Как да изберем най-добрата добавка на ниацин

За да ви помогнем да намерите добър продукт, направихме изследвания и избрахме най-добрата добавка на ниацин на пазара в момента. Ниацин, също често наричан витамин В3, е един от основните хранителни вещества за човека. Хранителни източници на говеждо, риба и домашни птици и подсилени храни като зърнени храни и хляб. Тялото също може да синтезира ниацин, използвайки триптофан. Недостатъчният ниацин в организма води до заболяване, известно като пелагра. Състоянието се проявява чрез възпаление на кожата (особено части, изложени на слънчева светлина), увреждания на устата, диария, деменция и в крайна сметка смърт. Ниацинът се използва за понижаване на липопротеините с ниска плътност, триглицеридите и повишаване на липопротеините с висока плътност. Затова добавките подобряват риска от сърдечно-съдови заболявания. За хора, които вече са имали инфаркт, добавките за по-ниска опасност от последващ инфаркт. Въпреки това, не всички бонус елементи са на пазара и са равни. Ако искате да намерите най-добрата добавка на ниацин, прочетете!

Причини да се вземе най-добрата добавка на ниацин

Проучванията показват, че добавките на ниацин могат да повишат нивата на добрия холестерол и по-ниските триглицериди, или по-добри от някои специализирани фармацевтични продукти. Нещо повече, непретенциозно намалява отблъскващия лош холестерол. Във всеки случай ниацинът е много убедителен като лечение на холестерола при наистина високи оценки. Не се лекувайте с добавки. Трябва да използвате само най-добрата добавка на ниацин. Добавките на ниацин имат различни благоприятни обстоятелства. Доказано е, че намалява атеросклерозата. Освен това, това е лечение за пелагра, сертифицирана от FDA. Ниацинът се фокусира повече върху лечението на други здравни проблеми. Някои изследвания показват, че може да намали заплахата от болестта на Алцхаймер, остеоартрит и диабет.

Не всички добавки на ниацин са създадени еднакви

Лекарствата без рецепта могат да варират по сила и могат да съдържат други витамини, минерали и билки. Много е важно да погледнете етикета на производителя на бутилката относно указанията как да се консумират продукти и други съставки, да спестите малко пари. Вашият доставчик на здравни грижи също може да ви помогне да определите най-добрата добавка на ниацин на пазара.

Какво е най-добрата добавка на ниацин?

Niacin Max е безспорно най-добрата добавка на ниацин на пазара днес. Тази добавка е направена само от 1 активна съставка, и това е 75 милиграма витамин В3 или ниацин в чиста форма. Поради своята уникална технология за капсулиране на липозома, Niacin Max е в състояние да изпълни други подобни продукти. Неговата ефективност е 45 пъти по-ефективна от една обикновена таблетка от 100 mg. За да постигнете оптимални резултати, трябва да приемате добавки, както е препоръчано от производителите. В противен случай може да не бъде постигната пълна доставка на ниацин в кръвния поток. Предимствата на Niacin Max:

  • Увеличава енергийните нива.
  • Подобрява притока на кръв в тялото.
  • Осигурява ползи за здравето.
  • Помага да изградите желаната физика на тялото.

Как да приемате

Приемайте Вашия Niacin Max веднъж дневно, първото нещо сутрин на празен стомах. Вие ще получите най-добрите резултати от Niacin Max, ако правите 3-5 часа упражнение, след като сте го взели. За да получите повече от предимствата на Niacin Max, може да изберете да приемете втора доза 3-4 часа преди лягане. Препоръчваме това, ако правите упражнения поне пет пъти седмично. Не забравяйте, че Niacin Max е по-ефективен от обикновени хапчета от 100 mg. Посетете официалния сайт, за да разберете страхотните неща на това най-добро допълнение към ниацин.

Niacin Max

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>