Как да забременеете в рамките на 2 месеца естествено

За да ви помогнем през етапа на вашето пътуване по бременност, сме събрали някои полезни съвети как да забременеете в рамките на 2 месеца естествено. В зависимост от възрастта ви, имате около 40% шанс да забременеете в рамките на два месеца след като сте имали незащитен секс. Ако искате да посрещнете нов пакет от радост за вашето семейство, има редица естествени начини, по които можете да повишите плодовитостта си. В тази статия ще намерите някои стъпки как да забременеете в рамките на 2 месеца.

3 начина за забременяване в рамките на 2 месеца

Нямате пълен контрол над това колко време ще отнеме, за да забременеете. Въпреки това, има няколко неща, които имате контрол над това, което може да помогне за увеличаване на вероятността за забременяване бързо. Ако сте готови да забременеете, следвайте тези 3 начина как да забременеете в рамките на 2 месеца.

  • Вземете правилното време.

Има само шест дни на месец, когато е възможно сексът да доведе до бременност: петте дни, водещи до овулация, и деня на самата овулация. Можете да правите секс всеки ден или всеки ден по време на фертилния прозорец – шансовете за бременност са едни и същи, така че правете това, което се чувства най-добре за вас и вашия партньор. Ако нямате време да провеждате редовен полов акт през целия фертилен прозорец, опитайте се да ударите поне ден преди или два дни преди овулацията. Сексът в онези дни предлага най-високи шансове за зачеване.

  • Знаете кога овулирате.

Как се получава точното време? Трябва да знаеш, когато овулираш, и да се погрижиш да правиш секс в няколко дни преди това. Въпреки това, само 30% от жените имат фертилен прозорец, който е в сроковете, определени от клиничните насоки, т.е. между 10 и 17 дни от цикъла. Някои жени започват фертилния си прозорец по-рано, а други започват по-късно. Нещо повече, плодородният прозорец може да варира за една и съща жена от месец на месец. Има по-точни начини за намиране на плодородния прозорец, отколкото да разчитате на приложения за плодородие. Мониторингът на цервикалната слуз и тестовете за овулация могат да ви дадат информация, че тялото ви се подготвя да овулира.

  • Помислете за предсрочно прекратяване на контрола на раждаемостта.

Спрете рано метода за контрол на раждаемостта. Прекъснете рецептата си няколко месеца, преди да планирате да започнете да се опитвате да забременеете. Това важи и за други форми на хормонален контрол на раждаемостта. Трябва да спрете да получавате инжекционни капки прогестерон около девет месеца, преди да пожелаете да забременеете. След като сте използвали контрол на раждаемостта за известно време, тялото може да отнеме няколко цикъла, за да започне редовно овулация и да бъде подготвена за бременност. Плюс това, това ви дава време да проследите своя цикъл, за да разберете точно кога овулирате, което е от ключово значение за определяне на времето за вземане на вашето бебе. След като спрете да използвате контрол на раждаемостта, можете да забременеете по всяко време!

Друг важен съвет: знайте най-добрата позиция за секс

Легнете по гръб след секс. Тъй като вагината естествено се спуска надолу, почивката на гърба ви след секс позволява на сперматозоидите да се събират там, което им дава предимство в плуването към яйцето ви. Правете секс преди лягане. Въпреки че някои източници съобщават, че броя на сперматозоидите е най-висок сутрин, истината е, че няма оптимално време за секс. Въпреки това, преди да си легнете, това е лесен начин да се уверите, че след това ще останете на гърба си. Макар че няма единствена позиция за секс, която е най-добра за вземане на бебе, придържайте се към едно място, където ще лежите по гръб, когато свърши.

А китайската медицина ви помага как да забременеете в рамките на 2 месеца

PregnancyMiracle е книга, представена ви от Лиза Олсън, която е изследовател по китайска медицина, специалист по алтернативни здравословни и хранителни нужди, здравен консултант. Основните идеи, разгледани в книгата, са:

  • Чудотворната диета: Авторът е изложил поне 10 различни диети, които имат мощна роля за стимулиране / подпомагане на репродуктивната система на жените, които тя е лекувала.
  • 5 стъпки за зачеване: След като сте били вдъхновени от древни китайски лекарства, тези 5 стъпки са доказали, че помагат на жените да преодолеят своите проблеми с плодовитостта и да забременеят след няколко месеца след тези стъпки!
  • Тактика на дишането: Лиза Олсън предложи две различни практики за вдишване и издишване, които са много ползотворни в подмладяването на хормоналния дисбаланс в организма, водещи към нормална бременност и здраво бебе.
  • Свръхсекретна добавка: Тя също така разкрива своята тайна добавка, която се разпространява в цялото тяло и се грижи за всички тези хормонални проблеми, както и за проблемите на безплодието.

Взели ли сте много лекарства и опитайте различни лечения, надявайки се да забременеете, но без резултат? Ако е да, тогава трябва да посетите официалния сайт на PregnancyMiracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>