Как да определите дали имате здрави гърди

Женските гърди са в много форми и размери. Няма перфектна форма или размер за гърдите. Здравият размер на гърдите може да бъде голям или малък, гладък или бучки. Гърдите ви започват да растат, когато започнете пубертета. По време на пубертета нивата на хормоните в тялото ви се променят, което води до развитие на гърдите ви и периоди на започване. Много фактори влияят, когато започвате пубертета и развивате гърди, включително наследственост (начин на предаване на определени характеристики от поколение на поколение), тегло, упражнения и хранене.

Промени в размера или формата на гърдите

Вашите гърди могат да се променят по време на различни точки от живота ви. Например, това може да се случи, когато имате период и когато сте бременна – често се увеличават поради хормони. След като достигнете менопаузата, може да почувствате, че гърдите ви се провалят, стават по-малки и губят формата си. Това е нормално. Но ако забележите промени извън това време – ако гърдите ви изглеждат или се чувстват различни – тогава трябва да се консултирате с Вашия лекар, за да се уверите, че всичко е наред.

По-голям ли е по-голям?

Здравият размер на гърдите не е голям или малък, въпреки че повечето мъже обичат жените с големи цици. Това прави жените с големи гърди да имат по-голямо самочувствие. Ако сте благословени с голям размер на гърдите, можете да бъдете благодарни, защото ще привлече много мъже за вас. От друга страна, малките гърди не са проклятие, а може би вече са във вашата ДНК. Въпреки това, ако искате да имате по-голям размер на гърдите, има някои естествени методи, които са доказали, че увеличават размера на гърдите.

Разбиране на здравословния размер на гърдите

Технически, няма перфектен размер на гърдите, който да подхожда на всички жени. Въпреки това, има здравословен размер на гърдите, който е (или трябва да бъде) пропорционален на определена форма на тялото. Самопроучването на собствената ви гърда може да ви помогне да определите дали размерът на гърдите ви е здрав за вашата конкретна форма на тялото. Има четири стандартни форми на тялото, всеки с размер на гърдите, който най-добре допълва общите пропорции на тялото.

  • Размер на гърдите за ябълкови тела – Жените с тази форма на тялото често се характеризират с по-широка талия и долна част на тялото. По този начин по-пълните и значителни гърди са идеални за балансиране на пропорциите на тази форма.
  • Размер на гърдите за крушовидни тела – общи черти на жените с крушообразно тяло са техните широки бедра и дефиниран кръст. Средно големи гърди допълват пълната част на бедрата и талията, като осигуряват подобие на тяло с форма на пясъчен часовник.
  • Размер на гърдите за тела с форма на пясъчен часовник – Тази форма на тялото е станала стандартна форма на красота и се характеризира с пропорционална горна и долна част на тялото. Малкият до умерен размер на гърдите е идеален за тази форма на тялото.
  • Размер на гърдата за правоъгълни тела – Както се вижда от името му, горната и долната част на жената с тази форма е еднаква; тя прилича на фигурата на пясъчния часовник без добре дефинирана талия. По-пълният размер на гърдите допълва и ще добави забележима крива към правоъгълно тяло.

Какво да правите, ако гърдите ви са твърде големи или твърде малки за вашето тяло?

Ключът към здравословния размер на гърдите е здравословният начин на живот. Ако се интересувате или от намаляване, или от увеличаване на размера на гърдите, има различни нехирургични опции, които можете да обмислите. За да намалите размера на гърдите си, можете да изберете да отслабнете. Мазнините се разпределят във всички части на тялото, включително и в гърдите. Загубата на тегло чрез балансирана диета и редовни упражнения могат да бъдат ефективен метод, тъй като мазнините в гърдите също ще бъдат хвърлени заедно с цялостната телесна мазнина. Тя не само ще бъде по-здравословна, но и ще предотврати преждевременна птоза или увисване на гърдата. Ако желаете да имате големи и здрави гърди, можете да приемете здравословен начин на живот. Наличието на здравословна и балансирана диета може да промени размера на гърдите ви. Храни, богати на естроген, като краставици, череши, сливи, орехи и богати на фитоестроген, като соеви кълнове, праскови и кашу, могат да ви помогнат да имате големи размери на гърдите и здрави гърди. Можете също да опитате крем за уголемяване на гърдите. Нашата основна препоръка е Brestrogen – един от най-реномираните кремове на пазара през 2019 година. Brestrogen е нашият избор поради всичките му естествени съставки и отлични резултати от доволни клиенти. Ако искате да изглеждате по-секси с по-здрави и по-пълни гърди и да спечелите увереността си, трябва да опитате Brestrogen. След няколко седмици гърдите ви могат да се увеличат до две размери! Основната съставка е pueraria mirifica, която е добре известна със своите способности за подобряване на гърдите. Просто, Brestrogen е много мощен продукт с бързи резултати и нулеви странични ефекти. За допълнителна информация как да увеличите естествено размера на гърдите си, кликнете върху банера по-долу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>