Как да намерите добавка за здраве на простатата, която работи

Ако търсите най-добрата добавка за здравето на простатата, която работи ефективно за поддържане на функцията на простатата, вие сте попаднали на правилното място. Когато се опитате да намерите правилните добавки за лечение на здравословното състояние, то може да се почувства като изстрел в тъмното. Често трябва да разчитате на уста на уста. Но някои мъже с проблеми с простатата са открили успех с добавки. Има дори научни изследвания, които да ги подкрепят. Тук ще ви кажем най-добрата добавка за здравето на простатата, която работи.

Проблеми с простатата

Простатата е жлеза, разположена между пениса и пикочния мехур. Това е основна жлеза в репродуктивното здраве на мъжа, тъй като тя отделя течност за подхранване и защита на сперматозоидите. Въпреки това, жлезата може да има някои проблеми, причинени от различни фактори, като например стареене, което е основна причина, между другото, която причинява промени в мъжките полови хормони. Най-честите проблеми с простатата включват уголемяване на простатата, рак на простатата и простатит. Симптомите, свързани с тези проблеми, са тревожни и доста разочароващи за справяне. Те включват като възпаление на пикочните пътища, трудности при изпразването на пикочния мехур и честото желание за уриниране. Повечето мъже се обръщат към добавки за здраве на простатата, за да намерят решение на този проблем. И тази статия е за това, което трябва да знаете за здравето на простатата добавка, която работи.

Коя добавка за здраве на простатата действа?

Приблизително 50% от мъжете над 50-годишна възраст имат здравословни проблеми, свързани с тяхната простата. Тези здравословни проблеми могат да бъдат всичко – от липсата на либидо до честото пътуване в банята. Макар че може да не изглежда много важно да отидете в банята повече, липсата на спокоен сън може наистина да се натрупва с времето. За щастие, добрата простатна добавка може и да поддържа вече здрава простата и да лекува простатата, която вече е започнала да намалява. Но на пазара има много добавки за простатата. Тя може да бъде предизвикателство да разбера коя добавка за здравето на простатата работи. Е, тази статия е предназначена да ви помогне да решите коя добавка е подходяща за вас. А най-добре проучените, най-често използваните добавки за лечение на проблеми с простатата са:

  • Бета-ситостерол: Бета-ситостеролът е подобно на холестерол вещество, получено от растения (фитостерол, намиращ се в орехи, соя), който не действа като холестерол.

Вместо това, той имитира действието на лекарството с финастерид, което потиска активността на ензим, наречен 5-алфа-редуктаза, и се използва за управление на симптомите, свързани с разширяването на простатата, като честота на уриниране, спешност на урина и проблеми с потока. Бета-ситостеролът също демонстрира известна ограничена полза при рак на простатата, като инхибира растежа на клетките от рак на простатата. В допълнение, някои мъже са претърпели намаляване на симптомите на простатит след използване на тази добавка.

  • Saw palmetto: Saw palmetto е вид палм, роден в югоизточната част на САЩ. Някои изследвания показват, че видял палмето може да поддържа здравето на простатата и може да помогне за предотвратяване на проблеми като уголемяване на простатата и рак на простатата.

Saw palmetto блокира разпространението и растежа на клетките от рак на простатата, като деактивира специфични рецептори, включени в развитието на рака. Той също така е ефективен за намаляване на пикочните симптоми и възпалението, свързано с разширяването на простатата.

  • Тиквено семе: Тиквените семки са ядливи семена. Независимо дали ги харесвате сурово или под формата на масло от тиквено семе, те са пълни с храна и могат да подкрепят здравето на простатата.

Тиквеното масло може да облекчи симптомите на разширяването на простатата. Маслото е безопасно и ефективно алтернативно лечение за увеличена простата. Маслото от тиквено семе може да блокира и някои видове растеж на простатата.

  • Чесън: Чесънът е богат на флавоноли – вещества, за които е доказано, че имат антитуморни ефекти. Това преди е било свързано с по-нисък риск от рак на стомаха, дебелото черво, хранопровода и може би на гърдата.

Нови изследвания потвърждават, че яденето на чесън може да намали риска от рак на простатата. Ракът на простатата е най-честата форма на рак при мъжете. Но изследването показва, че запълването на диетата с чесън може да помогне за намаляване на вероятността от този потенциално смъртоносен рак.

ProstaSURE: всичко в едно здравно допълнение на простатата, което действа

Трябва да е много неприятно, ако всеки ден трябва да се консумират бета-ситостерол, видяхме палмето, тиквено семе и чесън поотделно. Имате нужда от една добавка, която включва всичко, а ProstaSURE е на разположение, за да отговори на вашите нужди. ProstaSURE е естествена добавка за здравето на простатата, която съдържа най-добрите съставки, включително бета-ситостерол, видяна палмето, тиквено семе, чесън и други. Ние гарантираме, че ProstaSURE е наистина добавка за здраве на простатата, която работи. С положителен начин на живот, здравословна диета и редовна консумация на ProstaSURE ще можете да поддържате здравето на простатата си. Кликнете по-долу за повече информация.

Prostasure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>