Как да изберем най-добрия крем за прогестерон

Прогестероновият крем е популярно лечение, което помага за възстановяване на хормоналния баланс. Тази статия ще ви помогне да намерите най-добрия крем за прогестерон. Прогестеронът е хормон както при мъжете, така и при жените. Той обаче играе по-голяма роля за жените, тъй като е свързан с менопаузата, бременността и цялостното здраве. Ниските нива на прогестерон могат да причинят:

  • Безплодие или аборти.
  • Маточно кървене или нередовни периоди и зацапвания.
  • Качване на тегло.

Лекарят може да предпише различни форми на прогестерон. Налични са синтетични форми, известни още като прогестини, но те често са свързани с повишен риск от рак на гърдата. Междувременно естественият прогестерон най-често се предлага като крем. Тялото абсорбира добре кремовете, което го прави по-достъпно в кръвта. Пример за най-добрият прогестеронов крем на пазара е Proferia.

Какво представлява прогестероновият крем?

Има два вида прогестеронов крем – видът, който се получава естествено от растителни източници, и прогестероновият крем с фармацевтична степен. Никога не препоръчваме да използвате прогестероновия крем от фармацевтичен клас, който е на синтетична хормонална основа и следователно има способността да нарушава собствените хормонални цикли на тялото ви по начин, който ще причини много неблагоприятни ефекти. Естественият прогестеронов крем от растителен източник е по-добрият вариант или единственият вариант, който бихме препоръчали. Фито (на растителна основа) прогестерон се обработва по-лесно и се усвоява от организма. Популярни предимства на прогестероновия крем:

  • Поддържа естествените нива на прогестерон в организма.
  • Спомага за поддържане на нормалната лигавица на матката.
  • Средства с нормален хормонален баланс.
  • Помага за облекчаване на симптомите на менопаузата.

Прогестеронов крем за менопауза

Драстичният спад на женските полови хормони по време на менопаузата може да доведе до симптоми като горещи вълни, тревожност, депресия, загуба на костна плътност и увиснала кожа. Въпреки че терапията с прогестерон може да помогне за облекчаване на тези симптоми, медицинските изследвания не откриват ясно доказателство за нейната ефективност. Въпреки това, проучванията показват, че най-добрият прогестеронов крем подобрява еластичността и здравината на кожата при жени в менопауза и може да се използва като лечебно средство преди и след менопаузата.

Избор на най-добрия крем за прогестерон

Тъй като локалното приложение на прогестерон абсорбира директно в кръвообращението ви, ще искате да изберете най-добрия крем за прогестерон, който съдържа най-висококачествените съставки. С все повече и повече прогестеронови кремове на пазара днес е важно да знаем как да изберем марката, която предлага най-много предимства и дава най-добри резултати. За да ви помогнем да вземете разумно решение за покупка, ние подчертахме някои от най-важните неща, които трябва да вземете предвид при закупуване на прогестеронов крем.

  • Потърсете USP Progesterone на етикета: Първият и най-важен стандарт, който трябва да се търси в прогестероновия крем, е да видите USP (United States Pharmacopeia) на етикета. Ако видите USP на етикета, знаете, че продуктът е произведен в съответствие с добрите производствени практики.
  • Изберете прогестеронов крем с възможно най-чистите съставки: Уверете се, че избраният от вас прогестеронов крем е без химикали и има съставки, които добавят, а не намаляват ефективността и ползите.
  • Чувствайте се уверени, че ще получите добро обслужване на клиентите: Ако имате някакви въпроси, важно е да се свържете с някой с добро разбиране на прогестероновия крем. Уверете се, че отделът за обслужване на клиенти на компанията, от която купувате, е наличен, за да отговори на вашите въпроси.

Кой е най-добрият прогестеронов крем?

Когато става въпрос за най-добрия крем за прогестерон, Proferia е марка, която горещо ви препоръчваме. Proferia крем е изключителна изцяло натурална патентована смес от 30 специфични биоактивни фактори на кожата и концентриран естествен USP прогестерон в база от екстракт от див ям, чиста вода и успокояващо алое вера. Тези кожни фактори включват антиоксидантите А, С и Е, които подпомагат защитата от свободни радикали. Proferia е изцяло натурален, не съдържа синтетични хормони, той използва силно разтворимия и добре абсорбиран екстракт от див ям като носител за своя USP прогестерон. Кремовете, които не съдържат USP прогестерон и зависят от способността на организма да преобразува естествено екстракт от див ям в прогестерон, просто няма да работят; прогестеронът в Proferia се извлича от див ям с помощта на USP методи, за да се гарантира безопасност, консистенция и ефикасност. Proferia е дори вегетарианска и веганска. Кремът не съдържа продукти от животински произход и не се тества върху животни. Ако имате проблем с хормоналния дисбаланс, щракнете върху банера по-долу, за да получите Proferia.

Proferia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>