дни.

4 стъпки за бързо отслабване за 30 дни

Опитайте следните 4 стъпки за бързо отслабване за 30 дни и трансформирайте тялото си за цял живот.

  • Стъпка 1: Пийте чаша вода непосредствено преди всяко хранене.

Защо? Едно, пиенето на повече вода е полезно за вас. Второ, частично ще напълните стомаха си и ще се почувствате пълни по-бързо. Склонни сме да ядем за вкус, което означава, че ядем покрай точката на усещане за пълнота – и това е една от причините да наддаваме на тегло.

  • Стъпка 2: Избягвайте всички рафинирани захари и изкуствени подсладители.

Прочетете етикетите на съставките върху опакованите храни, за да елиминирате всички храни, които съдържат захар и изкуствени подсладители. Почти всички преработени храни имат някаква форма на добавена захар. Това означава, че целите храни ще бъдат най-голямата част от вашата диета през следващите 30 дни. Четири чаени лъжички нерафинирани подсладители на ден обаче са разрешени. В допълнение към 4-те дневни чаени лъжички нерафиниран подсладител е разрешена и стевията.

  • Стъпка 3: Контролирайте вашата порция.

Всички ястия трябва да се ядат на чинии с размер на салата, вместо на традиционните чинии за вечеря. Тези плочи са с диаметър приблизително 7 инча. Когато ядете в ресторант, помолете яденето ви да се сервира на чиния за салата. Размерите на порциите храни не трябва да са по-големи от дланта на ръката ви. Това означава, че “нормалните” порции в ресторанта трябва да бъдат намалени по размер, за да се поберат на чинията ви за салата. Когато ядете супи или яхнии, следвайте размера на 1 порция, който обикновено е 1 до 1 1/2 чаши.

  • Стъпка 4: Упражнявайте първо всяка сутрин.

Но не дълго – 20 минути умерено кардио са достатъчни. Ще изкарате почивния си ден до страхотен старт, по-малко вероятно е да преяждате по-късно (тъй като ще знаете, че това означава, че сте пропили част от усилията, които влагате) и ще сте в много по-добро настроение цял ден.

Добавка за приемане за бързо отслабване за 30 дни

За да оптимизирате усилията си за отслабване, е петата стъпка, която трябва да предприемете, а това е консумация на добавка. Повечето добавки за отслабване обаче са насочени само към един елемент от вашата загуба на тегло. За да получите бързо отслабване за 30 дни и да имате тялото, което заслужавате, се нуждаете от решение, което работи от всички ъгли. Имате нужда от PhenQ! PhenQ е естествена хранителна добавка за изгаряне на мазнини, насочена към мъже и жени с ненужно тегло, съхранявани мазнини и неконтролируем апетит. Освен ефекта си на изгаряне на мазнини, той действа като ефективно потискащо апетита, като предоставя помощ на всеки индивид да се придържа към нискокалоричен хранителен план. PhenQ не съдържа опасни химикали, а съставките му са естествени, абсолютно безопасни и с най-високо качество. Съставките включват капсикум, кофеин, пиперин, ниацин, хром пиколинат, нопал, L-карнитин фумарат и α-LACYS RESET®. Основни предимства на използването на PhenQ:

  • Отслабване.
  • Изгаряне на устойчиви телесни мазнини.
  • Апетитен контрол.
  • Борба с булимичните епизоди.
  • Борба с умората.
  • Повишаване на самоувереността.

Ако сериозно се опитвате да постигнете бързо отслабване за 30 дни, не забравяйте да вземете PhenQ. Посетете официалния уебсайт, за да направите покупка.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>