Какво трябва да знаете за операцията за уголемяване на гърдите

За някои жени операцията за уголемяване на гърдите е начин да се чувствате по-уверени. За други това е част от възстановяването на гърдата при различни състояния. Хирургията за уголемяване на гърдата обикновено включва поставяне на гръдни импланти под тъканите на гърдите или гръдните мускули. Ако обмисляте хирургия за уголемяване на гърдата, говорете с уважаван хирург. Уверете се, че разбирате какво включва операцията, включително възможните рискове, усложнения и последващи грижи. Консултацията Въпреки че много от пациентите провеждат първата си консултация с някаква представа за това как биха искали да се появят след операцията, можете също да помолите хирурзите за препоръки. Докато влезете в кабинета си, лекарят ще извърши много операции, така че хирурзите имат познания за това какво предпочитат хората, когато става въпрос за увеличаване на гърдите. Лекарите могат да използват средства за визуализация с помощта на компютър, за да определят най-добрия размер и тип имплант за вашето тяло. По време на консултацията лекарят ще обясни целия процес на операцията за уголемяване на гърдата. Освен размера, ще трябва да изберете вида имплантант, който искате. Двата основни избора са силикон или физиологичен разтвор, които ще определят твърдостта и формата. В зависимост от вашия избор, ще трябва да изберете форма, която може да бъде кръгла или сълза, наред с други възможности за избор. В зависимост от това какво ще изберете, лекарят ще препоръча или да поставите имплантанта под или над мускула. Целите на операцията за уголемяване на гърдите Операцията за уголемяване на гърдата се прави за:

 • Увеличаване на гърдите, които са естествено малки.
 • Възстановете размера и формата на гърдата след загуба на тегло.
 • Възстановете симетрията, когато гърдите са асиметрични.
 • Възстановете гърдата или гърдите след операцията.
 • Подобряване на самочувствието.

Хирургията за уголемяване на гърдата включва реконструктивна хирургия и козметична хирургия. Реконструктивната хирургия на гърдата може да се извърши като част от лечението на рак на гърдата. Козметичната хирургия на гърдата се прави за естетически цели. Хирургията за разширяване на гърдата обикновено е козметична хирургия. Едно проучване установи, че уголемяването на гърдите чрез хирургия увеличава самочувствието на жените и чувствата им към тяхната сексуалност. Рисковете от операцията за уголемяване на гърдите Някои от усложненията и неблагоприятните последици от операцията за уголемяване на гърдата включват:

 • Допълнителни операции, с или без премахване на устройството.
 • Капсулна контрактура, тъкан, която се образува около импланта и притиска импланта.
 • Болка в гърдите.
 • Промени в усещането на зърната и гърдите.
 • Разкъсване с изпускане на напълнени с физиологичен разтвор импланти.
 • Разкъсване със или без симптоми (тихо разкъсване) на силиконови гел-напълнени импланти.

Изненадващ начин да увеличите гърдата си без операция Оценяваме, че много жени сега се интересуват от повишаване на формата и пълнотата на гърдите си, но биха искали да запазят естествения си профил и не се чувстват добре с идеята за операция, въпреки огромния напредък, постигнат в производството и безопасността им. Затова е добре да знаем всичко за алтернативите на гръдните импланти и разнообразието от нехирургични техники за увеличаване на гърдите. Смукателните устройства и други „естествени“ алтернативи могат да бъдат подходящи за пациенти, които искат да избегнат имплантите, но смятаме, че може да сте разочаровани от резултатите. Днес много жени избират много успешна алтернатива – Brestrogen. Brestrogen е отличен крем за уголемяване на гърдите, който е формулиран с естествени и чисти съставки, което го прави перфектно безопасен и подходящ за употреба. Brestrogen е считан за много по-добър от други кремове за уголемяване на гърдата, тъй като е направен от растителен екстракт, наричан pueraria mirifica. От минали векове тази съставка от растителен произход е доказано, че увеличава размера и формата на гърдите, без да налага никакви отрицателни въздействия. Кремът Brestrogen се прави по такъв начин, че да се абсорбира от кожата за минимално време. Не създава петна или проблеми в дрехите ви. Употребата на крема два пъти дневно (една сутрин и една вечер), ще откриете значително вдигане на гърдите в период от само 2-3 седмици, последвано от увеличаване на размера на сутиена за 6 до 7 седмици. Момичетата и жените, които са опитвали Brestrogen в продължение на 5-6 месеца, са се увеличили на два размера на сутиена. Тъй като е в състояние да предизвика това ниво на растеж без никакви изкуствени съставки или операция, очевидно е, че Brestrogen е по-добър избор за всяка жена, която желае да има не само по-големи, но и предишни гърди. Можете да поръчате Brestrogen от официалния им сайт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>