Как да забременеете с нередовни периоди

Времето е важна част от забременяването. Но как да забременеете с нередовни периоди? Жените с редовни периоди ще имат между 11 и 13 менструални периода за една календарна година, което означава, че ще имат до 13 шанса да зачене всяка година. От друга страна, жените с нередовни периоди може да имат много по-малко шансове за зачеване всяка година, което може да направи пътя за родителство за тях по-дълго и по-уморително пътуване. Ако имате нередовни периоди, със сигурност е възможно да забременеете. Разбирането на причините за нередовните периоди и начина, по който можете да помогнете за възстановяване на редовността на цикъла, може да помогне, когато се опитвате да замислите приключение. Тази статия ще ви помогне как да забременеете с нередовни периоди.

Какво е нередовен период?

Преди да научим как да забременеете с нередовни периоди, нека започнем с определяне на това, което всъщност е нередовен период. Нямате нужда от 28-дневен цикъл, за да сте редовни. Само около 15% от жените имат 28-дневен цикъл. Всъщност нормалната продължителност на цикъла може да варира между 22 и 35 дни. Така че, докато вашият цикъл попада в този прозорец и работи всеки път с една и съща дължина, той е редовен. Но, ако не можете да преброите цикъла си и да определите точката в рамките на ден или два, когато следващият период ще дойде, може да сте нередовен. Макар че има условия, които могат да повлияят на редовността на Вашия период – включително стрес, състояния на щитовидната жлеза, синдром на поликистозни яйчници, фиброиди и др.

Най-добрите съвети за това как да забременеете с нередовни периоди

Ако се занимавате с нередовни менструални цикли, трябва да се обърнете към лекар, за да получите диагноза и лечение. За щастие, има навици, които могат да ви помогнат да забременеете бързо с нередовни периоди по естествен път. Въпреки, че тези навици не могат да заменят медицинското лечение, те могат да помогнат на плодовитостта да се върне в релси. Ето как да забременеете с нередовни периоди.

  • Отслабнете.
  • Яжте по-балансирана диета.
  • Вземайте пренатални витамини.
  • Избягвайте хроничния стрес.
  • Упражнявайте безопасни нива на упражнения.
  • Спрете пушенето и пиенето.

Други начини за забременяване с нередовни периоди

Следните препоръчителни начини за забременяване с нередовни периоди:

  • Проследяване на овулацията.

Използването на приложение за менструален календар може да ви помогне да определите плодородния си прозорец. Приложението ще изчисли дължината на цикъла въз основа на информацията, която предоставяте, а също така ви позволява да записвате други симптоми. Можете също така да следите базалната температура на тялото и цервикалната слуз, за ​​да ви помогнат да предскажете овулацията. Ако искате да определите по-точни плодородни дни, има много прости тестове за овулация, които ще ви кажат точно кога сте овулирали.

  • Повече секс.

Често сексът е един от най-добрите методи за забременяване с нередовни периоди по естествен път. Сперматозоидите могат да живеят в тялото ви до 6 дни. Това означава, че дори и да имате нередовни цикли, шансовете ви да забременеете са много по-големи, ако имате често секс (веднъж на 2 дни) през целия месец. Ако често правите секс, вероятно ще уловите плодородните дни в календара си.

PregnancyMiracle

PregnancyMiracle е друго умно решение за всяка жена, която има затруднения да забременее. Бременност е книга за жени, които искат да забременеят и да имат здраво бебе. Това, което прави тази книга уникална, е това, че сте на път да следвате цялостно и древно китайско лечение на бременност. Тази програма е използвана от над 137,358 жени в 154 различни страни. Идеята на тази книга е да помогне на жените да забременеят бързо и какво да правят по време на бременността, за да раждат здраво бебе. Тази програма се предлага след 14 години изследвания и 5 години експеримент. Тази програма става бестселър в продължение на 8 години. В крайна сметка, животът ви ще се промени значително, защото най-накрая ще получите бебе, което толкова дълго чакате в брака си. Бременната и здравословното бебе е най-щастливият момент за майка. Жалко, някои от жените изпитват затруднения в бременността. За щастие, има бременност Бременност, която дава решение на жените, които имат такъв проблем. Посетете официалния сайт на PregnancyMiracle, за да прочетете свидетелствата на много жени, които успешно са получили здравословна бременност и раждане след следните методи, обяснени в книгата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>