Как да използвате суроватъчен протеин за увеличаване на теглото

Ако сте били мършав през целия си живот, важно е да знаете, че можете да използвате суроватъчен протеин за увеличаване на теглото. Този протеин наистина ще ви помогне. Някои хора искаха нещата да се променят и затова решиха да отидат в салона. През първите няколко седмици на редовна тренировка те са спечелили няколко килограма тегло, но след това с лошите си хранителни навици са изчерпали всички тези печалби. И така се случва така, че те все още са слаби. Но това не им попречи да се опитат. Трябва да вземете уроци от тези хора. Отивате на фитнес сам не е достатъчно, вие също се нуждаете от добра диета. А суроватъчният протеин е важен елемент, който трябва да бъде включен във вашата диета. Сега, всичко, което е важно за вас е да разберете как можете да извлечете максимума от този суроватъчен протеин за наддаване на тегло.

Суроватъчен протеин за повишаване на теглото

За да наддадете на тегло, ще трябва да включите суроватъчен протеин в диетата си. Протеинът помага при отглеждането и възстановяването на мускулите. Трябва да консумирате около сто до двеста калории на протеини на ден. Това ще ви помогне да спечелите около един до два паунда на седмица. Получаването на половин килограм или две на седмица е нормално за организма. Ако започвате да консумирате протеинов прах, тогава трябва да се запознаете със скалата на биологичната стойност. Това е скала, която помага да се измери количеството на приема на протеини в тялото и също така колко абсорбиран протеин ще бъде използван от тялото. По скалата на биологичната стойност, стойността на яйцата е 100, степента на говеждо месо е 75, а суроватката – на 104. Но изолатите суроватката са по-чиста форма на суроватка, която достига около 170. Ако искате да наддадете на тегло и да изградите мускули, тогава трябва да изберете по-добра версия на протеиновия прах. Цената е от значение, но когато планирате да промените диетата си и да се концентрирате върху определена диета, тогава ще трябва да похарчите малко пари. Изолатите от суроватка са най-скъпата форма на протеини на пазара и също са най-добрият избор за увеличаване на теглото. Така че, сега знаете как да използвате суроватъчен протеин за наддаване на тегло в диетата си. Въпреки това, за тези от вас, които имат много натоварен график, винаги можете да изпробвате други форми на храни, които съдържат голямо количество протеини, като например протеинови барове (с ненужно количество захари и въглехидрати), пиле на грил, яйца и мляко. Можете също да опитате да приемате протеинови шейкове.

Домашен суроватъчен протеинов шейк за увеличаване на теглото

Лесно е да се направи шейк от суроватъчен протеин за увеличаване на теглото. Можете да добавяте елементи, които искате да увеличите общите калории като:

  • Мляко.
  • 1 суроватъчен протеин.
  • Фъстъчено масло.
  • Сурови овес.
  • Сироп на Hershey.

Но можете да добавите други неща като сурово яйце, какао на прах, ванилов сладолед, банани, ягоди, мед и кисело мляко. Просто решете кои храни да добавите и всеки ще увеличи калориите при разклащането. По този начин лесно можете да използвате суроватъчен протеин за увеличаване на теглото с по-малък бюджет.

Изборът на най-добрия суроватъчен протеин за увеличаване на теглото

Когато избирате прах от суроватъчен протеин, искате да се уверите, че той е в съответствие с вашите цели. Въпреки че всички протеинови прахове осигуряват концентриран източник на протеин, някои видове могат да бъдат по-ефективни за постигане на специфични цели. Ако целта ви е увеличаване на мускулите или теглото или се тренирате на много интензивно ниво или извършвате дейност на базата на издръжливост, тогава прах от суроватъчен протеин с възстановителна формула може да бъде по-подходящ за вас. Тази формула е по-калорична плътна, обикновено се дължи на по-високо съдържание на въглехидрати и е предназначена да максимизира възстановяването и мускулния растеж. Намерете най-добрите препоръки за суроватъчен протеин за увеличаване на теглото, като кликнете върху банера по-долу.

Whey Protein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>