Как да забременея след 2 месеца естествено

За да ви помогнем през етапа на вашето бременно пътуване, сме събрали няколко полезни съвета как да забременеете естествено след 2 месеца. В зависимост от вашата възраст и здравословно състояние, имате около 40 процента шанс да забременеете в рамките на два месеца след незащитен секс Ако искате да приветствате нов пакет радост на семейството си, има няколко естествени начина, по които можете да засилите своята плодовитост.

Има ли наистина начини да забременеете бързо?

Да! Има няколко стъпки, които можете да направите, за да ускорите нещата. Но дори преди да започнете да полагате усилия за правене на бебе, е добре да се подготвите малко:

  • Планиране на предварителна проверка с лекар или акушерка.
  • Ритане на нездравословни навици (като пиене, тютюнопушене или употреба на наркотици).
  • Отдаване на здравословно тегло.
  • Започнете да приемате поне 400 mcg фолиева киселина дневно около месец, преди да започнете да се опитвате да заченете. (Това хранително вещество може драстично да намали риска от определени вродени дефекти.)

След като тялото ви е готово, опитайте следните съвети как да забременеете след 2 месеца по естествен път.

Как да забременея след 2 месеца: четири неща за правене

Ето, четири неща, които можете да направите сега, за да забременеете след 2 месеца естествено.

  • Отбележете, когато овулирате.

Ключът към бързо забременяване е да разберете кога ще овулирате или ще освободите яйце от яйчника. Овулирате само веднъж на всеки менструален цикъл. Ако можете да кажете кога ще овулирате, имате по-голям шанс да забременеете този цикъл.

  • Правете секс в точното време.

За да увеличите шансовете си за зачеване, се стремете да правите редовен секс (на всеки 2 до 3 дни) през целия си цикъл, така че да знаете, че трябва да се надяваме, че спермата ще бъде в очакване, когато яйцеклетката се освободи. Активен сексуален живот е всичко, което повечето хора трябва да заченат. Ако знаете кога овулирате всеки месец, можете да си осигурите най-добрия шанс да забременеете, като правите секс в дните, водещи до овулация. Продължете да правите секс по време на овулация. След това вашето плодородно време ще свърши за този цикъл.

  • Достигнете оргазъм.

Да, точно така – оргазмът по време на секс всъщност може да ви помогне да забременеете по-бързо. Затова направете екранна снимка и изпратете това на вашия човек. Оргазмите не само допринасят за удоволствието – и сексът трябва да бъде приятен през цялото време – но в допълнение, когато имате оргазъм, той предизвиква контракции на вашата матка и някои проучвания предполагат, че всъщност има смучене, което се извършва там, където се смуче спермата нагоре в матката, увеличавайки плодовитостта.

  • Бъдете приятелски настроени с мисионерска позиция.

Очевидно можете да забременеете във всяка позиция – независимо дали сте настрани или наопаки, но това, че сте в мисионерско положение, може да помогне. Уверете се, че в момента, в който мъжът еякулира, сте в положение, в което спермата се обединява около шийката на матката за по-дълъг период от време. Това е всяка позиция, при която лежите по гръб с повдигнати бедрата. След това веднага след еякулацията дръжте бедрата си повдигнати за 30 минути до час.

Как да забременеете след 2 месеца: не се тревожете твърде много

Още едно важно нещо, не се притеснявайте твърде много Опитът за зачеване може да бъде стресиращ. Малко временен стрес е напълно нормално и не трябва да се отразява на шансовете ви. Продължителният или силен стрес обаче може да затрудни зачеването както за мъже, така и за жени, затова се опитайте да го облекчите, когато можете. Дайте един на друг успокояващ масаж, опитайте някои упражнения за дълбоко дишане или просто се насладете на забавна храна навън. Каквото и да ви помогне да се чувствате спокойни и спокойни. За да направите вашето пътуване за бременност без стрес, можете да следвате указанията за забременяване по естествен начин от книгата „PregnancyMiracle“. Автор на „Pregnancy Miracle“ е жена на име Лиза Олсън. Преди това Лиза Олсън страдаше от безплодие. След като преживя много неуспехи, тя най-накрая намери нужната информация и успя да забременее. Лиза Олсън вече е родител на две здрави деца. В „Pregnancy Miracle“ Лиза Олсън споделя наученото, което всъщност работи, за да й помогне да преодолее своята безплодие. Информацията в Pregnancy Miracle ще ви помогне да увеличите шансовете си да имате бебе. Книгата е базирана на 14 години упорит труд и хиляди часове на изследвания и е съставена по лесен за разбиране и удобен за употреба начин. Ако наистина искате да знаете как да забременеете след 2 месеца по естествен път, Pregnancy Miracle ще ви каже най-лесния начин! Кликнете по-долу, за да изтеглите книгата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>