Как да забременея бързо и лесно

Готови ли сте да заченете сега? Ще искате да поставите някакво планиране зад приготвянето на вашето бебе. Следвайте тези съвети за начините как да забременеете бързо и лесно. Когато знаете, че сте готови за бебе, вероятно искате да знаете как да забременеете бързо и лесно. Може да очаквате, че забременяването ще се случи, без дори да се опитвате. Изключете контрацепцията, правете секс и бум: бременна! Излишно е да казвам, че не винаги се случва така. Някои двойки зачеват първия месец, но за много двойки това отнема много повече време. Това не означава непременно, че има нещо лошо с вас. Важно е да знаете, че нямате пълен контрол колко време ще отнеме бременността. Но има няколко неща, над които можете да контролирате, които помагат да увеличите вероятността да забременеете бързо.

Как да забременея бързо и лесно в рамките на 2 месеца

Дойде моментът и сте решили да създадете семейство. За да ви помогнем през този етап от вашето забременяване, ние събрахме няколко полезни съвета как да забременеете бързо и лесно в рамките на два месеца.

  • Елиминирайте лошите навици.

Като за начало стойте далеч от цигарите. Когато пушите цигари, вдишвате токсини като никотин и въглероден оксид. И двете имат пагубен ефект върху функционирането на вашата репродуктивна система и кръвоносните съдове, като намаляват шансовете ви да забременеете. Тези шансове намаляват още повече, ако често се отдадете на алкохола. Редица изследвания показват, че тежкото пиене затруднява зачеването.

  • Яжте балансирана диета.

За да подготвите тялото си да приеме ново бебе, трябва да полагате допълнително добри грижи за него. Един от начините да направите това е като му осигурите много хранителни вещества. Балансирана диета, съдържаща всички основни хранителни вещества, подхранва тялото ви и го подготвя за бременност. Храненето на балансирана диета също гарантира, че вашето бебе ще получи необходимите хранителни вещества, за да се развие правилно. Намаляването или премахването на сладките напитки и сладкишите също може да помогне да поддържате тялото си подготвено за бременност.

  • Вземете малко упражнение.

Сега е чудесно време да установите здравословни навици за упражнения, за да подготвите тялото си за бременност. Дори стискането в кратка ежедневна разходка е достатъчно, за да повишите сърдечната си честота и да допринесете за доброто здраве. Но внимавайте да не прекалявате: Изследванията показват, че екстремните упражнения, особено работещи до точката на изтощение, могат да се объркат с менструалния ви цикъл и да доведат до безплодие.

  • Знайте кога овулирате.

Обикновено овулирате 14 дни преди периода. Например, ако имате 28-дневен цикъл, овулирате на 14 ден; ако имате 32-дневен цикъл, овулирате на 18 ден. Спермата може да живее пет дни в репродуктивния тракт, но яйцето ви е жизнеспособно само за около 24 часа. Това означава, че искате спермата да е готова да посрещне яйцеклетката, когато овулирате, така че вашият “плодороден прозорец” е пет дни преди овулацията. Два до три дни преди това е най-плодотворното ви време. По това време може да забележите промяна в цервикалната слуз / секреция, друга улика, че сте в овулация.

  • Правете секс често.

И секс често. Проучванията показват, че дългите периоди на не секс може да намали качеството на спермата. Затова трябва да правите секс на всеки 1 до 2 дни по време на вашия плодороден прозорец. Само за да знаете, отнема пет минути сперматозоидите, за да достигнат до фалопиевата тръба, след като еякулират във влагалището, така че не е нужно да се притеснявате дали да останете в забавни позиции или да наклоните таза си. Някои лубриканти могат да накарат сперматозоидите да се движат по-бавно и да намалят способността им да оцеляват, така че ги избягвайте по време на вашия плодороден прозорец.

Ключът за забременяване

Ключът е да не обвинявате себе си, ако не сте забременели. Проблемът с безплодието е често срещан – една от осем двойки има проблеми със забременяването или поддържането на бременност, показва проучване. И не приемайте, че сте „проблемът“; трудност при зачеването може да бъде свързана с жената, мъжа или комбинация от фактори. Следвайки описаните по-горе съвети за бременност, шансът ви да забременеете ще се увеличи значително. За да ви помогнем да постигнете по-оптимален резултат, ви предлагаме да прочетете електронната книга Pregnancy Miracle от Лиза Олсън. Pregnancy Miracle съдържа цялата жизненоважна информация, която ви е необходима за забременяване бързо и лесно. Книгата споменава и неща, които трябва напълно да избягвате, ако искате да забременеете. По-долу са изброени няколко важни неща, които получавате:

  • Те включват пет стъпки, които предотвратяват безплодието.
  • Най-добрите десет храни за плодородие, които трябва да консумирате в допълнение към тези, които винаги трябва да избягвате.
  • Най-важни тайни на хормоналния дисбаланс.
  • Някои предмети от бита, които винаги трябва да избягвате, и много други.

Кликнете върху банера по-долу, за да получите достъп до Pregnancy Miracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>