Какво представлява лечението на черния дроб на кандида и какво го прави?

За лечение на кандидоза препоръчваме лечение с кандида. Лечението изисква от вас да елиминирате захарта, бялото брашно, мая и сиренето. За да излекуваш кандидоза, трябва да направиш три неща: да спреш растежа на кандидата, да изградиш приятелските бактерии и да излекуваш червата, за да не може кандида повече да влиза в кръвта. Много хора получават истинско подобрение, когато прилагат лечение с кандида. Ако спрете да ядете захар, бяло брашно, мая и сирене, вече не храняте кандидата. В рамките на няколко седмици на замяна на преработените храни с пресни и бяло брашно с пълнозърнести храни, трябва да започнете да се чувствате по-добре и нивата на кандида стават нормални.

Какво представлява лечението на черния дроб на кандида?

Кандидното лечение на червата ви помага да се отървете от свръхрастеж на кандида чрез пречистване на храносмилателния тракт и въвеждане на специални агенти, открити в пресни зеленчуци, които ще се борят с кандида. Кандидното лечение на червата е най-добрият начин да се даде ново начало на червата, черния дроб и вътрешните органи. Бързата храна е претоварена с добавки, повечето говеждо месо е добавил растежен хормон, а рибите са пълни с различни химикали, които се изпомпват в океаните. Candida чревно лечение е просто за рязане на тези токсини и ги заменя с пресни зеленчуци. Това е чудесен начин да започнете борбата с кандида.

  • Яжте салати, задушени зеленчуци и яйца.
  • Вкусвайте храната си с много билки, подправки, здравословни масла, лимонов сок, сол и пипер.
  • Избягвайте скорбялни зеленчуци като сладки картофи, картофи, сладки картофи, царевица и зимен скуош.
  • Избягвайте труднодостъпни храни като червено месо, глутенови зърна и млечни продукти.
  • Не забравяйте да увеличите приема на вода.

Защо трябва да избягвате някои храни?

За да се справим успешно с кандидата, трябва да се придържате към няколко стъпки едновременно, за да сте сигурни, че кандидата няма начин да оцелее. Диетата обаче играе изключително важна роля. Затова е важно да се избягват захар, мая, сирене, гъби, алкохол, оцет, всички ферментирали храни, продукти от пшеница, бяло брашно. Захарта е източник на гориво за кандида, а именно храни, богати на захар и рафинирани въглехидрати, включително концентрирани захари, безалкохолни напитки, сърдечни продукти, алкохол, сладкиши, сушени плодове, продукти от бяло брашно и продукти, съдържащи мая. Те натоварват имунната система, която е претоварена и се бори да преодолее инфекцията с кандида, те също така хранят бактериите. Заменете тези с цели храни, които са богати на сложни въглехидрати и микроелементи, включително зеленчуци, добре приготвени бобови растения, цели ядки и семена и протеини като яйца, органично месо. “Сладки храни хранят дрожди” и “горчивата храна е най-доброто” са две уловни фрази, които трябва да се запомнят, когато се обмисля лечение на кандида.

CandidaSupport

Има продукт на добавка, който трябва да включите, когато се прилага лечение с Candida, и продуктът е CandidaSupport. CandidaSupport е комбинация от традиционни растителни съставки, които могат да спомогнат за поддържането на здравословен баланс на чревните бактерии. Ето съставките:

  • Pau d’arco.
  • Черен орех.
  • Масло от риган.
  • Биотин (витамин B-комплекс)
  • Каприлова киселина (естествено срещаща се мастна киселина, получена от растителни масла).

Въпреки че CandidaSupport не е предназначена да изчиства кандида албиканс от червата, тя може да помогне за поддържането на здравословен баланс на чревната флора. Комбинацията от чревно лечение и CandidaSupport е интелигентен начин за балансиране на нивата на кандида в тялото, които най-накрая ще се освободят от инфекция с кандида. Посетете официалния уебсайт, за да разберете по-пълните ползи, предлагани от CandidaSupport.

Candida Support

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>