Как да избегнем страничните ефекти от изгарянето на мазнини

Някои хора се страхуват от странични ефекти от изгарянето на мазнини. Въпреки това, изгарящите мазнини, които имат естествени съставки, могат да бъдат напълно безопасни. Много хора признават, че за да отслабнете, трябва да консумирате здравословни храни плюс повече упражнения. Изгарянето на мазнини ви помага да преминете към целта си за управление на теглото, като елемент от вашата диета плюс режим на преподаване. Днес добавките за изгаряне на мазнини са се превърнали в толкова известни, че можете да ги откриете в почти всеки магазин, в който влизате. Ефедрин е обикновена съставка, използвана в хапчета за изгаряне на мазнини. Горещите мазнини могат да ускорят загубата на тегло. Въпреки това има и странични ефекти за изгаряне на мазнини, особено тези, които съдържат ефедрин.

Какво е ефедрин?

Ephedra sinica е растение с произход от Азия, въпреки че расте и в други области по света. Въпреки че растението съдържа множество химически съединения, основните ефекти на ефедрин вероятно са причинени от молекулния ефедрин. Ефедринът упражнява множество ефекти във вашето тяло, като увеличаване на метаболизма и изгаряне на мазнини. Поради тези причини ефедринът е изследван за способността му да намалява телесното тегло и телесните мазнини. В миналото тя придоби значителна популярност в добавките за изгаряне на мазнини. Въпреки това, използването на ефедрин и някои други стимуланти в нерегламентирани дози е една от основните причини за страничните ефекти на изгарящите мазнини.

Честите странични ефекти на изгарянето на мазнини

Ефедрин е основната съставка в много популярни добавки за изгаряне на мазнини. Ефедринът работи за стимулиране на централната ви нервна система. Тази съставка може да потисне апетита ви, да ви даде енергия и да увеличи термогенезата, която ви помага да изгаряте мазнините. Използването на ефедрин обаче не е без странични ефекти.

  • Повишено кръвно налягане: Използването на ефедрин може да повиши кръвното ви налягане. Ефедринът стимулира вашата симпатикова нервна система чрез увеличаване на невротрансмитерите, като норепинефрин. Този стимулиращ ефект може да повиши кръвното ви налягане, като стеснява кръвоносните ви съдове.
  • Безсъние: ефедрин също може да ви даде безсъние. Ако страдате от безсъние редовно, ефедринът ще затрудни още повече заспиването. Високите нива на ефедрин могат да влошат безсънието.
  • Раздразнителност и тревожност: ефедринът може да причини раздразнителност. Консумацията на ефедрин може да ви направи два до три пъти по-голяма вероятност да изпитате психиатрични симптоми, като тревожност и раздразнителност.
  • Дългосрочни и сериозни странични ефекти: Въпреки че краткосрочната употреба на ефедрин ще намали умората, дългосрочната употреба може да доведе до физическа зависимост и изтощение или хронична умора. Предозирането на ефедрин дори е свързано с поне 17 смъртни случая.

Съвети за избягване на страничните ефекти от изгарянето на мазнини

В търсене на най-добрите мазнини горелки е да се запитате дали искате безопасна формула или сте добре с високодозови стимуланти на централната нервна система. Ако сте добре с мазнините горелки, съдържащи стимуланти с висока доза, ще намерите огромен избор онлайн и в магазините. За безопасна ще трябва да потърсите висококачествени горелки за естествени мазнини. Плюсът към тях е, че те имат малко или никакви странични ефекти предвид липсата на високодозови стимуланти на централната нервна система. Една ефективна горелка за мазнини, която съдържа безопасни естествени съставки, е PhenQ. Съдържа α-Lacys Reset®, която е патентована синергична комбинация от алфа липоева киселина и цистеин. Другите съставки на PhenQ включват екстракт от капиций, екстракт от пиперин, нопал, L-карнитин фумарат, кофеин безводен, калциев карбонат и хром пиколинат. Това са всички естествени съставки, подкрепени от изследвания и няма да доведат до неблагоприятни странични ефекти. PhenQ формулата дори е одобрена от FDA. Така че, ако искате да използвате добавка, за да отслабнете бързо, но без да се налага да изпитвате нежелани странични ефекти за изгаряне на мазнини, най-добрият вариант е да приемате PhenQ. Кликнете върху банера по-долу за по-пълна информация за PhenQ.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>