Как да избегнете страничните ефекти на кексоните от малини

Хората рядко говорят за страничните ефекти на кексоните от малини. Ако обаче приемете погрешно добавката, ще има възможни нежелани реакции. Малкият кетон скочи до слава, когато д-р Оз посвети специален епизод на “Д-р Оз Шоу”, за да проучи потенциала за отслабване на тази малина. Основното ароматно съединение от червена малина, малинов кетон се казва, че стимулира изгарянето на мазнините и дори потиска апетита. С течение на времето това трябва да се превърне в загуба на тегло.

Стимулиращи свойства, които могат да предизвикат нежелани реакции от кексони от малини

Кемона от малина съдържа съединение, което стимулира симпатиковата нервна система и увеличава освобождаването на хормона и невротрансмитера норепинефрин. Това увеличава скоростта на метаболизма Ви и подобрява концентрацията, но може да предизвика и следните нежелани реакции на кексоните от малини:

 • Повишено кръвно налягане.
 • Повишен сърдечен ритъм – понякога се съобщава за палпитации.
 • тревожност и тревожност.
 • Проблеми със съня.

В проучването, проведено върху хора, не са настъпили значими промени в сърдечната честота или кръвното налягане при здрави възрастни. Няколко опитни леки, временни стомашни разстройства. Малките кетони може да не са добър избор за хора с определени медицински състояния, включително:

 • Диабетът – керотонът от малини съдържа химически адипонектин, за който е доказано, че намалява кръвната захар, но освобождаването на норепинефрин може действително да го повиши. Тези две противоположни реакции могат да доведат до непредсказуеми колебания в кръвната Ви захар и да направят Вашето състояние по-трудно за управление.
 • Високо кръвно налягане или сърдечно-съдово заболяване.
 • астма.
 • Възпалителна болест на червата или синдром на раздразнените черва.
 • Безпокойство.
 • Хората, които приемат антидепресанти или анти-тревожни медикаменти.

Ако се намирате в някоя от тези групи или имате други здравни проблеми, моля попитайте Вашия лекар, ако кремът от малини е подходящ за Вас.

Начини за избягване на страничните ефекти на кексоните от малини

Сега, когато сте познали възможните нежелани реакции на кексоните от малини и сте установили, че това все още е хранителната добавка за вас, ето какво трябва да държите под око при закупуването на матови кетонни добавки:

 • Уверете се, че има етикет “Допълнителни факти”: Разбира се, много от нас просто вдигат продукти, без да четат съставките. Но когато става дума за нещо важно, като избягване на нежелани кетони странични ефекти, винаги трябва да четете етикета на допълнителните факти; това важи за всички здравни добавки, а не само за малинов кетон.

Ако матовият кетон няма етикет с допълнителни данни, не го купувайте – това е огромно червено знаме.

 • Проверете съставките: Отново, когато става въпрос за нещо като здравни добавки, които могат да причинят нежелани реакции, е много важно да прочетете съставките точно преди финалния печат, преди да купите, особено след като закупуването на грешен продукт може да доведе към керотонични странични ефекти.
 • Придържайте се към препоръките за дозиране: В зависимост от конкретния източник на добавка на кетон, препоръчваните дневни дози могат да варират от 100 mg до 1400 mg. Свържете се с Вашия лекар, за да откриете най-подходящата доза за тялото си.
 • Добавете тренировъчен режим: тъй като маточната кетона е предназначена да подобри скоростта на метаболизма, въвеждането на редовна тренировъчна програма заедно с добавките може да помогне при загуба на тегло.

Кетоните също могат да увеличат енергийните нива, които насърчават движението на упражненията. Упражнението ще работи и за балансиране на нивата на хормоните, което е необходимо за матони кетони да работят.

Заключение относно страничните ефекти на кексоните от малини

Калмовата добавка от малина е доказала, че е един от най-добрите решения за здравословно отслабване. Намирането на висококачествен продукт е важно, за да можете да се възползвате максимално от тази добавка и да избегнете страничните ефекти на кексоните от малини. ” Можете също така да кликнете върху банера по-долу, за да получите повече ръководства как безопасно да използвате матови кетони във вашата диета.

Raspberry Ketones

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>