Как да отслабнете с кафе добавка за загуба на тегло

Учен вече разбира, че кафе на зърна има хранителен, която може да ни помогне да намалим мазнините в тялото. И така, как се работи?

Необходимо ли е да се консумират редовно добавка кафе или кафе? В тази статия, ние ще го обясня още за вас.

Вероятно сте чували за дълготраен здравен дебат относно пиенето на кафе. Изследователите отиват напред и назад, за това дали популярната напитка, е добро за вас. Има и спор по отношение на използването на зелени кафеени зърна. Те става известен като добавка за загуба на тегло, след като е включен в д-р Оз Show.

Екстракт от зелен кафе на зърна идва от кафе на зърна, които не са печени. Кафе на зърна съдържат съединения, известни като хлорогенните киселини. Някои вярват, че тези съединения имат антиоксидантно действие, помагат за намаляване на кръвното налягане, както и да ви помогне да отслабнете.

Зелени зърна кафе за вашата програма за отслабване

Зелени кафе на зърна са кафе на зърна, които все още не са печени. Тези кафени зърна съдържат по-голямо количество на химично хлорогенова киселина. Този химикал се смята, че има ползи за здравето. За високо кръвно налягане, това може да повлияе на кръвоносните съдове, така че кръвното налягане се понижава.

За загуба на тегло, се смята, хлорогенова киселина в зелено кафе да повлияе как тялото обработва кръвната захар и метаболизъм.

Как да отслабнете с кафе добавка за загуба на тегло

Екстракт от зелен кафе на зърна не съдържа кофеин. Няколко проучвания показват, че кофеинът може да стимулира метаболизма с до 3-11%. Въпреки това, основната активна съставка се смята за хлорогенова киселина. Някои изследвания върху хора показват, че тя може да намали усвояването на въглехидратите от храносмилателния тракт, което води до понижаване на кръвната захар и инсулина шипове. Ако това е вярно, тогава, като екстракт от зелен кафе на зърна би било като да ядеш малко по-ниско въглехидратната диета.

Други изследвания (при мишки и плъхове) са показали, че хлорогенова киселина може да намали телесно тегло, намаляване на мазнините абсорбира от диетата, намаляване на мазнините съхранява в черния дроб и подобряване на функцията на адипонектин на изгаряне на мазнини хормон. Хлорогенова киселина е също, че за подобряване на нивата на холестерол и триглицериди при плъхове драстично. Това са важни рискови фактори за сърдечно-съдови заболявания

Въвеждане OrtteSkinnyCoffee

OrtteSkinnyCoffee е по-здравословен за изгаряне на мазнини кафе, които са разработени специално за насърчаване на по-голяма и ефективна загуба на тегло и да е по-здравословна алтернатива на редовната кафе. Това кльощава кафе съдържа Арабско кафе със смес от суперхрани за да Ви предложим по-здравословен кафе, за да ви помогне да отслабнете и да се подобри цялостното ви здраве и благополучие.

Чрез комбиниране на кафе на зърна с суперхрани, като ви позволява да получите още кафето си оправя и сутрин тласък на енергия, но с други здравни и отслабване ползи. OrtteSkinnyCoffee също е направена от 100% натурални и органични съставки, които са подходящи за вегетарианците и вегетарианците.

Най-доброто място да купя OrtteSkinnyCoffee

И все пак, информацията за това как кльощав кафе може да намали мазнините вече е дал. Храненето на Skinny кафе ще даде по-голямо въздействие, когато го консумират точно на дозата. Качеството на продукта също така, че трябва да знаят. Не забравяйте да си купите оригинален OrtteSkinnyCoffee? Къде е най-доброто място да го купя? Само в официалния сайт, можете да намерите на оригиналната опаковка. Кликнете върху тази връзка тук. Не само премия продукт, но и на други интересни промоцията ви чака там.

Örtte Skinny Coffee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>