Как да обърнете страничните ефекти на анаболните стероиди

Различни странични ефекти от анаболни стероиди могат да се появят при злоупотреба с лекарства, вариращи от леки ефекти до такива, които са вредни или дори застрашаващи живота. Повечето от страничните ефекти на анаболните стероиди са обратими, ако потребителят спре да приема лекарствата. Въпреки това, някои странични ефекти могат да бъдат постоянни или полу-постоянни.

Кои са най-честите странични ефекти на анаболните стероиди

Честите странични ефекти от анаболни стероиди могат да включват:

 • Тежка акне, мазна кожа и коса.
 • Косопад.
 • Чернодробно заболяване, като чернодробни тумори и кисти.
 • Заболяване на бъбреците.
 • Болест на сърцето, като инфаркт и инсулт.
 • Променено настроение, раздразнителност, повишена агресия, депресия или суицидни тенденции.
 • Промени в холестерола и други липиди в кръвта.
 • Високо кръвно налягане.
 • Гинекомастия (анормално развитие на млечните жлези при мъжете, което води до увеличаване на гърдите).
 • Свиване на тестисите.
 • Азооспермия (липса на сперма в спермата).
 • Менструални нарушения при жените.
 • Безплодие.
 • Прекомерна коса на лицето или тялото (хирзутизъм), по-дълбок глас при жените.
 • Закъснял растеж и височина в тийнейджъри.
 • Риск от вирусни или бактериални инфекции, дължащи се на нестерилни инжекции.

Решаване на странични ефекти от анаболни стероиди с допълнителни лекарства

Анаболните стероиди са синтетичен стероиден хормон, който прилича на тестостерон за насърчаване растежа на мускулите. Такива стероиди се използват медицинско за лечение на някои форми на загуба на тегло и незаконно от някои спортисти и други за подобряване на физическата работоспособност. Анаболните стероиди действат чрез увеличаване на андрогенните тестостеронови ефекти в организма. Някои атлети приемат форма на стероиди, известни като анаболни-андроген стероиди или просто анаболни стероиди, за увеличаване на мускулната маса и сила. Този вид стероид също ще намали мазнините и ще подобри спортните постижения и външния вид на тялото. Някои изследвания показват, че стероидните потребители са използвали други лекарства, за да облекчат някои странични ефекти от анаболните стероиди. Според проучване, проведено в правителствения информационен център за злоупотреба с наркотици, 86% от мъжете, които са влезли в лечението, са използвали стероиди и сега са използвали някакъв вид опиоид, за да противодействат на безсъние и раздразнителност в резултат на анаболни стероиди. Съществуват и известни странични ефекти от анаболни стероиди при всеки, който се опитва да спре да ги приема и често има симптоми на отнемане, като например; депресия, промени в настроението, умора, загуба на апетит, загуба на тегло, гадене, повръщане и намалено сексуално влечение, както и други. Обикновено потребителите на стероиди често прибягват до злоупотреба с други улични наркотици, като например метамфетамин. Това прави слизането от тях още по-сложно. Потърсете професионална помощ, ако вие или някой, когото познавате, изпитва някакви странични ефекти на анаболни стероиди. Ако мислите да опитате стероиди или да познаете някой, който е, моля, вземете цялата налична информация, преди да обмислите използването на това вещество, което променя живота. Това е голяма цена за мускулите.

Долния ред

Подобряват ли се производителността на наркотиците? Някои атлети могат да се появят, за да постигнат физически печалби от такива лекарства, но с каква цена? Дългосрочните ефекти на лекарствата за повишаване на производителността не са строго проучени. А краткосрочните ползи са смекчени от много рискове. Да не говорим, че допингът е забранен от повечето спортни организации. Без значение как го гледате, използването на наркотици за повишаване на производителността е рискован бизнес. Трябва да се научите как правилно и безопасно да използвате анаболни стероиди, като се консултирате директно с лекар или опитен практикуващ лекар. Също така трябва да обмислите използването на натурален стероиден продукт като алтернатива на анаболните стероиди. Висококачествен натурален стероиден продукт може да осигури същите ползи като анаболните стероиди, но без странични ефекти! Много хора са преминали към използването на натурален стероиден продукт, за да подобрят физическото си тяло и производителността си, и сега е ваш ред! Намерете най-добрия естествен стероиден продукт, от който се нуждаете в тялото на Crazybulk.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>