Как да излекуваме псориазиса постоянно

Псориазисът реагира добре на много системни лечения. Тази статия ще ви каже някои естествени начини как да се лекува псориазис постоянно. Псориазисът е повтарящо се автоимунно заболяване, характеризиращо се с червени, люспести петна по кожата. Въпреки че влияе върху кожата ви, псориазисът действително започва дълбоко в тялото ви в имунната система. Съществуват много лечения за облекчаване на симптомите на псориазис. Има дори начини как да се лекува псориазис постоянно от уюта на вашия дом.

Каква е причината за псориазиса?

Псориазисът е един от най-често срещаните кожни заболявания. Повече от 125 милиона души по света имат псориазис. Това хронично заболяване засяга хора от всички възрасти. Изследователите смятат, че псориазисът вероятно се случва, когато имунната система на организма атакува здрави клетки, като ги бърка с опасни вещества. До една трета от хората с псориазис могат да имат и форма на артрит, наречена “псориатичен артрит”, при която имунната система също атакува ставите. Тригерите, които предизвикват псориазис, включват: стрес, сух въздух, инфекции, наранявания на кожата, някои лекарства, твърде много или твърде малко слънце, студено време, пиене на твърде много алкохол и пушене. Ако имате отслабена имунна система, може да получите по-тежки симптоми от псориазис. Но не се притеснявайте, тук е как да се лекува псориазис постоянно.

Как да се лекува псориазис постоянно от дома ви

Псориазисът е автоимунно състояние на кожата, при което имунната система предизвиква свръхпроизводството на кожните клетки. Ако се питате как постоянно да се лекува псориазис, отговорите са следните домашни средства.

  • Яжте здравословно.

Диета играе основна роля в лечението на псориазис. Премахването на червеното месо, наситените мазнини, рафинираните захари, въглехидратите и алкохолът могат да помогнат за намаляване на възпламеняванията, предизвикани от такива храни. Рибите с студена вода, семената, ядките и омега-3 мастните киселини са известни със своята способност да намаляват възпалението. Това може да бъде полезно за справяне с симптомите на псориазиса.

  • Упражнение.

Някои хора с псориазис е по-вероятно да са с наднормено тегло и да имат по-висок риск от някои други състояния, като сърдечни заболявания и диабет тип 2. Упражнението може да помогне за намаляване на риска от тези допълнителни проблеми. Аеробните упражнения са най-препоръчителни.

  • Намали стреса.

Псориазисът може да бъде източник на стрес, който от своя страна може да влоши симптомите на псориазис. В допълнение към намаляването на стреса, когато е възможно, помислете за включване на практики за намаляване на стреса като акупресура акупунктура, масаж, рейки, йога или тай чи.

  • Предотвратете сухата кожа.

Овлажнител за чувствителна кожа е страхотен за поддържане на кожата ви еластична и предотвратяване на образуването на плаки. Овлажнител под формата на крем се втрива директно в кожата, за да подпомогне контрола на симптомите на псориазис и поддържа кожата комфортна без страничните ефекти на лекарството, приемано през устата или изстрела.

Най-добрият крем за псориазис

Повечето лекари препоръчват крем, съдържащ салицилова киселина, палмово масло, масло от чаено дърво, витамин Е и други естествени съставки.

  • Салициловата киселина е полезна за обелване на мъртвата кожа и спиране на сърбежа.
  • Комбинацията от масло от палмово масло и масло от чаено дърво работи за проникване и овлажняване на кожата.
  • Витамините Е изглаждат кожата и осигуряват защита срещу ултравиолетови увреждания.

Тези полезни натурални съставки могат да бъдат намерени в Revitol Dermasis Psoriasis Cream, това е висококачествен крем, формулиран специално за лечение на грозното лющене и парещо зачервяване, което идва от псориазис. Съставките в Revitol Dermasis Psoriasis Cream са одобрени от FDA и всяка от тях е насочена към специфичен симптом за псориазис, за да ви даде истинско облекчение! Самият Revitol е надеждна компания за здраве и красота, основана през 2002 г. Мисията на компанията е да доставя най-висококачествени продукти за здраве и красота с най-добра стойност за своите клиенти. Revitol посвещение на удовлетвореността на клиентите е едно от нещата, които са ги направили надеждно име в сектора на здравето и красотата. Това означава, че Revitol Dermasis Psoriasis Cream е продукт, който няма да ви разочарова! Намерете повече информация за Revitol Dermasis Psoriasis Cream от официалния сайт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>